valla lost, v, ff birbirine karıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pennye de doktorluk yakışmış ama ff de:hulya:
penny o kadar gözüme batmadı direk adayla bağlantılı olmadığından galiba
izlemeyen cok galiba daha herkes düşmemiş foruma
bende neredeyse 10 aydır yazmıyorum özlemişim sizleri lost finali coşturdu soluğu topikte aldım iyimi olumunekankayizsmile
jacob hani jack e vermeden bi okudu üfledi ya dereyi bence toptan okunmuş su artık o ondan jack okumadı:roflol:
valla evet, en sıkı üyemiz meltem yok ortalıkta
nerdesin melteeeembilmiyorumkismile
valla canım amerikada da tutmamış zaten 2. sezon çekilmicekmiş
lostun yapımcılarından deyince bende bi hevesle izleyim dedim ama hayal kırıklığı oldu benim içinde
keşke bu lostun yapımcıları yine beni söyle sarcak bi dizi çekseboshayallersmile
jack okumayı bilmio öretmemiş anası babası e jacop ta mır mır dedi içirdi nerden bilsin garibim
ben hurley e üzüldüm hepsi temiz taslardan berrak suyu içti bizimki camurlu suyu kıytırık oşenic petinden yuvarladı
chess :1rolleyes:ben sana koşsam olabiler mikaydirigubbakcemile3
chess ve kuzum ben sizin komik yorumlarınızı özledim siz burda tıkıldınız kaldınız sanki :1rolleyes:
chess gülüm
sana taa o zaman özel mesaj atamadım
golden rose dolgunlaştırıcı hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum
topike de hiç uğramadın o zamandan beri, nerden sorcam ben sanakaydirigubbakcemile
dudağımı nemlendirmesi için almayı kafama taktım ne dion:1rolleyes:
şaka maka şimdiden özledim lostu bendede bi boşluk oldu napces
ama bişi dicem richard niye yoktu kilisede
bide kızlar dikkat ettiniz mi bilmem ama son partta jackle babası konuşurken arkada ki cam motife dikkat edin, tüm dinlerin sembolleri vardı camda, hristiyanlık, islamiyet, müsevilik, muhtemelen çözemediğim diğerlerisempatiksalakcinni
bunu da bi yerden okumadım ama bizzat kendi keşfimsempatiksalakcinni
resmini bulursam eklerim
diziye böyle bi haksızlık yapılmıştı bence biraz, yani tr yorumlarında sürekli incilden gönderme var, hristiyanlık anlatılmış falan gibi ama aslında tüm dinlerden ortak göndermelerde vardı, sanırım bunu demeye çalıştılar o camla:hulya:
bide kızlar dikkat ettiniz mi bilmem ama son partta jackle babası konuşurken arkada ki cam motife dikkat edin, tüm dinlerin sembolleri vardı camda, hristiyanlık, islamiyet, müsevilik, muhtemelen çözemediğim diğerlerisempatiksalakcinni
resmini bulursam eklerim
diziye böyle bi haksızlık yapılmıştı bence biraz, yani tr yorumlarında sürekli incilden gönderme var, hristiyanlık anlatılmış falan gibi ama aslında tüm dinlerden ortak göndermelerde vardı, sanırım bunu demeye çalıştılar o camla:hulya:
jack okumayı bilmio öretmemiş anası babası e jacop ta mır mır dedi içirdi nerden bilsin garibim
ben hurley e üzüldüm hepsi temiz taslardan berrak suyu içti bizimki camurlu suyu kıytırık oşenic petinden yuvarladı
benjoda yoktu, hurley çağırınca daha burda işim bitmedi dedi, ölmedi bi türlü patlak gözsempatiksalakcinni
ayrıca hurleyin hayatını kurtarmasınıda garipsedim, finalde iyi olası geldi herhalde:hulya:
chess :1rolleyes:
resmini bulursam eklerim
heh, saol dids, ay yıldız islamiyet olmalı değil mi:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?