ben sen sonrasinida merak ediyorum..adadan gidenler ne yaptilar bunun gibi seyler...
bircok soruya cevap verememekle birlikte cok güzel bir finaldi bence,zaten 6 sezonda veremedikelri cevaplari bi bölümde veremezlerdi ama gercekten güzeldi kimi yerlerde cok duygulandim kavusma sahnelerinde..neyse 6 senelik masal bitti gitti..
ben sen sonrasinida merak ediyorum..adadan gidenler ne yaptilar bunun gibi seyler...jackte 6 yilda nasil yaslanmis..güzeldi kisacasi farkli duygular vardi
aman kızlar napcanız sorularınıza cevap bulup. öss ye mi gircenizsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Akşama bebeleri erken yatırayım da Lost keyfine başlayayım. Yihuuuu:lepi:
Beğenmedinizmi şimdi siz finalibilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy ben de mistır ekoyu görürüm dierekten umutlandıydım.
bide walt bebesini merak ediodum..
gerçi iiice büyümüş dana gibi olmuş emmeee..
görseydik ii olardıı
ya acaba ben mi anlamadim millet mi anlamamis
milliyete finale kizmislar yorumlar yapilmis onlardan ikisi
* Jack uçak düşünce ormanda gözlerini açmış, bir saniyeliğine yaşamış, bir rüya görmüş ve gözlerini kapayıp ölmüş. Dizi kabaca bu. Uçaktan kurtulan kimse yokmuş. 6 sene ya. 6 senede gördüğümüz 1 anmış.
* Jack'in müthiş bir hayal gücü olduğunu anladık en azindan. O nasıl rüyalar-hayaller be kardeyim.. O ne detaylar öyle.. vay babayın kemigine..
burda ucagin düstügün jackin o ara bunlari gördügünü öldügü yaziyor..
ama böyle olmadi ki yani bana göre jack ilk bölümde beyaz gömlegi vardi simdi t shirt hem köpegin ismini ne bilsin ilk düsme aniysa yani bu millet jackin rüyasi dedigi sanirim bu ama rüya degildi ki ya da ben mi yanlis anladim
koşun koşun, özel bölüm çıkmıııııışsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?