Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay meltem kızma sustumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kuzuuuuuu koş koş alt yazı çıkmış

Lan ortam bi müsait olmuyoki izliyim canına yandığım.alsanaalsanasmile

Chess anlat hele neler oluyor.

aaaaa niye küstün canım yaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

söz haftaya sizden önce izlemicemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

şuan benim bilmediklerimi biliyosun ondan küstümalsanaalsanasmile

tarlana mango da ek canım:roflol:

ben şimdi bu gevurların saint patrick mi ne halt günü var ya onun çiçeklerinden ekiyom daha hızlı çıkıyo :hulya:

ay meltem kızma sustumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kuzuuuuuu koş koş alt yazı çıkmış

yok bea ne kızcam:dilcikar:

herkes sawyerle sevişiyo ya, gerçekten insanda bi sevişme hissi uyandırıyo ama he:kedi: sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
meltem kız hala izlemedin mi, yorum yapıyom baak, ona göreguclubacismile

anaaa hemen unuttu mu sarışın dohturu :umursamaz:

evet, kayt a;
bırak dudaklarımdan benler okunsun, bırak ellerim saçlarına dokunsun, bırak kulaklarımda sesin uğulsun, bırak ellerim saçlarına dokunsun, söz veriyorum her şey çok güzel olacak, sadece sen ve ben.
dedi valla, kaytın da joker gibi ağzı kulaklarına vardı tabe
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ben size demedim kızlar claire, kate bişey yapmıcak diye, inanmadınız bana:dilcikar:

bu sawyer çok çakal ya, planını tutcek mi acep
:hulya:

chess daha izleyemedim
yap tabi ki yorumunu sen
ben izlemedim yorumlamayın tavrına evvelden ezelden kıl kapıyom zati:hulya:
izlemediysem topiğe girmem izleyene kadar bu kadar yani bayanssulusmile

eeee noldu şimdi.bilmiyorumkismile

Demek savaş dedikleri bu savaş hee, vay anasınıkaydirigubbakcemile5

Sovyır yine dolandırıcının tekidir dedim ama çuvalladım adam polis çıktı iyimiboshayallersmile

Çarlotda makyaj yapınca bişeye benzemiş. Faradayı unuttu tabi attı kendini Sovyırın kollarınaalsanaalsanasmile

Sovyır Widmorla anlaşma yapınca sevinmiştim fekat yine bildiğini okudu deli oğlan. Nasıl çıkacaksa adadan denizaltıyla, kolaydı öyle.

sanki denizaltıyı hediye edecekler Sovyırla Keyte.

Çok adisin Sovyır çoook. Ne çabuk unuttun Culyete aşkını, ölenle ölünmüyor kardeşim diyorsan accuk yas tutsaydın barikaydirigubbakcemile

Sayid iyice kafayı yedi, hissiz donuk, ne acayip bakışlardı onlar öyle. Kılını kıpırdatmadı Kıleyır Keyte saldırırkenkafamçokkarıştı

Ajiradan kurtulanları kim öldürdü hakkaten???Karadumanmı.

Ayrıca Cek ve tayfasıyla, karaduman ve tayfası aynı adadalar dimi, yanılmıyorum.

İyide karaduman niye onları öldürmüyorki. Nede olsa karşı taraftalar.Birbirlerine cepheler.CADIARZU

Kıleyırın içine kötülük kaçmıştı da niye madem gitti özür filan diledi, sanki biran eski kıleyır oluverdi.CADIARZU

Widmorun elemanı hatun kişi amma rol kesti valla ben inanmıştım Ajiradan olduğuna ki, Sovyır inanmadı.:hulya:

Adi Sovyır söylemeseydin Loka gerçeği, Widmor öldürseydi Locku, sende gitseydin adadan ne vardı yani., ispiyoncu:mymeka:

E tabi Widmor güvenmemiştir Sovyıra, onunda planları vardır elbeteyvahedigeldismile

kuzum senin kafan karışmış:teselli:
kaydirigubbakcemile3

yanlız kate in gözleri nasıl ışıldadı, sawyer sen ve ben deyince, hiiiiç umru değil jack ölümüş mü kalmış mı, açmı susuz mu, s.lak jackte hala ona aşık şimdi onları birarada görünce yine hüsrana uğrıcak dejavu yaşıcak garip:hulya:

ben bu widmore neden locku öldürmek istiyo onu anlamadım, widmore yakuptan yanamıydı ki, yoksa 3. bi güç mü adadabilmiyorumkismile

kate, sayide sormadı neden beni kurtarmadın diye, hiç bi ışık çakmadı bunların anormal olduğuna dair bilmem:hulya:

ayy okumıcam okumıcam... 4.bölüme kadar gelebildim dün... haliyle 322. sayfaya kadar okudum... ama şeytan dürtüyor oku diye yahuuuu... -tatlicadiarzu-

ya ben bu sezon sawyeri beğenmedim... ne kadar tuhaf bir omuz yapısı var... boynu çok geniş ; omuzlar da öne doğru... ya da julietin aşkından çöktü de ondan mı öyle görünüyordu bilemiyeceğim...
ama claire ve kate çok güzel görünüyor ada dışındaki yaşamlarında söylemeden geçemeyeceğim...

Son düzenleme:
Len sorularıma niye cevap vermiyorsunuz.alsanaalsanasmile

anaaa hemen unuttu mu sarışın dohturu :umursamaz:

sawyer dedi, ikisini birbirine kırdırcam, sonra senle ben denizaltıyı alıp sıvışcaz anaaaa:hulya:

ve eevet cekin takımla lockun takım aynı adada, hiç ayrılmadılar ki tapınak aynı adada işte

kuzum bide bana diyon nasıl izliyosun diye yaa
:umursamaz:

lock cek ve takımını unutmuş olabilir mi sanmıyorum, bence bi güzellik düşünüyodur onlar için, eee şimdi 815 yolcuları ikiye bölündü nolcek
kesin sawyerle jack arasında yine bi itişme yaşanır
sawyer sen ve ben derken ciddiymiydi, diğerler arkadaşlarını sallamıcak kanımca
:umursamaz:

heh bunlarada sen cevap ver:hulya:

sen omuz değil göğüs genişliğine bakcan:jeyyar::jeyyar:

kadınların önce sawyerle yatıp sonra kullanmaya çalışmasına da hasta oldum he, çocuk kandırıyolar sankikaydirigubbakcemile3

yada nasıl olsa birazdan dövüşcez, önce bi sevişlelim bari, sonra fırsatımız olmayabilir diyolardır
kaydirigubbakcemile3

ay bugun KK nın alıntılama sistemind ebi gariplik varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…