Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 senelik esaretim bu akşam bitiyor :hulya:
6 sene önce pilot bölümüne şöyle bi bakayım dedim hay bakmaz olaydım,esir etti resmen kaydirigubbakcemile3
lost bitiyor,dexter da sanırım son sezonunda... napcaz bilmem ne izlicez kaydirigubbakcemile3
bu arada izleyen yok mu ya??? akşam kızı uyutup eşimle final keyfi yapmayı düşünüyoruz ama inşallah planlar suya düşmez sırnaşık şey

sorma ya bende oyle yaptim bu altyaziyi ekleyen sitede biri izlemis yazmis hemen altyazi ararken gozume carpti sakin okuma heyecan 0 simdi bende akannehir

eee altyazı tamamda videoları nerden indiriosunuz..
ayy ben hep diziporttan izliodum..
böle nası oluo bilmioki...

sorma ya bende oyle yaptim bu altyaziyi ekleyen sitede biri izlemis yazmis hemen altyazi ararken gozume carpti sakin okuma heyecan 0 simdi bende akannehir

yok canım ya, hiçbi yerde hiçbişey okumuyorum senin mesajınıda ondan geç gördüm link olunca dikkatimi çekti okudum
sabah salak kardeşim telefon edip söylemeye kalktı, suratına kapattım, şimdi telefonlara bile bakmıyorum valla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben izleyimde geleyim:hulya:

bi yerde alt yazi var ama üye olmak icin davet lazimmis..
aman cok merak ettim simdi.

valla kızlar ağlamakla ağlamamak arasında gidip gelmekten, bir gerilip, bir sevinip, bir üzülmekten başıma ağrı girdi, bence çok güzeldi final:a015:
verilen felsefik mesajlarda güzeldi:1rolleyes:

bi daha lost gibisi olmaz ya
mafoldumbenmafoldumben

Yav arkadaşlar salı gnü değilmiydi finalbilmiyorumkismile

yayınlandımı yani şimdi

Bittimi şimdi Lostkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…