Bu video daha Dailymotion'a eklenmemiş, videodakini yanlış görmüyorsam Jin ölmedi sempatiksalakcinni
[youtube]Kl0nTkXzykg&feature=related[/youtube]
Göremeyenler için link; http://www.youtube.com/watch?v=Kl0nTkXzykg&feature=related
kız nerden çıkardın jinin yaşadığını geçmiş sayfalarda ölenlerleri gösteri bak, kalan sağlar bizimdirsempatiksalakcinni
con yarım bıraktığım işi bitirmeye gidiyorum dedi ya, ee kendi öldüremez, birbirlerine mi kırdırcak bunları acepsempatiksalakcinni
yav Dids demişya, yutup fidyosunda sanırım Jin yaşıyor diye ondan dedim bende. Adam öldü:a015:
yok şikerim o videodaki adam komple beyaz giymiş beyaz gömleği falan var
ama jin öldüğü an, beyaz tişört kahverengi pantul giyiyodu
ama ben lapidustan şüpheliyim ya, onun öldüğünü net olarak göstermedi sanki, bi yerlerden çıkarsa şaşma:hulya:
yav Dids demişya, yutup fidyosunda sanırım Jin yaşıyor diye ondan dedim bende. Adam öldü:a015:
yok şikerim o videodaki adam komple beyaz giymiş beyaz gömleği falan var
ama jin öldüğü an, beyaz tişört kahverengi pantul giyiyodu
ama ben lapidustan şüpheliyim ya, onun öldüğünü net olarak göstermedi sanki, bi yerlerden çıkarsa şaşma:hulya:
Tövbe estağfirullah yaaa, Dids ne yaptın sen, çorba ettin bizi heekafamçokkarıştı
Sanırım gelecek bölümde Jeykıpla siyahlı emmimin çocukluklarına inicez. Domuzun peşinden koşturan onlar. Da diğer yamyamlar kimlerbilmiyorumkismile
Hamile kadın kim. Jeykıpın anası mı. Anası olsa, gemiden bahsediyorlar, gemi black rock yani adaya geldiğinde Ceykıp kazık kadar adamdı. Başka bir kadın demekki. Öteki teyze kim.
Kalmış şurda 3 bölüm şu gavurların yaptığına bakın. Hani nerde bizim tayfaalsanaalsanasmile
İyice soru manyağı edecekler bizi be:mymeka:
Arkamdan beni çekiştirmeye hiç utanmıyonuz dimi alsanaalsanasmile
yok valla hiç utanmıyozsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya yabancı dizi topiklerinde hiç hareket yok, acep aşkı memnuya geri mi dönsemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Başka sinek pik yokmu ya labilmiyorumkismile
evet ölmedi yüreğimizde yaşıyorsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya canım ama jinin üstünde beyaz tişört ve bej pantolon vardı, bu herüf full beyaz, gömleğide var, lapidusmu acep ama saçlarıda kısa demi, kimkine bubilmiyorumkismile
zalak zalak denizaltının su sızdıran kapısına bakarken, kapı bunun üstüne hönkürdü ya, ama öldüğünden emin değilim, naaşını görmem lazım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet bencede çocukluklarına inmek lazımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sonunda sadece bu dördü kalcak herhal oceanic dörtlüsü ama olmaması lazımsempatiksalakcinni
genelde amarıkan filmlerinde hurleyin tipinde olanlar ölür ama, inşallah hurleyle dok ölmez ya:a015:
gerçi sanrım yakubun yerine son kalan geçecek değil mi, son kalan canditade yakup olcak, öfff bari jack olsa ya, en akıllı ve en yahuluklusu jack:asigim:
kate i jack tedavi ederkene bunlar kesin gene aşna fişne olcak, kate de yeni yakubun karısı olur artıksempatiksalakcinni
Jin yaşıyormu:1shok:, nasıl yani yaaa. Adamı gördük ya öldü işte.:1no2:
Lapidus öldü, Sayid öldü:çok üzgünüm:
Bu çakma Con ne adi bir adammışalsanaalsanasmile, tıktı hepsini denizaltına
Bu arada hepsinin ölmediğini nerden anladı. Hepsi ölseydi kuşlar gibi özgürmü hissedecekti kendini. bilmiyorumkismile
Oy Sovyır oyyy, hiç uyanma sen iyisimi, vicdan azabından intihar edersin yeminle.şakkıdı
Lapidus'a kapak çarptı 2.80 yere uzattıya. Denizaltıda sulara gömüldü, kim kurtaracak onu ordan. Hem o adayda değil. Kesin öldü.:çok üzgünüm:
onu bunu bilmem de o el neydi öyle yaohaoldumsmileakannehir
night of living deadsempatiksalakcinni
en son kayalardan bi yaralı el çıkıyor zombi o zombi diyim bensempatiksalakcinni
bence naaşını görsende emin olma sempatiksalakcinni
en akıllısı ve en yakışıklısı ksımına katılmamakla beraber jacopun jack olucağına katıldığımı belirtirim
ee zaten sayid söylemişti bunu "o sensin" diyerekten müslümana inan* düşersempatiksalakcinni
(*yoksa iman mıydıbilmiyorumkismile)
ben çekik bir çift göz gergin bir surat gördüm gibi ama video çok hızlı gözlerim aydamadı pekeyvahedigeldismile
lapidus ölmedi bea rahat ol sen olumunekankayizsmile
soğuk suyu yiyince ayılmıştır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?