Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaa bu kadar seyi nasil aklinizda tutuyonuz be,hepicigini okudum.
dids siyirdi artik yorum bilem yazmaya mecali kalmadi, nev son hiz devam ellerine saglik sayende izliyoz, ikinci bölümün sesleri düzgün degildi izledigimde, hic yokdan iyidir genekaydirigubbakcemile
kuzum kafayi siyirdin zannimca, siyirmadiysanda sinirdasin sengözlerimebaksanab
bu gadar sorudan kerim, gece tekrar bakmam icab edicek.of of cigaramdan cikan karaduman ossun

Oradaki M acaba Mr.Eko'nun Msi mi?:roflol:
Ben de 2010da bitecek diye biliyorum.:çok üzgünüm:

2010 da bitecek arkadaşlar lost rahat olalım

Tabi ne denli rahat olursak lost hayatımızda iken onu bilemiyorum:roflol:

hemen cevaplayayım desmond ın başına gelen zamanda gelip gitmeler niye herkese olmuyor cevaplanmıştı .yakın bir zamanda radyasyona maruz kalanlar adanın çemberi diye adlandırılan sınırdan geçerken bünyesi sapıtıyor ve gelip gitmeler başlıyor desmond büyük patlama sırasında radyasyonik bir enerjiye maruz kalmıştı hatırlarsanız ve sınırı geçince olan oldu . bu yeni bilim adamı ve yanındaki burnu kanayan hatun (adlarını unuttum ) adadaki bir üsse gidip orda bişiler karıştırmışlardı hani orda da radyasyon vardı vs neyse izleyip göreceğiz bakalım

yeni iki bölümü şimdik seyrettim bende, eski sezon biterken ki oluşan soru işaretlerini unutturdu maşşallah bu sezon, bi soruda benden, hurleyi takip eden polise dikkat ettiniz mi daha öncede çıkmıştı o hurleyle konuşmuştu yine hastanade falan, zenci zayıf uzun olan, ondada var bişe bence.
bu arada bu gelip gitmeler yüzünden benimde burnum kanıyabilir her an:)

heeeeyyyyy benim gibi lost fanları ; aradım taradım okudum bakındım hala ANLAMADIM , bizim lost 5.sezon hangi kanalda ne zaman başlıyor :O bi arkadaş yanıtlayabilirmi acaba rica etsem , şimdiden çok tşk lerrrrrr

heeeeyyyyy benim gibi lost fanları ; aradım taradım okudum bakındım hala ANLAMADIM , bizim lost 5.sezon hangi kanalda ne zaman başlıyor :O bi arkadaş yanıtlayabilirmi acaba rica etsem , şimdiden çok tşk lerrrrrr

Lost yeni bölümleriyle 25 Şubat Çarşamba akşamı 22.00'de DiziMax'te

ŞenizŞenizŞeniz

Lost Türkiye'de yayınlanmıyor, TNT kanalı veriyor ama 2 yada 3.sezondaymış sanırım.

Digiturkte de dizimax veriyor ama 5.sezon bir kaç sonra vermeye ancak başlar.

yaa ben bişi dicem ben lostu izledim burda film odasından
ama megavideonun yaa video
biraz izledikten sonra kapanıyo premium üyelik istiyo yaa (
1. bölümün alternetifi vardı ama 2. bölüm yarıda kaldı yarın devam ettircem anca (

daha önce lostun south park versiyonun koyduydum bi da törkişşşş film versiyonu :)) hurley hilmi olmuş :))

Tamamen ALINTIDIR:

Bakın ne bulmuşlar ağaçta K ve M harfi ve bir kalp var.

Demekki agac, bank, wc, otobüs vs... gibi yerlere isimlerin basharflerini kazimak tek bize özgü bisey degilmis:smiley-cool:

faraday´n orkide istasyonunu kurarken orda ne isi vardi benneyaptımki
tekrar izledim iki bölümüde hic bisey cözemedimlaelaelaelaelae
ipuclari bilem yeterli omuyo artikkafamçokkarıştı

dün akşam 5. sezon 1 ve 2 yi izledim güzeldi 3.bölüm ne zaman yayınlancak bilen var mı?

dün akşam 5. sezon 1 ve 2 yi izledim güzeldi 3.bölüm ne zaman yayınlancak bilen var mı?

(5×01) BECAUSE YOU LEFT - 21 Ocak 2009
(5×02) THE LIE - 21 Ocak 2009
(5×03) JUGHEAD - 28 Ocak 2009
(5×04) THE LITTLE PRINCE - 4 Şubat 2009
(5×05) THIS PLACE IS DEATH - 11 Şubat 2009
(5×06) THE LIFE AND DEATH OF JEREMY BENTHAM - 18 Şubat 2009
(5×07) 316 - 25 Şubat 2009
(5×08) LEFLEUR - 11 Mart 2009
(5×09) NAMASTE - 18 Mart 2009
(5×10) HE’S OUR YOU - 25 Mart 2009
alıntıdır..

nihayet başladı..:lepi::teytey::lepi::teytey:

Ulan koskoca 2 gün geçti aradan bir teori bile yazmamışsınız beee. ne biçim lost izleyicisisiniz.:mymeka::dilcikar: Bir hevesle bakayım dedim 2 gündür girmiyorum siteye kızlar şimdiye lostu talan etmişlerdir dedim de hevesim kursağımda kaldı:mymeka: Oynamıyom lan ben:dilcikar:

Ya kuzum bak şimdi bunlar izleyince kafaları lost oldu ya ondna teori üretemediler-tatlicadiarzu-

Şimdi ada gel git yaptı ya babannemle didsinde beyni gel git oldu normaldir kuzum ya-tatlicadiarzu-

Ya kuzum bak şimdi bunlar izleyince kafaları lost oldu ya ondna teori üretemediler-tatlicadiarzu-

Şimdi ada gel git yaptı ya babannemle didsinde beyni gel git oldu normaldir kuzum ya-tatlicadiarzu-

simdi hanki zamandayiz doru sölen-tatlicadiarzu-
biriniz zamani sabitleyin ülenkafamçokkarıştı

alın o zaman benden bi teori hani ilk bölümlerde kate le jack şelalenin arkasındamıydı neydi iki iskelet bulmuşlardı, jack biri kadın biri erkek demişti, hatta adem havva lafı falan geçmişti, bence onlar jackle kate -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…