Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
LOST - 6x15 - Sneak Peek #1 - Türkçe Altyazılı

[dailymotion]video/xd7817_lost-6x15-sneak-peek-1-turkce-altya_shortfilms[/dailymotion]

LOST - 6x15 - Sneak Peek #2 - Türkçe Altyazılı

[dailymotion]video/xd78qw_lost-6x15-sneak-peek-2-turkce-altya_shortfilms[/dailymotion]

Son düzenleme:
Veeeeeeeeeeee Lost 6x17/18 (FINAL) Promo - ''The End''

[dailymotion]video/xd76dz_lost-6x17-18-final-promo-the-end_shortfilms[/dailymotion]

anaaamm onlar nasıl siinikkk piikler yaff..
aklımı karman çorman ettii

Tövbe estağfirullah yaaa, Dids ne yaptın sen, çorba ettin bizi heekafamçokkarıştı

Sanırım gelecek bölümde Jeykıpla siyahlı emmimin çocukluklarına inicez. Domuzun peşinden koşturan onlar. Da diğer yamyamlar kimlerbilmiyorumkismile

Hamile kadın kim. Jeykıpın anası mı. Anası olsa, gemiden bahsediyorlar, gemi black rock yani adaya geldiğinde Ceykıp kazık kadar adamdı. Başka bir kadın demekki. Öteki teyze kim.

Kalmış şurda 3 bölüm şu gavurların yaptığına bakın. Hani nerde bizim tayfaalsanaalsanasmile

İyice soru manyağı edecekler bizi be:mymeka:

evet bencede çocukluklarına inmek lazımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sonunda sadece bu dördü kalcak herhal oceanic dörtlüsü ama olmaması lazımsempatiksalakcinni

genelde amarıkan filmlerinde hurleyin tipinde olanlar ölür ama, inşallah hurleyle dok ölmez ya:a015:
gerçi sanrım yakubun yerine son kalan geçecek değil mi, son kalan canditade yakup olcak, öfff bari jack olsa ya, en akıllı ve en yahuluklusu jack:asigim:

kate i jack tedavi ederkene bunlar kesin gene aşna fişne olcak, kate de yeni yakubun karısı olur artık
sempatiksalakcinni

Jin yaşıyormu:1shok:, nasıl yani yaaa. Adamı gördük ya öldü işte.:1no2:

Lapidus öldü, Sayid öldü:çok üzgünüm:

Bu çakma Con ne adi bir adammışalsanaalsanasmile, tıktı hepsini denizaltına

Bu arada hepsinin ölmediğini nerden anladı. Hepsi ölseydi kuşlar gibi özgürmü hissedecekti kendini. bilmiyorumkismile

Oy Sovyır oyyy, hiç uyanma sen iyisimi, vicdan azabından intihar edersin yeminle.şakkıdı

kız nerden çıkardın jinin yaşadığını geçmiş sayfalarda ölenlerleri gösteri bak, kalan sağlar bizimdirsempatiksalakcinni

con yarım bıraktığım işi bitirmeye gidiyorum dedi ya, ee kendi öldüremez, birbirlerine mi kırdırcak bunları acepsempatiksalakcinni

yav Dids demişya, yutup fidyosunda sanırım Jin yaşıyor diye ondan dedim bende. Adam öldü:a015:

yav Dids demişya, yutup fidyosunda sanırım Jin yaşıyor diye ondan dedim bende. Adam öldü:a015:

yok şikerim o videodaki adam komple beyaz giymiş beyaz gömleği falan var
ama jin öldüğü an, beyaz tişört kahverengi pantul giyiyodu

ama ben lapidustan şüpheliyim ya, onun öldüğünü net olarak göstermedi sanki, bi yerlerden çıkarsa şaşma
:hulya:

Lapidus'a kapak çarptı 2.80 yere uzattıya. Denizaltıda sulara gömüldü, kim kurtaracak onu ordan. Hem o adayda değil. Kesin öldü.:çok üzgünüm:

