Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende izledim..
valla 6 sezondur bişi anlamadım finalindede istikrarlı gittim yanii yine bişi anlamadım...
kaydirigubbakcemile3

valla bi çok yerde yorumları okudum kimse finali begenmemiş..
havada asılı kalan okadar konu ,cevaplanmamış okadar çok soru varki..
hani finalde herşeye cevap vericeklerdi.
açıkcası çokdaha yaratıcı ,ağzımı bi karış açıkta bırakan bi final bekliodum.
yokta bu senaristler bu işi 6 yıl boyunca yapmadılarmı yaptılar..
her bölümde küçü dilimizi yutmadıkmı??
ama final neden böle rezalet olmuş hiç anlamadım..
jack öldümü,şişkoya ben'e noldu..
uçaktakilere noldu.....
karaduman nası olduda bi tüfek kurşununa öldü..
hiç bşi anlamdım vallaaaaaaa...

desmond ışığı yok ettinde karadumanda değişiklik oldu bence. çünkü jack ona vurduğunda ağzından kan gelmesine şaşırıp endişelendi.

bence final güzeldi. herkes hayatındaki anlamını buldu ve bitti......

bircok soruya cevap verememekle birlikte cok güzel bir finaldi bence,zaten 6 sezonda veremedikelri cevaplari bi bölümde veremezlerdi ama gercekten güzeldi kimi yerlerde cok duygulandim kavusma sahnelerinde..neyse 6 senelik masal bitti gitti..
ben sen sonrasinida merak ediyorum..adadan gidenler ne yaptilar bunun gibi seyler...jackte 6 yilda nasil yaslanmis..güzeldi kisacasi farkli duygular vardi

Artık tartışmanın, teorilerin vs. bir önemi yok ama beklediğim bir final değildi. Hiç bir şeye cevap vermediler değil veremediler bence. Öyle bir açıldılarki toparlayamadılar malesef. Final olarak değilde bölüm olarak beğendim..

Not: İçim şişti zırlamaktan kaydirigubbakcemile3

ben sen sonrasinida merak ediyorum..adadan gidenler ne yaptilar bunun gibi seyler...

Adadan kimse gitmedi canım, hepsi şu yada bu nedenden herhangi bir zamanda öldü. Arafta ekibi toplayıp cennete çufçufladılar :1rolleyes:

aman kızlar napcanız sorularınıza cevap bulup. öss ye mi gircenizsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle bi duygudan diğer duyguya geçiş yapıp durdum bende

şimdi bu arkadaşlar en son hepsi farklı zamanlarda farklı şekillerde öldü, yani öldüğünü görmediklerimiz, toplandıkları yer araftı

ben çok beyendim, sonuçta bi dizi sadece, her soruya gerçekçi cevap verilse bi esprisi kalmazdı bence, çünkü dizi fantastik zaten
:hulya:

aman kızlar napcanız sorularınıza cevap bulup. öss ye mi gircenizsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ben de mistır ekoyu görürüm dierekten umutlandıydım.
bide walt bebesini merak ediodum..
gerçi iiice büyümüş dana gibi olmuş emmeee..
görseydik ii olardıı

Akşama bebeleri erken yatırayım da Lost keyfine başlayayım. Yihuuuu:lepi:

Beğenmedinizmi şimdi siz finalibilmiyorumkismile

Finalle ilgili bazı soruların cevaplarını Blu-ray'e koyacaklarmış diye okudum bir yerde haberiniz olsun..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ben de mistır ekoyu görürüm dierekten umutlandıydım.
bide walt bebesini merak ediodum..
gerçi iiice büyümüş dana gibi olmuş emmeee..
görseydik ii olardıı

ay kız, eko değilde maykıl olmalıydı, analusiada yoktu, analusia ve eko, uçağın kuyruğundan düştü diyemi sallamadılar acepsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Söylemiştim alternatif sonlar olucak ve onlar Jimmy Kimmel'da yayınlanıcak diye, onlar geyikmiş arkadaşlar, şimdilik sadece YouTube'da var, başka yere eklenirse eklerim onuda..

Damon Lindelof and Carlton Cuse's Alternate LOST Endings

[youtube]YyKyjeRodd4[/youtube]

Göremeyenler için link; http://www.youtube.com/watch?v=YyKyjeRodd4

ya acaba ben mi anlamadim millet mi anlamamis
milliyete finale kizmislar yorumlar yapilmis onlardan ikisi
* Jack uçak düşünce ormanda gözlerini açmış, bir saniyeliğine yaşamış, bir rüya görmüş ve gözlerini kapayıp ölmüş. Dizi kabaca bu. Uçaktan kurtulan kimse yokmuş. 6 sene ya. 6 senede gördüğümüz 1 anmış.

* Jack'in müthiş bir hayal gücü olduğunu anladık en azindan. O nasıl rüyalar-hayaller be kardeyim.. O ne detaylar öyle.. vay babayın kemigine..

burda ucagin düstügün jackin o ara bunlari gördügünü öldügü yaziyor..
ama böyle olmadi ki yani bana göre jack ilk bölümde beyaz gömlegi vardi simdi t shirt hem köpegin ismini ne bilsin ilk düsme aniysa yani bu millet jackin rüyasi dedigi sanirim bu ama rüya degildi ki ya da ben mi yanlis anladim

ruya degil bence:umursamaz:
cok guzeldi yaa:umursamaz:
heyecan,korku ve cok duygusal bir finaldi
keske bitmeseydi belki bir gun gene kaldigi yerden devam eder kim bilir:sinifsinif:

Rüya değildi, babasıda söyledi yaşadığın herşey gerçekti diye. Ada, orada yaşananlar vs. hepsi gerçekten oldu, yani doğru anlayan sensin, yazanların tekrar izlemesi lazım kaydirigubbakcemile3

Bu arada tee ne zaman denmişti herşey ilk bölümde gizli diye, bir ilk bölümü bir finali izlesek yeterdi bence :smiley-cool:

koşun koşun, özel bölüm çıkmıııııışsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…