Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chess kocan imam mı o sabaa ezanını okumaya giderken seni de lost izleyesin diye mi uyandırıyo yaaalsanaalsanasmile nası oluyo bu işmirmirmirmir

chess kocan imam mı o sabaa ezanını okumaya giderken seni de lost izleyesin diye mi uyandırıyo yaaalsanaalsanasmile nası oluyo bu işmirmirmirmir

yok canım üzülme şaka yaptım izlemedim dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya jack bi dur, bi kes söz veremeyi ya, sonra sözümü tutacam diye panik atak geçiriyon:mymeka:

mikaelin gözünüde jin oymuş he:hulya:

Noldu şimdi, anahtar kelime desmond muymuş, napcaklar desmondla anlamadım ben, saçını kesip büyüde mi kullancaklar
bilmiyorumkismile

widmorun kızıyla yatmak, mr. paik in kızıyla yatmaktan daha tehlikeli anlaşılankaydirigubbakcemile3

ay bi de bu keamy ölmemiş ya, beceriksiz said
:mymeka:

Son düzenleme:
ya son sahnedeki desmondtı dimi chess çok kararıktı gözlerim seçemedi hume onun soyadıydı dimiakannehir
widmore desmondu napcak ki içini doldurup jacop mu yapcak sempatiksalakcinni
bu kara duman hakkında bi kişi de iyi bişey demiyo hakket o kadara kadar mı kötü bu herif yavvbilmiyorumkismile
ben sevmedim bu bölümü kayda değer bişicik yoktu hala geçen haftaki bölümdeyim ricardonun etkisindeyimboshayallersmile

evet canım dezzz di,
bence bu bölüme damgasını vuran kelimeler "no engiliş"
:roflol::roflol::roflol:

hee bide keamy onca şey dedi öldürcem seni falan filan dedi sonrada bu garibim sadece thank you diyebildi yaa kaydirigubbakcemile3
sayid gene çok seksiydi namıssız aklinialirimsmile

valla bu lostu nasıl toparlıcaklar gerçekten merak ediyorum..kaldı 8 bölüm hala açıklığa kavuşmamış onlarca hatta yüzlerce şey var..
ilk başlardaki kutup ayıları kocaman yeşil kuşlar neyin nesi onları hiç anmadılar..yada ben kaçırdım..
eski tadı hiç yok..karman çorman ettiler.

Yaa Desmond'cıma ne yapmışlarr senağlama Penny'cim neredee senağlama Beraberdiler en son senağlama

Yaa Desmond'cıma ne yapmışlarr senağlama Penny'cim neredee senağlama Beraberdiler en son senağlama

desmond un gazozuna ilaç atmışlar, keş olmuş dezz ya:gitme:

adaylar için neden desmond önemli ki, neden saklamışlar onu bunca zamanbilmiyorumkismile

bi de bu widmore kimin tarafında ya, yakupun tarafında mı yoksa bağımsız mı takılıyo
bilmiyorumkismile

Ben Widmore'un Jacop'ın tarafında olduğunu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum Lost bu belli olmaz :smiley-cool:

LOST 6x11 "Happily Ever After" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xcryoq_lost-6x11-happily-ever-after-abc-pr_creation[/dailymotion]

LOST 6x11 "Happily Ever After" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xcs1lr_lost-6x11-happily-ever-after-sneak_shortfilms[/dailymotion]

LOST 6x11 "Happily Ever After" Sneak Peek #2 (Sadece YouTube'da var malesef)

[youtube]MKfoPwlD92U[/youtube]

ay şükür jinle sun kavuşuyo:hulya:

desmond da ultrason gibi herif hesempatiksalakcinni

Paralel evren olayıyla ilgili spoiler

Adada hangi karakter Jacob'a daha çok yardım ediyor ve siyah dumanı engellemeye çalışıyorsa onun paralel hayatı güzel oluyor. Örnek olarka Hurley. Jacob'a en çok yardım edenlerden biri ve paralel hayatında çok sanslı olduğunu söyleyen ve gerçekten de şu an için en iyi durumda olan kişi. Burdan şu sonuç çıkıyor, dünyada yaptığınız iyilikler sizi cennete götürür, diğeri de cehenneme... Bu Lost ekibinin yemek ihtiyacını sağlayan bir restoran çalışanı tarafından söylenmiş... (Alıntıdır)

Kesin bilgi değil..

Anaaaa, bende diyom bu Hume kim. Dezmınttı değilmi. Hay aklıma tüküreyim.alsanaalsanasmile

Bu bölüm kayda değer hiçbişi yoktu. Uyuz olmaya başladım he:mymeka:

İnanamıyorum, Sovyırla Keyt nasılda yapışıyorlar birbirlerine, adiler.:mymeka:

Sanla Jin nasıl kavuşuyorlar.

Sayid o denizaltıyı mahvetmezse bende kuzu değilim, adamın içinde canavar var resmen.kaydirigubbakcemile3

haydi Sayid haydi Sayid haydiiii, tam zamanı tam zamanı şimdi:hulya::hooray:

ya topu topu 6 bölüm kaldı benim hala bi b.k anladığım yok

valla ben bu dizinin sonunun tatmin edici olduğundan şüphe etmeye başladım

nası yani? falan olucaz herhalde sonunda bilmiyorumkismile

ya topu topu 6 bölüm kaldı benim hala bi b.k anladığım yok

valla ben bu dizinin sonunun tatmin edici olduğundan şüphe etmeye başladım

nası yani? falan olucaz herhalde sonunda bilmiyorumkismile

ha hahaa aynen bende....

ya arkadaşlar delircem siz burda bahsetikçe ben heyecanlanıyom malesef izleyemiyorumda yaza kadar yazın tüm bölümler elimde :lepi:
ya niye beyazla yazıyonuz anlamadım ben:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…