Arkamdan beni çekiştirmeye hiç utanmıyonuz dimi alsanaalsanasmile

Bir yerde okuduğuma göre biri BS'un anası, diğeri Jacob'ın CADIARZU

Bundan sonraki bölümler için ne promo nede sneak peek yokmuş :çok üzgünüm:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ama ama niye öldüler sun la jin ya daha yeni kavuşmuşlardı, yazık onlaraaa
39 haftamdayım bu bölümü de doğurmadan izledim çok şükür, bidahakini izliyebilir miyim bilmiyorum ama finali oturupta izliyemicem kesin, lohusa yatağından kalkıp onu izlersem bilmiyorum artık hakkımda ne düşünürler kafamçokkarıştı

Arkamdan beni çekiştirmeye hiç utanmıyonuz dimi alsanaalsanasmile

yok valla hiç utanmıyozsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya yabancı dizi topiklerinde hiç hareket yok, acep aşkı memnuya geri mi dönsemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok valla hiç utanmıyozsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya yabancı dizi topiklerinde hiç hareket yok, acep aşkı memnuya geri mi dönsemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

herkes lost izleyemez de ondan chesskaydirigubbakcemile3 lost izlemek bir ayrıcalıktır...
ama yakında lost izleyenler olarak safsalaklar grubuna mı gireceğiz nedir anlamış değilim kaydirigubbakcemile3 bölümleri anlayacağız diye sarfettiğimiz çaba ama takdire şaayan hee:roflol:

lost niye böyle oldu anlamıyorum yaaa ,,ne farklı senaryolar ne dehşet sonlar kurmuştum kafamda ...ben bile çok daha güzel bir senaryo yazabilirdim yaaaww..

adamlar tüm sezonlar boyunca anamızı ağlattılar ,soru işaretlerinden türk dil kurumunun azabına uğrayacaktık nerdeyse kaydirigubbakcemile3 şimdi ise bu kadar şeyden sonra sıradan sonlar sıradan sebepler v.s. çıkıyorya karşımıza malum siteyi hackleyesim geliyor artık bitsin bu çile diye iimi:roflol:
kendimden şüphe eder oldum ben salakmıyım acaba anlamıyor muyum diye :roflol:
demekki lostun senaryosundan çok insanlar üzerinde bıraktığı etki imiş lostu lost yapan ...yoksa senaryoda bi nane yok galiba kaydirigubbakcemile3

Başka sinek pik yokmu ya labilmiyorumkismile

onu bunu bilmem de o el neydi öyle yaohaoldumsmileakannehir
night of living deadsempatiksalakcinni
en son kayalardan bi yaralı el çıkıyor zombi o zombi diyim bensempatiksalakcinni

zalak zalak denizaltının su sızdıran kapısına bakarken, kapı bunun üstüne hönkürdü ya, ama öldüğünden emin değilim, naaşını görmem lazım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bence naaşını görsende emin olma sempatiksalakcinni

en akıllısı ve en yakışıklısı ksımına katılmamakla beraber jacopun jack olucağına katıldığımı belirtirim
ee zaten sayid söylemişti bunu "o sensin" diyerekten müslümana inan* düşersempatiksalakcinni

(*yoksa iman mıydıbilmiyorumkismile)

ben çekik bir çift göz gergin bir surat gördüm gibi ama video çok hızlı gözlerim aydamadı pekeyvahedigeldismile
lapidus ölmedi bea rahat ol sen olumunekankayizsmile

Lapidus'a kapak çarptı 2.80 yere uzattıya. Denizaltıda sulara gömüldü, kim kurtaracak onu ordan. Hem o adayda değil. Kesin öldü.:çok üzgünüm:

soğuk suyu yiyince ayılmıştır o

Son düzenleme:

Meltem dellenme allasen, nasıl ölmedi Lapidus, sulara gömüldü hemide:a015:

Ben sizin o gördüğünüz fidyoyu göremedim ki ben

eee şimdi Cek, Jeykıp'ın yerine geçecek, doğa üstü varlığa dönüşecek, sonra o adaya birilerini çağıracak, bu döngü de böyle sürüp gidecek. Peeeehşakkıdı

