Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koşun koşun, özel bölüm çıkmıııııışsositososito
ben sana koşsam olabiler mikaydirigubbakcemile3
chess ve kuzum ben sizin komik yorumlarınızı özledim siz burda tıkıldınız kaldınız sanki :1rolleyes:
chess gülüm
sana taa o zaman özel mesaj atamadım
golden rose dolgunlaştırıcı hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum
topike de hiç uğramadın o zamandan beri, nerden sorcam ben sanakaydirigubbakcemile
dudağımı nemlendirmesi için almayı kafama taktım ne dion:1rolleyes:

Biraz uzun, vaktiniz varsa okuyun kızlar..

Yaziyi okdum pek coguna katilmiyorum.Adaya ilk getirlernler arasinda block rock yok.Jacopin annesi de bir gemi araciliyla gelmisti ve giysilerine bakarsaniz 1 yillik felan.Ayrica jacoba kadin daha once de geldiler insanlar ve yikmaya savasmaya calistilar dedi.Richard disinda kimse hayatta kalmadi hepsini kara duman oldurmustu.
Zaten 5 sezonun son bolumde kara duman ve jacop konurken sahilde block rock geliyordu.kara dumanda bunlarda digerleri gibi gelip yok etmeye savasmaya calisacaklar demisti.

ya kızlar DESMOND burda son bölümlerde AZRAİL görevi görmüş
dikkat ederseniz hepsini tek tek topladı, tabutu indiren adam sen rahipmisin deyince, öyle bişey demişti dezmond
bayan widmore oğlumuda alcakmısın deyince, hayır o benimle gelmicek dedi, yani azrail görevi gördüğünü buralardan anlıyoruz

ve hep aşağıdaki geyik döndü
--anladın mı, hissettin mi
--anlıcaksın
--anladım peki şimdi nolcak
--gideceğiz/ayrılacağız
ayrılcakları yer DÜNYA, anlayan herkesin suratındada bi huzur, bi mutlu maymun gülümsemesi vardı, çünkü artık dünyevi değiller, artık allahın huzurlu kollarındalar, dünya için endişeleneckelri hiç bişey kalmadığı için mutlular
herkes hayatında iz bırakan, aşık olduğu çok sevdiği insanlarla dünaydan göçtü gitti işte, jackin babası meşhur beyaz papuçlarıyla kapıyı açtı ve bitti
:a015::a015: :a015::a015: :a015::a015:

Son düzenleme:
Çeşitli sitelerde yazılanlardan alıntılar..

yanlız
--lapidus un telsize bi kaç kelime söyleyip, sürekli telsizi koltuğun arkasına fırlatmasına
--sawyerin sürekli lock a "dumanlı" demesine
--miles in kendi beyaz saçlarını göstererek, riçirta klube hoşgeldin demesine
--julyetin, sawyere, otomata haklarını oku demesine
çok güldüm
:roflol::roflol:

yanlız dünya yıkılmış kızlar, lostun kanalına mesaj yağıyo, çoğunluk memnun değil, çoğunluk kendimi boşlukta hissediyorum yazmış:hulya:

bu mu yani??
deli gibi bu son için mi bekledik?
ben hiç beğenmedim:umursamaz:
bizim merak ettiğimiz:
ada ne olcak?
adadan gidenler ne oldu?
adada kalanlar ne oldu?
bize gösterdikleri:
herkes zamanı gelince öldü ve gitti???
6 sezon bunun için mi izledik biz?
çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
tamam bütün sorular cevaplanmıcak demişlerdi ama bu kadar kötü bi son beklemiyodum ben.lmaz:

eskileri görmek güzeldi, julyeti V den de takip ediyorum, kadına doktor olmak kesinlikle FBI ajanı olmaktan daha çok yakışıyo:hulya:

kızlar finalin yorum payı fazla kaçmış, sorularımıza cevap istiyoruz diyorsunuz ya,
sorular yorum soruları yani, herkesin kendine göre cevaplar bulması beklenmiş ama, dozunu pek iyi ayarlayamamışlar sanırım
:hulya:

