Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla lost, v, ff birbirine karıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pennye de doktorluk yakışmış ama ff de:hulya:

penny o kadar gözüme batmadı direk adayla bağlantılı olmadığından galiba

izlemeyen cok galiba daha herkes düşmemiş foruma
bende neredeyse 10 aydır yazmıyorum özlemişim sizleri lost finali coşturdu soluğu topikte aldım iyimi olumunekankayizsmile

valla evet, en sıkı üyemiz meltem yok ortalıkta
nerdesin melteeeem
bilmiyorumkismile

jacob hani jack e vermeden bi okudu üfledi ya dereyi bence toptan okunmuş su artık o ondan jack okumadı:roflol:

jack okumayı bilmio öretmemiş anası babası e jacop ta mır mır dedi içirdi nerden bilsin garibim
ben hurley e üzüldüm hepsi temiz taslardan berrak suyu içti bizimki camurlu suyu kıytırık oşenic petinden yuvarladı

bide kızlar dikkat ettiniz mi bilmem ama son partta jackle babası konuşurken arkada ki cam motife dikkat edin, tüm dinlerin sembolleri vardı camda, hristiyanlık, islamiyet, müsevilik, muhtemelen çözemediğim diğerlerisempatiksalakcinni
bunu da bi yerden okumadım ama bizzat kendi keşfimsempatiksalakcinni
resmini bulursam eklerim
diziye böyle bi haksızlık yapılmıştı bence biraz, yani tr yorumlarında sürekli incilden gönderme var, hristiyanlık anlatılmış falan gibi ama aslında tüm dinlerden ortak göndermelerde vardı, sanırım bunu demeye çalıştılar o camla
:hulya:

yapımcı önemli değil güzel dizi çeksinler yeter banaboshayallersmile
prison break bitti, lost bitti, ghost whisperer bitiyomuş sanırım bu sezon, the oc bitti yıllar öncemafoldumben izlicek dizi kalmadı:gitme:
ne olurdu sanki lost bitmese daha devam etse hatta hiç bitmese hep devam etseboshayallersmile

valla, bi de benjo bu olurmu diyo, jackte perfect diyo nesi perfect:roflol:

şaka maka şimdiden özledim lostu bendede bi boşluk oldu napces
ama bişi dicem richard niye yoktu kilisede

chess :1rolleyes:

şaka maka şimdiden özledim lostu bendede bi boşluk oldu napces
ama bişi dicem richard niye yoktu kilisede

benjoda yoktu, hurley çağırınca daha burda işim bitmedi dedi, ölmedi bi türlü patlak gözsempatiksalakcinni
ayrıca hurleyin hayatını kurtarmasınıda garipsedim, finalde iyi olası geldi herhalde

evet ben de izlerken farkettim sembolleri hepsinin anlamını bilmiyorum ama..

o bariz uzun bi sahneydi herkesin gözüne soktular zaten
ama dizi boyunca bütün dinlere gönderme vardı zaten hırıstiyanlık ağır bastım bilmem bana gelmedi öyle bir his

ayy evet :bbo:
bide çamurlu su gösterdiler berrak su doldu şişeyekaydirigubbakcemile3

benjoda yoktu, hurley çağırınca daha burda işim bitmedi dedi, ölmedi bi türlü patlak gözsempatiksalakcinni
ayrıca hurleyin hayatını kurtarmasınıda garipsedim, finalde iyi olası geldi herhalde

ışığı gördü ya tırstı zaar dicem ammaaaa
kendini kiliseye girmeye layık görmedi oturcekmiş serin serin bankta bi 50 yıl götürür orda alsanaalsanasmile

chess :1rolleyes:

(ŞenizŞeniz canımcım repten yazdım valla minik bi silvilce gibi bişey çıkardı üst dudağımda hala geçmedi ama lipglossdan mı emin değilim ama ondan işgillendim ben, şimdi tüm gün sürecksin diyo ya ben öyle sürmüyorum normal gloss gibi kullanıyorum korktuğum için, o da haftada bir sürüyorum yani, ama sürdüğün an için güzel yapıyo dolgunlaşıyo, dediği gibi kullansan nolur bilmem ben tırstım bıraktım yani sürekli sürmeyi
sen bilirsin canım ya ama ben kendi korktuğum bişeyi sana tavsiye edemem, ama gördüğüm en iyi dudak nemlendiricisi bu da bi gerçek yani)

ya lost bitti görüyon mu :konudışı yazdığını çaktırmayan simili:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yanlız kate den de iyi kızkardeş olurmuş, inat etti bıarkmadı valla claire i:hulya:

en basta ayyıldız islamiyet yanındaki yahudi yıldızı onun altında hac hıristiyanlık onunda altında yinyang buduzim sonra tekerlek mısıra gönderme olabilir diğerini hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…