hastalik üstüne hastalik mi cekiyon zaza,
salya sümük neye akiyo belli oldu:icecream:
niye beklioyn ptesiyi, kk da var bütün sezonlar, izle yetisirsin bize
ben senin gibi bos bos oturmuyom olmşakkıdı benim vaktim degerli-tatlicadiarzu-Basmıyo kafası işte napsın züprüş
size yetismek ne mümkün 5. sezon izliyonuz sizşakkıdıdelikafadulden
ama inat ettim bir haftaya kalmaz yetisecem size gerekirse sabah aksam
aaah nevabaharım ahh...
van da çalışıyorum ben ve burda lost ger dursun bi çok şeyn na orjinali yok.......
tv gösterimi yapılan filmleri anca buluoz........
yan aynı gün tv deyeken biz pc den izlioz.......
cool muyuz neyz?delikafaduldendelikafadulden
:))))))))
lost gönderin bana yaaaaaa...
kotalı adlsden olmuo rahat izlenmio
parası sorun değil......:jeyyar::jeyyar:
göndern yaaaaaaawwwwww
Ama Locke yanlış nesneyi seçmişti ufakkene.
Richard hayır o değil demişti ben öyle hatırlıyorum.
Bu arada Widmore bak hele sen yaa sümüklü , nerden nereye gelmiş.
Dezmınt, Losencılısa gitmeyecekmi ki.benneyaptımki
Faraday'ın o bombayla ne ilgisi var. Faraday niye Oxford'un kayıtlarında yok. Annesini kimse tanımıyormu. Hasta, yatalak kadın da kim. Widmore adanın yerlisiyken niye Dharmacı oldu çıktı. Amerikan askerlerinin orda ne işi var. Çarlot ölecek kanımca. Niye bizim diğer elemanlarda bu belirtiler olmuyor. Çarlot çok önceden adadaydı, ondanmı ki.Ama ona bakarsanız Faraday'da adadaydı önceden. Widmor, desmıntı takip edip, öğrenmeyecekmi peni'nin yerini.
Biz iyiydik karadumanla, black rockla, fransız kadın russoyla, benle, keyt, jack, julyet, bernard, rose, kutup ayıları, atlar, ne güzel geçinip gidiyorduk. ne diye karman çorman ettiler ya
Biliyosun o adam dediki - o kıza yaptıklarından sonra dedi kayıtlarda tutarlarmı - gibi bişey dedi.
O kız da dezmondun yatalak bulduğu kadındı. O kadında eminm ki adadaki diğerleri olan faradayları esir alan kadın bvi önceki sayfada yazdıydım nan
Sonra da düşüncem, adayı hükümet ilk keşfetti ve askerlerini gönderdi tabi orda o adada bir halk yaşadığını bilmiyordu. Belki adayı yoketmek istediler hükümet adanın anormalliği biliyordu bombayı getirdiler askerler geldi ama diğerleri onları öldürdü ve bombayı güvenli sandıkları şekilde korudular.
Sonra widmore bi şekilde adadan çıktı belki istemeyerek belki isteyerek sonrasını bilemicem be:roflol:
eeee başlarım lan ben böyle işeÇok üzgünüm çoook, ne bu böyle allasen brezilya dizileri gibi, kim nerede kiminle, ne yapıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değilbenneyaptımki
yetisirsin zaza, ilk lostu izlemeye rtl de basladiydim kac sene oldu, sonra kayboldu ada gibin, sonra sonra biara daha basladim gene devami gelmedi.size yetismek ne mümkün 5. sezon izliyonuz sizşakkıdıdelikafadulden
ama inat ettim bir haftaya kalmaz yetisecem size gerekirse sabah aksam
ben senin gibi bos bos oturmuyom olmşakkıdı benim vaktim degerli-tatlicadiarzu-
yetiscem diye bende ayni seyi yaptim, 24 saat izledim, ondan heralda hala karisdiriyom arada biBen yetişicem diye sabah kahvaltıda başlıyodum izlemeye :roflol::roflol: Ama bulaşmaz olaydım o ayrı
Ayy:roflol::roflol::roflol::roflol:
Evet yanlışı seçmişti pusulayı seçmesini bekledi belkide ama genede emin oldu çünkü demişti ki daha hazır değilsin:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?