Son düzenleme:
herşeyin bilimsel açıklaması olcak demişlerdi bide.
bu bölümde melinda da olsaydı tam olurdu yani.kaydirigubbakcemile3
en azından adadan gidenler nasıl bi yaşam sürdü görseydik. ada ne oldu? hurley e ben "farklı bi yol izle" dedi. hurley nasıl bi yol izledi gösterselerdi.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ben de mistır ekoyu görürüm dierekten umutlandıydım.
bide walt bebesini merak ediodum..
gerçi iiice büyümüş dana gibi olmuş emmeee..
görseydik ii olardıı

bende kiliseye jack girdiğinde mr eko kesin rahip kapıyı acıp girecek şimdi dedim ama olmadı

ben finali çok beğendim ağladığım yerer oldu
eskilere göndermeler mütişti mesela savyer ın juliet e ^^^tuttum seni ^^ demesi
cleir charli nin aoren diye fısıldayıp sarılması mafoldumben

ama ben dizi bitince dedimki bunların hepsi kazada ölmüş ada cennetle cehennem arasındaki bi yer ruhları bir şekilde burada sınava tabi tutuldu ve en sonunda hakedenler cennete ulaştı ilk böyle düşündüm
sonra yorumları okudum birde baba saphard ın söyledikleri zaten kurcalayan detaydı kafamı bilmiyorumkismile
öyle yada böyle bu fenomeninde sonu geldi heeey gidi heey :gitme:
dile kolay 6 yıldır yedik bitirdik kendimizi sorularla
izlemeyenlere iyi seyirler

acaba filmini yaparlar mı kızlar :jeyyar:

eskileri görmek güzeldi, julyeti V den de takip ediyorum, kadına doktor olmak kesinlikle FBI ajanı olmaktan daha çok yakışıyo:hulya:

aynı fikirdeyim ajanlığı yakıştıramadım gitti hatuna
zaten lost tan sonra kimi hangi dizide görsek yadırgayacağız :umursamaz:

nerde benim cevaplarım, haklarımı istiyorum, bana söz verilen şeyleri istiyorum, dava edicem bunları diyosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla hurley mecburen farklı bi yol izlicek sanrım çünkü yakupta ve bs de olan olağan üstü durumlar jackte olmadı, hurleydede olmıcak muhtemelen, kurallar değişmiş olmalı
bu arda yakubun anasıyla yakub görevi devrederken suya okumuş üflemişlerdi ama jack hurleye devrederken okuyup üflemedi

bakın görün kızlar, her bulduğunuz suyu içmeyin, okunmuş üflenmiş su olabilir, ada başınza kalır valla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aynı fikirdeyim ajanlığı yakıştıramadım gitti hatuna
zaten lost tan sonra kimi hangi dizide görsek yadırgayacağız :umursamaz:

valla lost, v, ff birbirine karıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pennye de doktorluk yakışmış ama ff de:hulya:

jacob hani jack e vermeden bi okudu üfledi ya dereyi bence toptan okunmuş su artık o ondan jack okumadı:roflol:

valla kızlar iyiydi yada değildi ama hiç bi dizinin finalinde kendimi böyle garip hissetmemiştim, belkide vermek istedikleri his buydu ne bileyim, final bittince boşluğa düştüm resmen, çok kaptırmışız kendimizi galiba:hulya:

valla lost, v, ff birbirine karıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pennye de doktorluk yakışmış ama ff de:hulya:

flashforwardın ilk bölümünü izledim sarmadı sanki benifisfisfis
lostu toplamışlar orayakaydirigubbakcemile3
başrol de zaten richardın aynısıkaydirigubbakcemile3

flashforwardın ilk bölümünü izledim sarmadı sanki benifisfisfis
lostu toplamışlar orayakaydirigubbakcemile3
başrol de zaten richardın aynısıkaydirigubbakcemile3

valla canım amerikada da tutmamış zaten 2. sezon çekilmicekmiş
lostun yapımcılarından deyince bende bi hevesle izleyim dedim ama hayal kırıklığı oldu benim içinde
keşke bu lostun yapımcıları yine beni söyle sarcak bi dizi çekse
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…