Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kimse bilmiyor mu ?

ben netten direkt izleyemiyorum ... evde net yok ; işteyken indirip evde izlemek istiyorum...

kimse bilmiyor mu ?

ben netten direkt izleyemiyorum ... evde net yok ; işteyken indirip evde izlemek istiyorum...

Canım, herkes biliyor ama burdan link vermek yasak, ondan kimse ses etmemiş :a015: Online izleyebilirsin burdan ama

yanarım yanarım şu john locke a yanarım birtürlü liderliiginin keyfini süremedi adam hahaha

widmore nekdar da ezikmiş gencken

bu arada sawyer koccum bnm zamanında widmore u vurmuş muhhahaha
he bide charlie desmond un oglu cikarsa ne gülerim haaa
ben artık onun bile olabilecegini düsünüyorum:roflol:

ee cinli dr charli yi nasil aldi o zaman:uhm:
emme olurmu olur.
yakinda lostu cözen kk li olarakdan tarihe gecicen sanirsam:icecream:

yanarım yanarım şu john locke a yanarım birtürlü liderliiginin keyfini süremedi adam hahaha

He ya, top gibi bir geçmişe, bir geleceğe atıp duruyorlar adamceğizi. Widmor o zamandan belliymiş gaddar, pisluk:mymeka:, da niye adalılardan ayrılmış sonra, niye ayrı düşmüşler. Riçırt'a kafamı tutmuş" ben oluciyim uleeyn buranın lideri" mi demişki:uhm: Yoksa Dharmacılar aklınımı çelmiş. Ne olmuş be:mymeka: Widmor vakti zamanında Benjamine suitinde demiştiya, benim olan şeyi alıcam (adayı yani) nerden onun oluyor. Niye kardeşim bütün bu soru işaretleri. ne vardı yani bizimkiler gibi aşk filmi çekseler. Esas kızla oğlan aşık olsalar (peniylen dezmınt) sonra esas kızın babası (widmor) onlara karşı çıksa "nayır siz evlenemezsiniz" filan dese. Onlarda kaçsalar. başlarına türlü türlü iş gelse. Kadın kötü yola düşse oğlan onu arasa, sonra bataktan kızı çıkarsa bassa nikahı evlenseler, bir düzine çocukları olsa fenamı olur yani. Bizde soruları çözücez diye bu kadar yırtınmamış olurduk.

Akşam bir daha izledim, ama sanki lost değilde başka bir dizi izliyormuşum gibi geldi. Ne bileyim, hem kısa sürdü hemde zevk alamadım:dilcikar:

muhahahha kuzu sen türk filmi ceksene bahayla ben oynaırız delikafadulden
gecen sezon benjamin ve widmore ada senindi adam benimdi derken seferogulları - telliogullarınu gecmişlerdi
belliki adada bi gecmisleri var belki oda benjamin gibi cok kücüklügünden beri adada
sonucta gercek dharmayı yokeden benjamin idi.
ama widmoreun yakısında niye jones yazıyordu onu hala anlamış degilim
manyakmı bu adamlar yaa
bu arada widmoreun desmonda penny ile nerde saklanıyorsanız oraya geri dön demesinin sebebi
ücüncü sezonun sonunda benjaminnin widmore bende senin kızını öldürücegim demesidir.
aynen bende eskiden losttan aldigim heycani almiyorum eskisi gibi deli gibi beklemiyorum
o mistik havasını kaybetti tamamen bilimsel bi dizi oldu
zaten baştan beri zamanda yolcuk olayina karşıydım
senaristlerde zamanında hayır hayır dediler bütün o teorilerini çürüttüler
kendileride ne yapacaklarini nereye baglayacaklarini bulamadilar sanirim şimdi konu buraya geldi

Son düzenleme:
Yaaaaa benim iyice kafam karıştı yaaaa!!!
Charles Widmoru orada görünce çok şaşırdım ama.
Hem hakikaten ada nereden onun oluyormuşşşşşş....

Dizi iyice karıştı valla şok üstüne şok yaşıyor,artık tek izlemede anlamıyorum neredeyse..:1shok:
Acaba diyorum I.Q testine mi tabii tutuluyorum
kaydirigubbakcemile3

""o kıza yaptıklarından sonra.."" cümlesinden benim annadığım farelere uyguladığı şeyi o kızcaza da uygulamışbenneyaptımki
vee o kızda o yatalak olandı sanırsam diyeceem ama desmond o kıza gittiğinde daniel in adını sölediğinde kadının kardeşi iyi davrandı desmonda.. kardeşini o hale getiren insana hala sempati duyuyorsa onu bilemicem ama belkide widmore tarafından masraflar karşılandığı için ses etmemiştir fisfisfischarlotte olamaz çünkü richard bundan şüphelendiğinde ne dedi ""yanımda oturan kadına aşığım onu incitcek bişii yapamam "" dedi neresine aşıksa artık o zencefilin onu bilemicem
bu arada bizim jackin babası nerde yaff özletti kendini haadelikafadulden
bi de şu eko dirilsin artık ama hee:mymeka:şimdi dirilcek şimdi şimdi diye diye izliyom
ayrıcana richard zaten kara kaş kara göz o boy o pos o endam giderekte pek bi yahşileşiyor sankim son bölümde beğenerek izledik kendilerini
ekonun yokluğunda ona sardım:1rolleyes:

Son düzenleme:
:1shok:50 lili yıllarda widmore adadaymış....
ay izliyorum sonra düşün düşün alaka kur şaşırıp kalıyorum....:1shok:
richard zamanda geziniyor elizabeth biliyor olabilirmi

ay ben elizabethi hiç sevmiyorum arkadaşlar.....

Sawyırla Cek out, Riçırt İn:lepi:

hakket biz bu zamana kadar richard gibi bi cevherin nasil farkina varmamisiz:1shok:
dün ayni düsünceler benden de gecti izlerken:asigim::lepi:

yeni gözde Richard:lepi:

Richard yaslanmazkene,
Widmore adadan ayrildi diye mi yaslanmis?şakkıdı

gizli lider richard.her zamanda o var.ayrıca kimin lider olacağınada o karar veriyor.yani jakopla direk temasta herhalde.bu sezon jakobun etten kemikten halinide görebiliriz.

Elizabet kim ya:uhm:, julyet mi.

hani yokmu 4.bölüm sneak peekleri, (ne demekse o:dilcikar:), fragmanları be. Dids aloooo kime diyom ben:mymeka:, koyun be şuraya iki vidyo, sevinelim biz garipler.:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…