arkadaşlar, charlotte u ilk gösterdiğinde bi kazıya gidiyodu hatırlarsanız, dinazor iskeleti bulunmuştu, boynunda da dharma işareti olan tasma gibi bişey vardı, ona baktı özellikle charlotte, şimdik demekki oda zamanında dharmacılardan olabilir mi? bu arada ada dinazorlar devrine de gidip gelmiş -tatlicadiarzu-
En çok merak ettiğim ise Ben, Sun'ı nasıl ikna edecek. Jin adada yaşıyor filanmı diyecek acaba:uhm:. Sun bir kaşık suda boğar Ben'i be.Hemide Widmore'la işbirliği yapmışken kimse tutamaz Sun'ı yeminle. Michael kesin öldü dimibenneyaptımki hani belki dokuz canlı filansa diye dedim.:smiley-cool:
"richard alpert'ın john locke'a pansuman yaptıktan sonra pusulayı verirken "bir dahaki karşılaşmamızda beni tanımıyor olacaksın, bana bunu ver" falan dedi ya. bence o buluşma john'un çocukluğunda richard'ın onu ziyaret ettiği buluşma.
o buluşmada richard yavru john'dan önündeki bir sürü eşyadan birini seçmesini istemişti. pusulayı seçmeyince de hayal kırıklığıyla gitmişti. sanki john daha hazır değilmiş gibi veya doğru insan değilmiş gibi. şimdi john yaşadığı şeylerden dolayı hazır ve o olay tekrar yaşandığında pusulayı seçecek."
bu da çok doğru düşünce bence
ya kızlar şu dziyi rahat rahat takılma vb. olmaksızın nasıl izleyebilr ya da insdirebilirm bennnnnnn.......
netten dvd lerine baktım çok pahalı .......
Nev, yarına Lost'u burada isterim, ona göre.:mymeka:,
yav Amarıka'dan onlayn izleyecek biryol yokmu be, çatlarım ben yarına kadar.benneyaptımki
Aman be bir vidyo koyamadım gitti:mymeka:
Alın şurdan izleyin bari LOST ELEVATOR-www.hanemiz.com :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?