Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaah nevabaharım ahh...
van da çalışıyorum ben ve burda lost ger dursun bi çok şeyn na orjinali yok.......
tv gösterimi yapılan filmleri anca buluoz........
yan aynı gün tv deyeken biz pc den izlioz.......
cool muyuz neyz?delikafaduldendelikafadulden

:))))))))

lost gönderin bana yaaaaaa...
kotalı adlsden olmuo rahat izlenmio
parası sorun değil......:jeyyar::jeyyar:
göndern yaaaaaaawwwwww

hastalik üstüne hastalik mi cekiyon zaza,
salya sümük neye akiyo belli oldu:icecream:
niye beklioyn ptesiyi, kk da var bütün sezonlar, izle yetisirsin bize

size yetismek ne mümkün 5. sezon izliyonuz sizşakkıdıdelikafadulden

ama inat ettim bir haftaya kalmaz yetisecem size gerekirse sabah aksam

Basmıyo kafası işte napsın züprüş
ben senin gibi bos bos oturmuyom olmşakkıdı benim vaktim degerli-tatlicadiarzu-

size yetismek ne mümkün 5. sezon izliyonuz sizşakkıdıdelikafadulden

ama inat ettim bir haftaya kalmaz yetisecem size gerekirse sabah aksam

Ben yetişicem diye sabah kahvaltıda başlıyodum izlemeye :roflol::roflol: Ama bulaşmaz olaydım o ayrı

Bu ne ya lock daha doğmadı widmore adadaymış ve diğerlerindenmiş ve hataa emir komuta zincirinde en alt seviyedeymişbenneyaptımki

Dizi nereye gidecek böyle iyice saçmalandı gibime geliyor eski tadı alamıyorum bu zaman kaymaları yüzünden benim de beynim parlıyordelikafadulden

ahahaha çok güldüm bende bitirene kadar böyleydim
şubat 2009 da yeni bölümler gelicekmişş az kaldııııhihoyyyt

Ha bir de faradayın deney sonucu hale gelen denek kadını gördük ya yataktaydı, çok çok eminimki adada faradayları esir alan kız o kadın. Zaten seni sanki tanıyorum gibi demişti faraday.

Çok enteresan herkes önceden adada sonra dünyada sonra adada ne nan bu :roflol:

Ha bir de, Richardın çocukken neden locku ziyaret ettiğinide anladık. Liderlerimizin seçilme süreci taa küçüklükten başlar dedi. Lock ta ben zaten daha doğmadım doğduğumda gel beni ziyaret et dedi.

Yani richard belki de bunu doğrulamak için çocukken locka gidip önüne aletleri koyup seçmesini istedi ve sonrasında da lockun gerçeği dediğini onların lideri olacağını anladı.

Ama Locke yanlış nesneyi seçmişti ufakkene.
Richard hayır o değil demişti ben öyle hatırlıyorum.
Bu arada Widmore bak hele sen yaa sümüklü , nerden nereye gelmiş.

Ama Locke yanlış nesneyi seçmişti ufakkene.
Richard hayır o değil demişti ben öyle hatırlıyorum.
Bu arada Widmore bak hele sen yaa sümüklü , nerden nereye gelmiş.

Ayy:roflol::roflol::roflol::roflol:

Evet yanlışı seçmişti pusulayı seçmesini bekledi belkide ama genede emin oldu çünkü demişti ki daha hazır değilsin:jeyyar:

Ulan ne komik, ne karmaşık ne gaydirigubbak bir bölümdü allasen.

Ana fikir neydibenneyaptımki

ya kızlar yardımınıza ihtiyacım var... 5. sezon bölümlerini indirmek için hangi linke girmem gerek...
yani her seferinde bir arkadaşıma soruyorum ama hani ben de öğrenmek istiyorum ... kendi başıma bulmak istiyorum :) önceden bu işleri sevgilim yapardı ama artık yok da ... :))

Dezmınt, Losencılısa gitmeyecekmi ki.benneyaptımki

Faraday'ın o bombayla ne ilgisi var. Faraday niye Oxford'un kayıtlarında yok. Annesini kimse tanımıyormu. Hasta, yatalak kadın da kim. Widmore adanın yerlisiyken niye Dharmacı oldu çıktı. Amerikan askerlerinin orda ne işi var. Çarlot ölecek kanımca. Niye bizim diğer elemanlarda bu belirtiler olmuyor. Çarlot çok önceden adadaydı, ondanmı ki.Ama ona bakarsanız Faraday'da adadaydı önceden. Widmor, desmıntı takip edip, öğrenmeyecekmi peni'nin yerini.

