ya kızlar yardımınıza ihtiyacım var... 5. sezon bölümlerini indirmek için hangi linke girmem gerek...
yani her seferinde bir arkadaşıma soruyorum ama hani ben de öğrenmek istiyorum ... kendi başıma bulmak istiyorum :) önceden bu işleri sevgilim yapardı ama artık yok da ... :))
kimse bilmiyor mu ?
ben netten direkt izleyemiyorum ... evde net yok ; işteyken indirip evde izlemek istiyorum...
Bu ne ya lock daha doğmadı widmore adadaymış ve diğerlerindenmiş ve hataa emir komuta zincirinde en alt seviyedeymişbenneyaptımki
Dizi nereye gidecek böyle iyice saçmalandı gibime geliyor eski tadı alamıyorum bu zaman kaymaları yüzünden benim de beynim parlıyordelikafadulden
Sonunda lock, widmorenin desesi çıkacak, penny ile desmondun çocukları cahrli bizim sarı kafa charli çıkacak onuda çinli doktola karısı büyütecel, jacop claireyle evlenecek nasılsa ikiside ölüdelikafaduldenKate irana gidip hem sawyeri hem jacki koca edecek kendine bizde avucumuzu yalayacaz
yanarım yanarım şu john locke a yanarım birtürlü liderliiginin keyfini süremedi adam hahaha
He ya, top gibi bir geçmişe, bir geleceğe atıp duruyorlar adamceğizi. Widmor o zamandan belliymiş gaddar, pisluk:mymeka:, da niye adalılardan ayrılmış sonra, niye ayrı düşmüşler. Riçırt'a kafamı tutmuş" ben oluciyim uleeyn buranın lideri" mi demişki:uhm: Yoksa Dharmacılar aklınımı çelmiş. Ne olmuş be:mymeka: Widmor vakti zamanında Benjamine suitinde demiştiya, benim olan şeyi alıcam (adayı yani) nerden onun oluyor. Niye kardeşim bütün bu soru işaretleri. ne vardı yani bizimkiler gibi aşk filmi çekseler. Esas kızla oğlan aşık olsalar (peniylen dezmınt) sonra esas kızın babası (widmor) onlara karşı çıksa "nayır siz evlenemezsiniz" filan dese. Onlarda kaçsalar. başlarına türlü türlü iş gelse. Kadın kötü yola düşse oğlan onu arasa, sonra bataktan kızı çıkarsa bassa nikahı evlenseler, bir düzine çocukları olsa fenamı olur yani. Bizde soruları çözücez diye bu kadar yırtınmamış olurduk.
Akşam bir daha izledim, ama sanki lost değilde başka bir dizi izliyormuşum gibi geldi. Ne bileyim, hem kısa sürdü hemde zevk alamadım:dilcikar:
Bu konuya ne zaman yazı yazsam yazdıklarım siliyor yaw:1ninca:
Neyse..
Bu bölüm beni deli etti..kafamçokkarıştı
Özellikle Daniel kısmıkafamçokkarıştı
Desmod faradayın annesini bulmaya gitti
Kayıtlarda çıkmadı tamamda orda odaya girdiğinde adamın söyledikleri çok düşündürdü beni benneyaptımki
'O kıza yaptıklarından sonra ' Ne demek istedi acaba ?:uhm:
Kız dediği Charlotte olabilirmi ?:1ninca:
Peki Desmodun gittiği evdeki yatalak kadın kimdi neciydiki?CADIARZU
Birde her taşın altında penyy'ın babası çıkıyor
Birde Richard neden hep aynı , Çok yaşlı olduğunu söyledi juliet onun :uhm:
Neyse ben biraz beyin fırtınası yapıyım bu yazdıklarımla
Sawyırla Cek out, Riçırt İn:lepi:
:1shok:50 lili yıllarda widmore adadaymış....
ay izliyorum sonra düşün düşün alaka kur şaşırıp kalıyorum....:1shok:
richard zamanda geziniyor elizabeth biliyor olabilirmi
ay ben elizabethi hiç sevmiyorum arkadaşlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?