""o kıza yaptıklarından sonra.."" cümlesinden benim annadığım farelere uyguladığı şeyi o kızcaza da uygulamışbenneyaptımki
vee o kızda o yatalak olandı sanırsam diyeceem ama desmond o kıza gittiğinde daniel in adını sölediğinde kadının kardeşi iyi davrandı desmonda.. kardeşini o hale getiren insana hala sempati duyuyorsa onu bilemicem ama belkide widmore tarafından masraflar karşılandığı için ses etmemiştir :
hani yokmu 4.bölüm sneak peekleri, (ne demekse o:dilcikar:), fragmanları be. Dids aloooo kime diyom ben:mymeka:, koyun be şuraya iki vidyo, sevinelim biz garipler.:smiley-cool:
bu kısmını ben şöyle yorumlamıştım... faradayın deney yaptığı kız evet yatalak olan kız...
kapıda hoş karşılanma da ben mecaz gördüm... yani hani yaptığından haberi olsun ; bu kız bu halde gibi... faradayı tanıyan biri görsün diye...
bu arada faraday bir ara mağarada göründü ; eski zamana gittiklerinde... hani yine video görüntüsü çekiyorlardı bir sorun oldu... bir de hidrojen bombasının yanına birlikte gittiği kız sanki ben seni tanıyorum gibi birşeyler söyledi... yani faraday geçmişe gitti galiba bir ara... kendi zaman makinesiyle filan...
Avukatlar meğer Ben'in adamlarıymış. Vay pislik Ben:mymeka:, ne elde etmeye çalışıyor. Bir taraftan onları ikna etmeye çalışıyor diğer taraftan oyun oynuyor.
Riçırt yok herhalde bu bölüm:a015:
evet küçük böcük faradayın dediğin sahnesini hatırladım o sahne ilerde şokluk bi sahne olabilir belki
yüzüğü satmayan kadın nası şoklattı
bu da öyle şoklatabilir
-------------------------------
ayrıcana richard ı ilk ben söledim bi kere:dilcikar::dilcikar: benim o :1rolleyes:
Bende pennyle faradayın kardeş çıkacağını tahmin ediyorum
Ve o sarışın hatunun(adadaki) , geçen bölümdeki adaya nasıl gideceklerini bilen 70 saatiniz var diyen bayanın aynı kişi olduğunu düşünüyorum..
Yav değil. Adadaki sarışın hatun, Benjaminin görüştüğü yaşlı kadın değil. O zaman adadaki sarışın Faraday'ın annesimi yani. Yok artık. Kalıbımı basarım değil. Adadaki Sarışın= hasta yatalak kadın.
Kanımca bu dizideki herkes biribiriyle akraba çıkacak.:smiley-cool:
Sayid de benim emmioğlu zati:roflol:
Bilemiyeceğim artık
Arkadaşlarla bu olayı bayağı tarttık konuştuk:roflol:
Kimi adadaki elinde tüfekmidir nedir onla dolaşının annesi olabileceğini söyledi
Kimide o deney yapan kadının olabileceğini
Bende ikisinin aynı kişi olabileceğini düşündüm:roflol:
Bu arada Richard'ın Jacop olabilir kanumca şakkıdı
Bir de Desmond ile Pen Los Angeles'a beraber gidecekler. Ben orda Penny'i görünce öldürmeyecek mi? Widmore ile yaptığı konuşmada kızını öldüreceğini söylemişti. Los Angeles buluşması garip olacak:uhm:.
Kuzum varya bir teori vardı eğer doğru çıkarsa yuh diyecektim losta ama bu gidişle olabilir.
Lost sezon 1 pilot bölüm hatırlıyomusun jack i görüyoruz ormanda uyanıyor sonra yaralılar falan derken bizim ekip.
Teori şöyleydi o izlediğimiz ilk bölüm dizinin aslında sonuydu. Herşey olup bitmişti ve sonunda adaya dönmeyi başarmışlardı. Hatta yazan kişi şöyle diyordu o bölümü izleyin jackin yüzünde korku değilde sanki işte döndük gibiside bir bakış vardı diyordu.
Bilmem belki gerçekleşir
Yok deve Nev, daha neler.
Hakketmi la:uhm: Ama hiçbiri birbirini tanımıyordu, nasıl olur böyle birşey. Saçma bir teori bana kalırsa.
Şimdi aklımı kuracalayan bu Fransız kadın Daniel Rousso mu ne vardıya ekibi hastalanmıştı, Dharmacıların yaydığı hastalık yüzünden, şimdi bizimkiler onların olduğu zamana gittiya, ya bizimkilerde hastalanırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?