Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla Chess şekerim Sovyırdan herşeyi beklerim ama adam satmaz gibi geliyor. Gerçi onun için önemli olan Keyt, Jin, Hörli. Hee bide mayls var tabi. Onları alır ve gider. Gerisi hikaye onun için. Sayidmiş, Cekmiş, Sanmış pek önem arz etmez.

ya kızlar hani şu oğluyla adaya düşen zenci herüf vardıya o noldu acaba??

Bişi sorcam:ecrin_bebek:

Hani arada bazı görüntüler geliyor, Sovyır polis olmuş,Cekin çocuğu olmuş ve hayatlarında adadakiler var hep.

Onlar sizce nedir?

Gerçekten adaya hiç gelmeyecek, hayatları mı değişecek "gerçek" dünyada?bilmiyorumkismile

ay meltem izledinmi sonunda akşam oldu beaakannehir

anca bea bayanssulusmile

paralel evren orası
bombanın patlaması paralel evren yaratmış oldu sanırsam ve ya belkide en başından beri vardı bilmem kibilmiyorumkismile

LOST 6x09 "Ab Aeterno" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xcm7qr_lost-6x09-ab-aeterno-abc-promo-1_creation[/dailymotion]

LOST 6x09 "Ab Aeterno" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xcm9vl_lost-6x09-ab-aeterno-sneak-peek-1_creation[/dailymotion]

LOST 6x09 "Ab Aeterno" Sneak Peek #2 (Türkçe altyazılı)

[dailymotion]video/xcm0jd_lost-s6xe09-ab-aeterno-sneak-peek-2_shortfilms[/dailymotion]

Not: "Ab Aeterno" Ezelden/çok geçmişten beri demekmiş bilmiyorumkismile

bu hafta lockun takımını değil jackin takımını izlicez sanırım, bu bölümün baş kahramanı iliona mı riçirtmı olcek anlamadımbilmiyorumkismile

bu hafta lockun takımını değil jackin takımını izlicez sanırım, bu bölümün baş kahramanı iliona mı riçirtmı olcek anlamadımbilmiyorumkismile

Anladığım kadarıyla Richard ağırlıklı bir bölüm olucak, neyin neden olduğunu biraz anlıcaz sanki..

Hoffff, kafayı yedirtecek bu dizi. Keşke hiç bulaşmasaydım.kafamçokkarıştı

bu bölümde de bir şey yoktu ama sawyer beni bu sefer etkiledi ..aklı bacak arasından çok hınzırlığa da çalışıyormuş ..sevindim bu duruma ..bu entrikalarının altından bakalım ne çıkacak ..

claire de iice salak olmuş hee..dizide güzellik olarak en beğendiğim hatun claire di o da delirdi iimi... kate odunu da güzelim diye ortalarda dolaşıyo hala ukelaaa ...bir kadın bu kadar mı donuk olur yaa ...erkekler de bunun nesini seviyorlarsa anlamadım gitti yani ...

safsalak sayid e ne demeli ..adam kurulmuş robota dönmüş ulenn ..o bakışlarını gördükçe gülmekten kemiklerim kırılıverecek sanıyorum heee..

yalnız bu dumanımsı şey acaba gödündüğü kadar kötü değil mi ? düşünmeden edemiyorum ..dumanımsı şey konusunda şaşırabiliriz gibi geliyor bana ..adamı hep kötü ettik ama fukara sonradan fakir mahallenin yanlış anlaşılan temiz ve gururlu çocuğu çıkmasın :roflol:

Hoffff, kafayı yedirtecek bu dizi. Keşke hiç bulaşmasaydım.kafamçokkarıştı

artık çok geç kuzu:a015:

ya artık bu aday geyiğinin iç yüzünü öğrencez galiba, kaçtane aday vardıda 6 ya düştü, kaç yüzyıldır?
bu bs de ben onları öldürmesem onlar beni öldürcekti diyo tapınaktakiler için, neresini öldürebilceklerse dumanın
bu arada julyet heç geri dönmeyecek artık herhalde
:hulya:

Sanırım 360 tane filan aday vardı. Deniz fenerindeki çarkta 360 derece olduğuna göre ve herbir derecede bir aday yazılı olduğuna göre demekki 360 aday vardı. ıyide noldu onlara. Hepsi öldümü. Niye sadece 6 tane kaldı.benneyaptımki

Bu bölüm sanırsam Riçırtlan, iLananın şeysini izliycez.bilmiyorumkismile

Geriye kaldı Mayls, Hörli ve Kwonlar.

Offff sezon bitecek hala ortaya çıkan hiçbirşey yok.

Bu sezon öğrendiklerimiz.

1-Bizim altılı ada için aday

2- cevap yok
3-cevap yok
4-yine cevap yok

yok oğlu yok yani.akannehir

Son düzenleme:
Bu sezon öğrendiklerimiz.

1-Bizim altılı ada için aday

2- cevap yok
3-cevap yok
4-yine cevap yok

yok oğlu yok yani.akannehir

çok güzel cevaplar bulmuşsun tebrik ederimvereliniortakvereliniortak

diğer adayların hepsi ölmüş olmalı hepsinin üstü çızıktırldığına göre

onları bs mi öldürdü acep, öyle olmalı, madem adaylar yakubun yerine geçecekti, yakubun da düşmanı bs:hulya:

yaaaaa kızlar yeni dizi istiyorum, fringe mi izliyim yoksa flash forward mı ne izliyim ya, hangısı daha güzelbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yaaaaa kızlar yeni dizi istiyorum, fringe mi izliyim yoksa flash forward mı ne izliyim ya, hangısı daha güzelbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Fringeye henüz başlamadım, ama Filaşforvart da güzel dizi. Lost vari, sonradan apışıp kalıyorsun.sengözlerimebaksanab

Firingeyi bilmem ama filaşforvırtı beğendim ben :lepi:

Fringeye henüz başlamadım, ama Filaşforvart da güzel dizi. Lost vari, sonradan apışıp kalıyorsun.sengözlerimebaksanab

kuzu kapamaya katılıyorum:smiley-cool:

izlemediydim daha,
gecen oturdum zekkiz böülümü arka arkaya isledim:icecream:
vay anasini platonik takildigim con kara duman cikdi:CüvCüv:
zati süphelerim varidi da inanmadiydim-tatlicadiarzu-
artikin agzinla kus tutsa dönüp bakmam :dilcikar:
yaw cok mohdan bi hal aldi budizi yaw

Anam bugün Lost günü:1shok:

Düştümü netebilmiyorumkismile

kuzum gerçi 1 saat olmuş sen yazalı ama evet düştü altyazı sabaalan 7 sularında yayınlanmış hattaakannehir
ben bi izliyip geliin bakalım:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…