Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok aslında o iskeletler kutup ayılarının, derrrrmişiiim:roflol: O iskeletlerı Fransız kadın Rousso mu ne vardıya hani, onun takımından birilerinin, hastalıktan ölmüşlerdiya.

Adayı taşıyan bir daha geri dönemiyor ya, Ben efendi diğerlerini gönderirken arada derede kendinide sıkıştırırmı acaba biryerlere CADIARZU, Adadakilerin kaderi Desmond'a mı bağlı. Faraday'da yaşlanmayanların arasında mı. Herifçioğlu yıllar öncesiyle aynı yav, hiçmi değişmez insan. Çinli doktorun bebeği Charlotte olabilir diye düşünüyorum.CADIARZU, Çemberde kalanlar hani kafayı yiyordu, o zaman Faraday ve bottaki diğerleri niye normaller.

Jin öldü, yada ölmedi kesin bişey yok ama öldü diyolar onun için:roflol:

valla demelere baksaydık, film çok farklı yerde olurdu herhalde sırnaşık şey
gemi patlamadan hemen önce atladıysa, adanın çemberinin içindeyse, yüzerek adanın biyerine ulaşmış olabilir bence :sm_confused: hiç beklenmedik bi anda çıkçak gibi geliyor, en azından hayaletini görebilirz naniknanik

hakkat adadan gidenlerin gerigelmesi lazimsa,
Sun´un cocuk nolcek CADIARZU
oda adali sayilir.:smiley-cool:

Bölüm Adı:
Jughead (Desmond merkezli)

Yayın Tarihi:
28 Ocak 2009

Konu:
Desmond adanın zamanda öngörülemeyen sıçramalarının durdurulabilmesi için Daniel‘in bahsettiği kadını aramaya başlar. Locke kazazedelere saldıranların kim olduğunu öğrenir.

Yazan:
Elizabeth Sarnoff & Paul Zbyszewski

Yöneten:
Rod Holcomb

Oyuncular:
Naveen Andrews (Sayid rolünde)
Henry Ian Cusick (Desmond rolünde)
Jeremy Davies (Daniel Faraday rolünde)
Michael Emerson (Ben rolünde)
Matthew Fox (Jack rolünde)
Jorge Garcia (Hurley rolünde)
Josh Holloway (Sawyer rolünde)
Yunjin Kim (Sun rolünde)
Ken Leung (Miles rolünde)
Evangeline Lilly (Kate rolünde)
Elizabeth Mitchell (Juliet rolünde)
Terry O’Quinn (Locke rolünde)

Misafir Oyuncular:
Nestor Carbonell (Richard Alpert rolünde)
Sonya Walger (Penelope “Penny” Widmore rolünde)
Alan Dale Charles (Widmore rolünde)
Rebecca Mader (Charlotte Lewis rolünde)
Tom Connolly (Jones rolünde)
Alexandra Krosney (Ellie rolünde)
Imelda Corcoran (Abigail rolünde)
Matthew Alan (Cunningham rolünde)
Dan Hildebrand (muhafız rolünde)
Mary Ann Taheny (Moira rolünde)
Raymond Ma Efren (Salonga rolünde)
Sarah Farooqui (Theresa rolünde)
Tuli Roy-Kirwan (sekreter rolünde)

Dikkat!
Jeremy Davies (Daniel Faraday) ve Ken Leung (Miles) daimi oyuncu kadrosunda yer alırken, Rebecca Madder (Charlotte Levis) hala misafir oyuncu olarak görünmekte.

Kaynak: abc
Paylaşan: Ginsberg

Koskoca Lost'u iki kişimi yazıyor yavkafamçokkarıştı

Bu sezon aslında hep 6 lının adaya dönme hikayesi olacak sezon sonundada dönerler anca.

Benim asıl merak ettiğim Lockun adada yaşaması ama dış dünyada ölü olması peki lock adaya getirirlince canlanırsa iki tanemi lock olcak:roflol:

Valla adanın patlatmadık yerini bırakmazlar:roflol:

bu arada bu zamana kadar adadan nasıl kurtulcaklar die kafa patlattık, şimdi nasıl döncekler die uğraşıyoruz fisfisfis :uhm:

Lost'un 5. sezonu ile ilgili birkaç tüyo arkadaşlar.

