aaaaa niye küstün canım yaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
söz haftaya sizden önce izlemicemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
tarlana mango da ek canım:roflol:
ay meltem kızma sustumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kuzuuuuuu koş koş alt yazı çıkmış
herkes sawyerle sevişiyo ya, gerçekten insanda bi sevişme hissi uyandırıyo ama he:kedi: sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
anaaa hemen unuttu mu sarışın dohturu :umursamaz:
Len sorularıma niye cevap vermiyorsunuz.alsanaalsanasmile
anaaa hemen unuttu mu sarışın dohturu :umursamaz:
eeee noldu şimdi.bilmiyorumkismile
Demek savaş dedikleri bu savaş hee, vay anasınıkaydirigubbakcemile5
Sovyır yine dolandırıcının tekidir dedim ama çuvalladım adam polis çıktı iyimiboshayallersmile
Çarlotda makyaj yapınca bişeye benzemiş. Faradayı unuttu tabi attı kendini Sovyırın kollarınaalsanaalsanasmile
Sovyır Widmorla anlaşma yapınca sevinmiştim fekat yine bildiğini okudu deli oğlan. Nasıl çıkacaksa adadan denizaltıyla, kolaydı öyle.
sanki denizaltıyı hediye edecekler Sovyırla Keyte.
Çok adisin Sovyır çoook. Ne çabuk unuttun Culyete aşkını, ölenle ölünmüyor kardeşim diyorsan accuk yas tutsaydın barikaydirigubbakcemile
Sayid iyice kafayı yedi, hissiz donuk, ne acayip bakışlardı onlar öyle. Kılını kıpırdatmadı Kıleyır Keyte saldırırkenkafamçokkarıştı
Ajiradan kurtulanları kim öldürdü hakkaten???Karadumanmı.
Ayrıca Cek ve tayfasıyla, karaduman ve tayfası aynı adadalar dimi, yanılmıyorum.
İyide karaduman niye onları öldürmüyorki. Nede olsa karşı taraftalar.Birbirlerine cepheler.CADIARZU
ayy okumıcam okumıcam... 4.bölüme kadar gelebildim dün... haliyle 322. sayfaya kadar okudum... ama şeytan dürtüyor oku diye yahuuuu... -tatlicadiarzu-
ya ben bu sezon sawyeri beğenmedim... ne kadar tuhaf bir omuz yapısı var... boynu çok geniş ; omuzlar da öne doğru... ya da julietin aşkından çöktü de ondan mı öyle görünüyordu bilemiyeceğim...
ama claire ve kate çok güzel görünüyor ada dışındaki yaşamlarında söylemeden geçemeyeceğim...
biz biliyoz ama gıcıklığına sana cevap vermiyoz kuzumsempatiksalakcinnidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?