“LOST” Biterken Yine Sorular Sorduracak

“LOST” dizisini takip eden birine diziyi neden izlediğini ve dizinin sonunda ne olacağını sorduğunuzda en basit cevap “Soruların cevaplanması” olabilir; çünkü “LOST” izleyen bir izleyici bilir ki 6 sezondur bu dizide dünya kadar soru soruldu ve bunların önemli birkaç tanesi henüz cevaplanabildi. Ancak yapımcı Damon Lindelof’a göre dizi biterken âdetini yine sürdürecek ve yine izleyiciyi sorularla bırakacak.

Siyah Duman ne? Jacob’la Siyahlı Adam’ın ilişkisi ne? Ada nedir? Adadaki kurallar ne? Adayların amacı ne? Her şey bir kısır döngü mü? Siyahlı Adam’ın ve Jacob’ın amaçları ne? Dizi nasıl bitecek?…

Aklınızda bu sorular dönüp duruyorsa iyi ya da kötü bir “LOST” izleyicisisiniz ya da diziden haberdarsınız demektir. Bitmesine sadece 4 bölüm kala dizinin hayranları ve uzun süredir takip eden izleyicisinin aklında tedirgin eden şu soru var: Dizi biterken sorduğu tüm soruları cevaplayacak mı?

Bu soruya yapımcılar Damon Lindelof ve Carlton Cuse açık açık “Hayır” diyorlar ve dizi bittikten sonra bütün gizemlerin ve soruların açıklanamayacağını, ancak çok büyük gizemlerin elbette cevaplanmış olacağını söylüyorlar. Yani dizi bittikten sonra “Ada buymuş, Jacob ve Siyahlı Adam da şu sebepten ötürü bunları yapıyorlarmış” diyebileceksiniz, ancak “Peki şu ne içindi?”, “Bu ne anlama geliyordu?”, “Şu neden oldu hiç anlam veremiyorum.” gibi şikayetleriniz de olabilecek. Yapımcılar büyük finalden sonra hiçbir açıklama yapmayacaklarını belirtiyorlar ve dizinin final bölümünün kendisinin zaten pek çok şeye ışık tutacağını söylüyorlar.

“LOST” konusunda bir diğer izleyiciyi gıcık eden nokta ise, her sezon başında sorulan soruların sezon sonunda cevaplanması gerekirken bu soruların sadece yarısına yakını cevaplanıp daha fazla malzemenin bizlere sunuluyor olması. Yazarlardan Damon Lindelof, bunun dizi finali için de uygulanacağını ve finalde yine farklı setler inşa ettiklerini belirtiyor. Tabii yeni setler de yeni olaylar demek ve bu da anlaşılacağı üzere yeni sorular demek. Lindelof bu konuda şöyle bir açıklama yapıyor; “Seri finalinde yine yeni setler göreceksiniz, bu bizim hikayeyi bu zamana kadarki hep anlatış biçimimizdi. Yeni setlerde yaşanan olayları izledikçe ‘Bu adamlar burada ne yapmaya çalıştılar yani?’ diye sormazsanız zaten biz işimizi iyi yapmıyoruz demektir. Amacımız sürekli cevaplamak değil, izleyiciyi daha çok sorgulamak.”

Dizideki her mekanın, her objenin, her karakterin ve hatta her karakter isminin ikonik bir anlamı olduğunu ve her şeyin bir bütün olarak ele alındığında çözülebildiğini hesaba katacak olursak, seri finalinde izlediklerimiz bile belki bütün 6. sezonu, hatta bütün seriyi baştan izlememize neden olabilir… ki bu çok da uzak bir ihtimal değil, çünkü bundan haftalar önce sizlere sunduğumuz son bölümlerle ilgili yabancı kaynaklardan edinilen spoilerlarda bu kaynakların, finalden sonra diziyi tekrar izlemek istedikleri açıkça anlaşılıyordu.

Kaynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…