Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
izleyen biri olsa karsilikli yorum yapilir bun bisey diyemem elbet ama kimse izlememis ciktimi cikmadimi internete burda paylasiliyor giriyoruz pat dye o oldu bu oldu yazilmis izleren baska kisi yok yane

e ama olması gerekende bu değilmidir zaten. İzleyenler geliyor burda konuşuyorlar.

Çarşamba günü Lost günü,bunu tüm lost izleyicileri biliyor zaten. K.K da site ismide vermek yasak. Buradan indirilecek linkleri vermek yasak. Dolayısıyla izlemeden buraya bakmanın anlamı yok. (yazılanlardan rahatsız oluyorsanız)

K.K hem yorum hemde film indirme sitesi olsa anlayacağım link ararken arada yorum gördün buda hoşuna gitmedi diycem ama öyle bir sitede değil. Link paylaşılmıyor burdan.

Bence haksızsın düşüncende arkadaşım.

Uçaktaki o patlayıcıları Riçırt Benjo ve Mayls koymadımı.

Sahte Con, Widmorun koyduğunu söyledi de. Bu Con ne hin bir adammış yaa, hepsini doldurdu denizaltınaalsanaalsanasmile

Sovyır uyandığında kanımca intihar eder olanlara sebep olduğu için.

3-5 sayfa geri gidip bi bakarsan heyecani kacmasin diye kime noldu soylemeyelim derken simdi boyle yapmak garip neyse cok uzadi izleyen izledi zaten

üff beee ağladım vallaaaaa...

valla bende hurley ağlarken koptum:a015:

ya kızlar sizcede jinin yaptığı salakça değilmiydi ya, nerde hani babalık sorumluluğu

madem annesiz kalcak çocuk bari babasız kalmasaydı

o sahne bana titaniği hatırlattı ellerinin ayrılması falan
:a015:

neden onlar koysun , onların ulaşabilceği tek patlayıcalar dinamitler değilmiydi, hurley black rockı patlatınca patlayıcı falanda kalmadıbilmiyorumkismile

bide onlar nerde zaten ya, onlar karşı adaya nasıl geçsinler ki

şimdi jack, hurly, sawyer, kate tamamen düşman oldular bs ye, ikna olayı falanda bitti yani

bs desmondu öldü sanıyo, jack dezmondu bulup napcak acep, ne jack ne de dezmond napcaklarını bilmiyolar kanımca

bu arada widmore ve tayfasıdamı adada mahsur kaldı, denizaltı uçtuğuna göre
bilmiyorumkismile

ben onu atlamışım, hakkaten Hörli hepsini patlatmıştı dimi. :kedi:

Oyyy Sayid oyyy, sonun böylemi olacaktı he, havayamı uçacaktın he.
Gitti Sayid gitttiii, gitti edeleler gittiiii:gitme:

ayy orda bırakıpta gidilmezki be bacım beee..
jin kesin suçluluk duyardı.
nise o dünyada öldüler paralelde hala yaşıolar ama onun tadını çıkarsınlar bari..
bebeside anneanesinin yanında büyür artıkın..

3-5 sayfa geri gidip bi bakarsan heyecani kacmasin diye kime noldu soylemeyelim derken simdi boyle yapmak garip neyse cok uzadi izleyen izledi zaten

Neeeey, Sayid ölüyormuakannehir

Ama niyebilmiyorumkismile:gitme:

Kaç defa diyorum izlemeden şu topiğe girmicem diye, şu halime bakın, gitti işte bütün heyecanalsanaalsanasmile

Ben öyle birşey demişimde haberim mi yok acaba.bilmiyorumkismile

Üstteki yorumumu diyorsan, kendime kızıyorum orda görüldüğü üzere

Kaç tane koca Jin'in yaptığını yapardıki:gitme:

Ay bugün yas tutasım var.

3 candidatimizi kaybettik bacılar.:çok üzgünüm:

ayy orda bırakıpta gidilmezki be bacım beee..
.

niye kı, daha karpuzmu kesceklerdikaydirigubbakcemile3

ay bizim kocalar napardı acep, bizlen ölürlermiydi, yoksa kaçarlarmıydıbilmiyorumkismile sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

niye kı, daha karpuzmu kesceklerdikaydirigubbakcemile3

ay bizim kocalar napardı acep, bizlen ölürlermiydi, yoksa kaçarlarmıydıbilmiyorumkismile sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla benimde aklıma o an benlen herif geldi..
napardı die..
kaçarmıydı gavur oğlan acep??

ayy lostta da ağlayacağım hiç aklıma gelmezdi
bu bölüm titanic olmuş ya la :gitme:
ben de en çok jine üzüldüm daha çocuğunu bile göremeden gittiiiii gitti gitti

izleyen biri olsa karsilikli yorum yapilir bun bisey diyemem elbet ama kimse izlememis ciktimi cikmadimi internete burda paylasiliyor giriyoruz pat dye o oldu bu oldu yazilmis izleren baska kisi yok yane

arkadaşım sen de bundan sonra yeni bölüm çıkmış mı çıkmamış mı diye bakmak için bu topiğe gelmek yerine dizinin yayınlandığı siteye bakarsın
çıktıysa izlersin çıkmadıysa beklersin olur biter
ama pardon bana da sormamıştın de mi?

çakma Con Keyti öldürsün yarebbim nolur:Saruboceq:

sanla Jin öleceğine, Keyt geberseydi

Lapidus:a015:

cevap verecek ne meraklilar varmis once ben izliyorum hic meraklanma canim ama gelip yazmiyorum o oldu bu oldu diye

valla benimde aklıma o an benlen herif geldi..
napardı die..
kaçarmıydı gavur oğlan acep??

valla olay şuan cereyan etse, benimki benimle ölmeyi tercih ederdi herhalde, çünkü fenerbahçe, yine türkiye kupasını alamıyo sanırım şuan:roflol::roflol:

Okuduğuma göre bundan sonra promo yayınlanmıcaktı ama gene yayınlanmış sırnaşık şey Haftayaki bölüm BS ve Jacop ağırlıklı olacakmış, hadi hayırlısı

LOST 6x15 "Across the Sea" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xd6ukk_lost-6x15-across-the-sea-abc-promo_creation[/dailymotion]

LOST 6x15 "Across The Sea" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xd714i_lost-6x15-across-the-sea-sneak-peek_creation[/dailymotion]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…