Dizinin yeni sezonu 17 bölüm olacak,

Sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak,

Dizide Claire karakterini canlandıran Emilie De Ravin, dizinin bu sezonunda karşımıza çıkmayacak fakat 6. sezonda tekrar diziye dönecek,

Micheal tarafından vurulan ve Hurley ile aşk yaşıyan Libby’nin hikayesine, Desmond’un flashbacklarinde geri dönülecek ve Hurley ile neden aynı hastanede oldukları ortaya çıkacak,

Esrarengiz ‘Blacksmoke’ dizi bitene kadar açıklanmayacak,

Locke’un deyimiyle “Mr Eko” geri dönecek fakat bu dönüş flashback şeklinde olmayacak,

Vahşi doğada yaşayan ve kızını yıllar sonra bulan Danielle Rousseou, geçtiğimiz sezonda ölmüş olsa da flashbacklarda karşımıza çıkıcak,

Charlotte ve Daniel Faraday daha aktif karakterler olarak dizide yer alacaklar,

4. sezonda, Mr. Eco’nun John Locke’a “You’re next” (Sıradaki sensin) demesiyle Locke’un liderliği ve ölümü arasındaki bağlantı ortaya çıkacak,

Karısı Sun’ın hamile olduğunu öğrenen Jin büyük ihtimalle yaşıyor olacak,

Herkesi şaşırtan bir şekilde hem Jack’ın hemde Claire’in babası olduğunu öğrendiğimiz Christian Shephard çok önemli olacak ve neden bu denli önemli olduğu açıklığa kavuşacak,

Benjamin ve Desmond 1. sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacaklar,

Son olarak, flashbackler ile flashforwardlar azalacak ve bir yerde ‘günümüz tarihi’ diye birleşecek…

17 bölüm çok kısa yaa.:çok üzgünüm:

Desmond‘un geçmiş sezonlarda yaşadığı muhteşem maceralarda gördüğümüz gizemli yaşlı dükkan sahibesi 5×02 bölümünde geri döndü.

Bu kez Hawking‘i (jedi tarzında) eski bir kilisenin bodrumunda, matematik problemleriyle uğraşırken buluyoruz. Ayrıca orada devasa sarkaçlı bir şey Dharma bilgisayarında çoğaltılan bir harita üzerinde işaretler çiziyor. Öyle görünüyor ki o, Ben’i ve arkadaşlarını adaya geri göndermenin yolunu bulmakta zorlanıyor. Aşağıda daha ayrıntılı görüntüler bulabilirsiniz.

bence bu kadın faraday ın annesi, adaya gidiş gelişin sırrı bu kadında

Bunu zaten biliyoruz yevrum kesin faradayın anası ve adanın hangi zamanda nerede olacağını o bilmemne sarkıcı ile tespit ediyor bu yaşta başka işi kalmamış:roflol:

yeni sezon ilk 2 bölümü de izledim arkadaşlar hayırlı olsun

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
dimi bu kadın yüzüğü satmayan kadındı :1shok::1shok:
yaww 2. bölümü izleidm arkadaşımla beraber yaww ben bu kadını bi yerden tanıyom ama çıkartamıyom olduk ikimizde
sonra o ded ki bu kadın DİĞERLERİ filminde oynuyodu nicole kidmanın
bende hee evet olabilir dedim
meğer yüzük satmayan kadın ordan hatırlamışık:1shok:

ama yannız dikkatinizi çekerim o filmde DİĞERLERİydi losttada DİĞERLERİnden

Son düzenleme:

Terk-i diyar eylicem bu alemi laelaelaelaelae

peki hatunlar şunu sorcam size
bakındım göremedim bu soruyu
hani ben lockun tabutunu aldı arabanın arkasına koydu
sonra bi kasaba girdi
ordaki kadınla belli ki tanışıklar hemde bayağı bi tanışık anlaşıldığı üzre !!
sizce o kadın kimdir nedir var mı tahmin ??

Bu çok aşikardı o kadından diğerlerinden.

Ben adada ikende bir çok pasaportla dış dünyaya gelip gidiyordu orada ki işlerini gördürecek adamlar lazım bu kadından onlardan biri.

Ki zamanında bizimkilerin peşine düşenlerde dünya da yaşayan ama diğerlerinden yani Ben'in adamlarındandı.

Kadın zaten geri gitmeye çalıştıklarını biliyor

"Charlotte lost adasında daha önce bulunmuş birisi. Bunu biliyoruz. Çünkü 4. sezonun sonlarında , miles ile aralarında geçen konuşmada ; Miles, charlotte’a –Adaya geri dönmek– için o kadar zahmete girip, neden şimdi ayrılmak istiyorsun demişti. Ama bunu neye dayanarak söyledi? Ölüleri duyabilme yeteneğiiyle mi !!! yoksa micheal’ın casus olduğunu bildiği gibi bunuda mı bildi( içgüdü) "

arkadaşlar, charlotte u ilk gösterdiğinde bi kazıya gidiyodu hatırlarsanız, dinazor iskeleti bulunmuştu, boynunda da dharma işareti olan tasma gibi bişey vardı, ona baktı özellikle charlotte, şimdik demekki oda zamanında dharmacılardan olabilir mi? bu arada ada dinazorlar devrine de gidip gelmiş -tatlicadiarzu-

haydii bakalım ne bulduuum :bbo:
bizimkilerde mi dharmacı olmuş :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…