Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayda bu set fotoğraflarına göre bizimkiler adaya dönmüş mü demek oluyor.

Dharmacılığa takılmadım şöyle ki eğer adaya döndülerse ada geçmişte dharmacıların zamanında olduğunu varsayarsak hayatta kalmak için o kıyafetleri bulup giymiş olabilirler.

Ama takıldığım konu sawyerin saçlarımı kısalmış kesilmiş gibi ve kate nin adada ne işi var allahım ya yedirdi kafayı bana gene lost:roflol:

Ben 5. sezonun ilk 2 bölümünü izldim
Kızlarrr süper süper heyecanla bekliyorum , hatta bekleyemiyorum sabrım kalmadıı.

Charlotte'un bulduğu çölde kutup ayısı iskeleti idi zannımca. yani öyle hatırlıyorum. Aha da buraya yazıyorum, Dharmacı Çinli doktorun kızı Charlotte. Ve Dids'in buraya taşıdığı teoriye katılıyorum. Charlotte daha önce adada bulunmuş. Miles'in ise garip bir gizemi var. Hisli adam yavnaniknanik. Ama Charlotte'un daha önce ölmüştü şimdi adada yeniden yaşıyor savsatasına inanmıyorum. Asıl şimdi ölecek. Aman hazetmiyorum zati kendisini, ne hali varsa görsün:dilcikar:.

Juliet'e geçen sezonlar gıcık oluyordum ama şimdi sevimli gelmeye başladı.:asigim: Kate uyuzun teki. Juliet'le jack sevsinler birbirini, kate de hasetinden çatlasın. gerçi onun yedeği sawyer vardı dimi.benneyaptımki

En çok merak ettiğim ise Ben, Sun'ı nasıl ikna edecek. Jin adada yaşıyor filanmı diyecek acaba:uhm:. Sun bir kaşık suda boğar Ben'i be.Hemide Widmore'la işbirliği yapmışken kimse tutamaz Sun'ı yeminle. Michael kesin öldü dimibenneyaptımki hani belki dokuz canlı filansa diye dedim.:smiley-cool:

Peki kızlar Dharma yeniden organize oluyor olabilirmi.
Böyle bişey okumuştum ve banada mantıklı gelmeye başladı.
Oceanic 6'lısı adaya dönüyorlar. (Kate , Jack , Sayid ve Hurley) ile adadan 2 kişi (Sawyer ve Jin) sette uçak tulumları ile görülmüş.Kate'in giydiği tulum mavi renkli diğerleri ise daha çok Dharma tulumlarını andırıyormuş. Yukarda arkadaş zaten resimleride eklemiş.
Bizimkilerde demekki bu yeni organizasyonda rol alacaklar.
Ve Jin yaşıyor. 9. bölümde ortaya çıkacakmış. Zaten öldüğüne ihtimal vermemiştim.

Ben, herşeyi yapabilecek bir adam. Eminim ki Sun'a kendi gitmez Jack'i gönderebilir veya kendide gidebilir ve gene inanılmaz ikna kabiliyetini kullanabilir.mirmirmirmir

yaaaa ben o kadar bekledim izleyeyim die çatladım gününü getiremedim.ama hala izleyemedim kotam sınırda öbür aya atlasın die bekliom ölüorum meraktan.sizde iice kafamı karıştırdınız.neyse bende izliim o zaman anlarım

selam kızlar.lost un çok uzun ara vermesine sinir olmuştum ve artık merakla izlemem diyodum ki bu sezonu izleyinceye kadar.bunları bi siteden buldum belki sizde görmüşünüzdür.

