Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İzledim de kayda değer bişi bulamadım.

sadece Riçırtın nasıl adaya düştüğünü gördük. O kadar.:dilcikar:

İzledim de kayda değer bişi bulamadım.

sadece Riçırtın nasıl adaya düştüğünü gördük. O kadar.:dilcikar:

aa bence çok güzel bi bölümde kuzu
kara dumanın neden adadan çıkmak istediğini çıksa ne yapacağını öğrendik
ikisi de birbirinden beter hee :mymeka: ne kara duman ne jacop ikisi de iyi değil jacop insanları öldürülcekleri bile bile adaya getiriyomuş resmen alsanaalsanasmile
jacop daha sinsi geldi bana:hulya:

ahahhhah sempatiksalakcinnighost whisperer ın bir dahaki bölümde görüşmek dileğiylen-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni neydi o öyle yaa aynen ordaki gibi yaptılar "şuan yanında" derken ehh dedim tam oldu odelikafadulden
hurleyden de iyi jennifer love hewitt oldusositososito

bugün lost günü ..heyecandan altıma yapacağım hee ...:roflol:beyazla yazarsanız sevinirim yaa ...görmeyeyim akşama kadar olmaz mı ...

ben akşama gene izlicem tekrardan çok sevdim bu bölümü
black rock ilk geldiği vakit kara dumanın richardı öldürememesinin sebebi richardın dua okuması, iyi olması mı yani herkesin kötü olduğuna inanıyordu richardı iyi gördü de ondan mı öldüremedi
bi de o black rock dana kadar heykeli nasıl parçalayabilmiş ona aklım sırrım ermiş değil haa:hulya:

chess nerdesin gözüm diziyi mi izliyon bende başladım indirmeye:hulya:

evde değilim anca izledim canım ya, bi haftada da ilk sen izle istedimolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

ben sevdim bölümü ya, 1800 bilmem kaçtan beri karısına aşık:asigim:

acıların çocuğu rikardoymuş bu riçirt yasempatiksalakcinni

eve gidince daha derin ve sulu yorumlara girerim, coming soon
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
LOST 6x10 "The Package" Promo #1
Türkçe Altyazılı

[dailymotion]video/xcp1h0_lost-6x10-the-package-promo-turkce_shortfilms[/dailymotion]

LOST 6x10 "The Package" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xcox1z_lost-6x10-the-package-sneak-peek-1_creation[/dailymotion]

LOST 6x10 "The Package" Sneak Peek #2

[dailymotion]video/xcp7gz_lost-6x10-the-package-sneak-peek-2_creation[/dailymotion]

izlemek için sezonun bitmesini bekliyorum olmuyo öle bölüm bölüm 9bölümmü oldu son sezonda

“LOST”un Final Bölümünün Adı Açıklandı

Uzunca bir süredir “LOST” hayranlarının kafasını meşgul eden bir soru nihayet aydınlığa kavuştu. Dizinin final bölümünün adı açıklandı.

Lost’un final bölümünün adı: The End (Son) şutarafagitti

Kaynak

6.sezonun eften püften 4-5 bölümündense bu bölüm daha ii idi ..en azından richard ın ne kadar zavallı olduğunu gördük ...ulennn ben de adamı aristoktat bir şey sanıyordum iimi ..resmen küçük emrahın amerika versiyonu imiş kaydirigubbakcemile3 ama kafam da karışmadı değil her zamanki gibi ..bence bu jacob çok da ii biri değil sanki ..bizi yanıltıyor olabilirler hee ..adama baksanıza spor toto oynar gibi isim sallamış sen sonra tut onları getir adaya ..töbe töbeee ...boş adamın yapacağı da bu .ohh buldu mis gibi adayı çekiyor anasını satayım kafasına eseni ...

seneryo şimdi tam oturdu yerine bence kendi dinlerini tanıtıyor bu dizi arafla ilgili incilde geçiyor benim düşüncem bu
Araf Nedir
günahların arındırıldığı ara alem : araf
katolik inancına göre; günahkar olan hıristiyanların öldükten sonra arınmaları için gönderildikleri, cennet ile cehennem arasındaki ara aleme araf denir. orada arındırıldıktan sonra cennete alınırlar. katolik kilisesi'nde, araf'ta kalanların günahlarından bağışlanması için büyük ayinler tertiplenerek dua edilir. incil'de böyle bir öğreti olmadığından ortodoks ve protestanlar'da araf kavramı yoktur.

ilginçCADIARZU

beni de pek tatmin etmedi bu bölüm :sinifsinif:

evet beni de..

Son düzenleme:
locke nin yerine geçtiği adam daha iyi değil miydi yaw :)) o role locke hiç yakışmıyo, hem yaşlı hem hımbıl kaldı

ya kızlar bu arada hanımıni çiftliği dizisinin reklamını gördünüz mü?
resmen Lost çakması bi müzük kullanmışlarsempatiksalakcinni

aynen
hatta ben reklamı izleyince demiştim mübarek sanki lostun reklamı diye
kaydirigubbakcemile3

evet ya ben de çok sevdim çok üzüldüm ricardoya nası da kirletmişler onumafoldumben
ayrıca çok naziksin be sağolalsanaalsanasmile

vayy canına çok yaratıcıymış benneyaptımkibayıldım bayıldım :1ninca:

----------------------------------

sayid dönüşümü tamamlamış anlaşılan sempatiksalakcinni sneak peakten anlaşıldığı üzre :hulya:herkesi kesip biçmeye karkarmış sonrada THE END kaydirigubbakcemile3:lepi:

bende bir anda baktım lost kanald de mi gösterilecek yoksa diye müziği duyar duymaz..biz baktım ki hanımın çiftliğymişsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…