Biz iyiydik karadumanla, black rockla, fransız kadın russoyla, benle, keyt, jack, julyet, bernard, rose, kutup ayıları, atlar, ne güzel geçinip gidiyorduk. ne diye karman çorman ettiler ya

he hedelikafaduldendelikafadulden
diziyi izlediğim siteye 5 sezon 3.bölümü eklemişler.
şimdi bana düşen dört gözle patronun bir yere gitmesi için dua etmek(oley bugün cuma ve namaz var)
ve lost izlerken aniden kapıyı açan şahıslardan korkmamak için kendini hazırlamak.

Bu konuya ne zaman yazı yazsam yazdıklarım siliyor yaw:1ninca:
Neyse..
Bu bölüm beni deli etti..kafamçokkarıştı
Özellikle Daniel kısmıkafamçokkarıştı
Desmod faradayın annesini bulmaya gitti
Kayıtlarda çıkmadı tamamda orda odaya girdiğinde adamın söyledikleri çok düşündürdü beni benneyaptımki
'O kıza yaptıklarından sonra ' Ne demek istedi acaba ?:uhm:
Kız dediği Charlotte olabilirmi ?:1ninca:
Peki Desmodun gittiği evdeki yatalak kadın kimdi neciydiki?CADIARZU
Birde her taşın altında penyy'ın babası çıkıyor
Birde Richard neden hep aynı , Çok yaşlı olduğunu söyledi juliet onun :uhm:
Neyse ben biraz beyin fırtınası yapıyım bu yazdıklarımla

Biliyosun o adam dediki - o kıza yaptıklarından sonra dedi kayıtlarda tutarlarmı - gibi bişey dedi.

O kız da dezmondun yatalak bulduğu kadındı. O kadında eminm ki adadaki diğerleri olan faradayları esir alan kadın bvi önceki sayfada yazdıydım nan

Sonra da düşüncem, adayı hükümet ilk keşfetti ve askerlerini gönderdi tabi orda o adada bir halk yaşadığını bilmiyordu. Belki adayı yoketmek istediler hükümet adanın anormalliği biliyordu bombayı getirdiler askerler geldi ama diğerleri onları öldürdü ve bombayı güvenli sandıkları şekilde korudular.

Sonra widmore bi şekilde adadan çıktı belki istemeyerek belki isteyerek sonrasını bilemicem be:roflol:

eeee başlarım lan ben böyle işeÇok üzgünüm çoook, ne bu böyle allasen brezilya dizileri gibi, kim nerede kiminle, ne yapıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değilbenneyaptımki

eeee başlarım lan ben böyle işeÇok üzgünüm çoook, ne bu böyle allasen brezilya dizileri gibi, kim nerede kiminle, ne yapıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değilbenneyaptımki

Sonunda lock, widmorenin desesi çıkacak, penny ile desmondun çocukları cahrli bizim sarı kafa charli çıkacak onuda çinli doktola karısı büyütecel, jacop claireyle evlenecek nasılsa ikiside ölüdelikafaduldenKate irana gidip hem sawyeri hem jacki koca edecek kendine bizde avucumuzu yalayacaz

aman karman corman oldu dizi, iki kez izledim arka arkayakafamçokkarıştı
widmore bu is eskilere dayanir, dediya desmond a.
olaylar daha karmasik bir hal alicak zannimcafisfisfis
sanki cok anlasilir biseymis gibi:dilcikar:

hakkat widmore her tasin altindan ciksa da, ne zaftirikmis baslarda naniknanik

yetisirsin zaza, ilk lostu izlemeye rtl de basladiydim kac sene oldu, sonra kayboldu ada gibin, sonra sonra biara daha basladim gene devami gelmedi.
simdi 3. burdan devam ediyom:smiley-cool:
flas patladimi dizide gidiyo bende :roflol:
Ben yetişicem diye sabah kahvaltıda başlıyodum izlemeye :roflol::roflol: Ama bulaşmaz olaydım o ayrı
yetiscem diye bende ayni seyi yaptim, 24 saat izledim, ondan heralda hala karisdiriyom arada bi
Ayy:roflol::roflol::roflol::roflol:

Evet yanlışı seçmişti pusulayı seçmesini bekledi belkide ama genede emin oldu çünkü demişti ki daha hazır değilsin:jeyyar:

emme adam hic yaslanmamis her zaman ayniCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…