izleyen biri olsa karsilikli yorum yapilir bun bisey diyemem elbet ama kimse izlememis ciktimi cikmadimi internete burda paylasiliyor giriyoruz pat dye o oldu bu oldu yazilmis izleren baska kisi yok yane
e ama olması gerekende bu değilmidir zaten. İzleyenler geliyor burda konuşuyorlar.
Çarşamba günü Lost günü,bunu tüm lost izleyicileri biliyor zaten. K.K da site ismide vermek yasak. Buradan indirilecek linkleri vermek yasak. Dolayısıyla izlemeden buraya bakmanın anlamı yok. (yazılanlardan rahatsız oluyorsanız)
K.K hem yorum hemde film indirme sitesi olsa anlayacağım link ararken arada yorum gördün buda hoşuna gitmedi diycem ama öyle bir sitede değil. Link paylaşılmıyor burdan.
Bence haksızsın düşüncende arkadaşım.
üff beee ağladım vallaaaaa...
Uçaktaki o patlayıcıları Riçırt Benjo ve Mayls koymadımı.
Sahte Con, Widmorun koyduğunu söyledi de. Bu Con ne hin bir adammış yaa, hepsini doldurdu denizaltınaalsanaalsanasmile
Sovyır uyandığında kanımca intihar eder olanlara sebep olduğu için.
neden onlar koysun , onların ulaşabilceği tek patlayıcalar dinamitler değilmiydi, hurley black rockı patlatınca patlayıcı falanda kalmadıbilmiyorumkismile
bide onlar nerde zaten ya, onlar karşı adaya nasıl geçsinler ki
şimdi jack, hurly, sawyer, kate tamamen düşman oldular bs ye, ikna olayı falanda bitti yani
bs desmondu öldü sanıyo, jack dezmondu bulup napcak acep, ne jack ne de dezmond napcaklarını bilmiyolar kanımca
bu arada widmore ve tayfasıdamı adada mahsur kaldı, denizaltı uçtuğuna görebilmiyorumkismile
valla bende hurley ağlarken koptum:a015:
ya kızlar sizcede jinin yaptığı salakça değilmiydi ya, nerde hani babalık sorumluluğu
madem annesiz kalcak çocuk bari babasız kalmasaydı
o sahne bana titaniği hatırlattı ellerinin ayrılması falan:a015:
3-5 sayfa geri gidip bi bakarsan heyecani kacmasin diye kime noldu soylemeyelim derken simdi boyle yapmak garip neyse cok uzadi izleyen izledi zaten
Neeeey, Sayid ölüyormuakannehir
Ama niyebilmiyorumkismile:gitme:
Kaç defa diyorum izlemeden şu topiğe girmicem diye, şu halime bakın, gitti işte bütün heyecanalsanaalsanasmile
ayy orda bırakıpta gidilmezki be bacım beee..
jin kesin suçluluk duyardı.
nise o dünyada öldüler paralelde hala yaşıolar ama onun tadını çıkarsınlar bari..
bebeside anneanesinin yanında büyür artıkın..
ayy orda bırakıpta gidilmezki be bacım beee..
.
niye kı, daha karpuzmu kesceklerdikaydirigubbakcemile3
ay bizim kocalar napardı acep, bizlen ölürlermiydi, yoksa kaçarlarmıydıbilmiyorumkismile sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
izleyen biri olsa karsilikli yorum yapilir bun bisey diyemem elbet ama kimse izlememis ciktimi cikmadimi internete burda paylasiliyor giriyoruz pat dye o oldu bu oldu yazilmis izleren baska kisi yok yane
arkadaşım sen de bundan sonra yeni bölüm çıkmış mı çıkmamış mı diye bakmak için bu topiğe gelmek yerine dizinin yayınlandığı siteye bakarsın
çıktıysa izlersin çıkmadıysa beklersin olur biter
ama pardon bana da sormamıştın de mi?
valla benimde aklıma o an benlen herif geldi..
napardı die..
kaçarmıydı gavur oğlan acep??
valla olay şuan cereyan etse, benimki benimle ölmeyi tercih ederdi herhalde, çünkü fenerbahçe, yine türkiye kupasını alamıyo sanırım şuan:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?