"en önemli ayrıntı, hurley'in anne ve babasının sayid'le jack'i tanımamasıydı. oğlunuz bir uçak kazasında hayatını yitirecek, sonra yanında 5 adamla birlikte tekrar karşınıza çıkacak ve siz bu diğer adamları tanımayacaksınız. kaldı ki uçakla karaya ilk indiklerinde oradalardı, hurley'in doğumgünü partisinde oradalardı ve buna rağmen annesinin "ölü bir pakistanlı'nın ne işi var koltuğumda" cümlesi, babasının jack'e "size güveneceğimi söyledi, emin değilim ama..." söylemi falan ilginçti."
bide duyduğum tüm bu olanların hurleyin bi rüyası yada düşüncesi olduğu yönünde umarım böyle değildir.

"richard alpert'ın john locke'a pansuman yaptıktan sonra pusulayı verirken "bir dahaki karşılaşmamızda beni tanımıyor olacaksın, bana bunu ver" falan dedi ya. bence o buluşma john'un çocukluğunda richard'ın onu ziyaret ettiği buluşma.

o buluşmada richard yavru john'dan önündeki bir sürü eşyadan birini seçmesini istemişti. pusulayı seçmeyince de hayal kırıklığıyla gitmişti. sanki john daha hazır değilmiş gibi veya doğru insan değilmiş gibi. şimdi john yaşadığı şeylerden dolayı hazır ve o olay tekrar yaşandığında pusulayı seçecek."

bu da çok doğru düşünce bence

Şimdi efenim bu düşünceye katılmadığı belirtmek isterim. Çünkü, Richard, John'a o pusulayı deee ebem yaşındayken veriyor. John'un ufaklığıyla ne ilgisi var. John küçükken zaten tanımıyorki Richard'ı. Dikkat ederseniz Richard orada" Bir sonraki karşılaşmamızda seni tanımıyor olacağım" diyor. Yani sizin dediğinizin tersi. Durun la bir daha izliyim şunu benneyaptımki
Ne diyom ben ya, biri beni durdursun hebelüpe lüplaelaelaelaelae

wala ne biliim hani bunlar zamanda sıçrıyolar ya...
yani şu fizikçi ambarın kapısında desmonda bişiler demişti beni ara şurdayım,desmondda sabah kalkınca yaşadığım bi olayı gördüm demişti.heh bu john da çocukluğunda bu olayı hatırlayacak ve pusulayı seçecek. heralde...fisfisfis

ya kızlar şu dziyi rahat rahat takılma vb. olmaksızın nasıl izleyebilr ya da insdirebilirm bennnnnnn.......

netten dvd lerine baktım çok pahalı .......

ya kızlar şu dziyi rahat rahat takılma vb. olmaksızın nasıl izleyebilr ya da insdirebilirm bennnnnnn.......

netten dvd lerine baktım çok pahalı .......

Orjinal dvd si tabi pahalı:1shok:

Ama dvdcilerde "na"orjinalleri var tüm sezonu 30 lira filan sanırım:jeyyar:

yaaa diziye iginçleştireceğiz diye iyice karman çorman yaptılar..zaten 14 bölüm yayınlrıyorlar...ben zaten 4.sezonda ne olduğunu unuttum nerdeyse o kadar zaman geçtiki..sonunu nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum...abarttılar bence yaa

Nev, yarına Lost'u burada isterim, ona göre.:mymeka:,

yav Amarıka'dan onlayn izleyecek biryol yokmu be, çatlarım ben yarına kadar.benneyaptımki

Nev, yarına Lost'u burada isterim, ona göre.:mymeka:,

yav Amarıka'dan onlayn izleyecek biryol yokmu be, çatlarım ben yarına kadar.benneyaptımki

Tamam kuzum asabiyet etme ula bana:a015:

Lost yoksa bende hiç gelmem zaten yoksa azıma gözüme edersin sen:roflol:

[googlevideo]http://video.google.com/videosearch?q=lost+elevator&hl=en&emb=0#[/googlevideo]

:roflol::roflol::smiley-cool:

Son düzenleme:
Nev, hani noldu şu bizim Lost benneyaptımki, yeter da beklediğimiz.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…