Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu kısmını ben şöyle yorumlamıştım... faradayın deney yaptığı kız evet yatalak olan kız...
kapıda hoş karşılanma da ben mecaz gördüm... yani hani yaptığından haberi olsun ; bu kız bu halde gibi... faradayı tanıyan biri görsün diye...

bu arada faraday bir ara mağarada göründü ; eski zamana gittiklerinde... hani yine video görüntüsü çekiyorlardı bir sorun oldu... bir de hidrojen bombasının yanına birlikte gittiği kız sanki ben seni tanıyorum gibi birşeyler söyledi... yani faraday geçmişe gitti galiba bir ara... kendi zaman makinesiyle filan...

evet küçük böcük faradayın dediğin sahnesini hatırladım o sahne ilerde şokluk bi sahne olabilir belki
yüzüğü satmayan kadın nası şoklattı
bu da öyle şoklatabilir

-------------------------------

ayrıcana richard ı ilk ben söledim bi kere:dilcikar::dilcikar: benim o :1rolleyes:

hani yokmu 4.bölüm sneak peekleri, (ne demekse o:dilcikar:), fragmanları be. Dids aloooo kime diyom ben:mymeka:, koyun be şuraya iki vidyo, sevinelim biz garipler.:smiley-cool:

Buyur şekerim :jeyyar: En son video spoiler içeriyor sırnaşık şey

[dailymotion]video/x88as7_losts05e04promo04_shortfilms[/dailymotion]

[dailymotion]video/x87h24_lost-5x04-the-little-prince-abc-pro_shortfilms[/dailymotion]

[dailymotion]video/x86d1l_lost-s05e04-the-little-prince-sneak_shortfilms[/dailymotion]

Avukatlar meğer Ben'in adamlarıymış. Vay pislik Ben:mymeka:, ne elde etmeye çalışıyor. Bir taraftan onları ikna etmeye çalışıyor diğer taraftan oyun oynuyor.

Riçırt yok herhalde bu bölüm:a015:

Bende o kızın faradayın annesinin olabileceğini düşündüm:uhm:

Avukatlar meğer Ben'in adamlarıymış. Vay pislik Ben:mymeka:, ne elde etmeye çalışıyor. Bir taraftan onları ikna etmeye çalışıyor diğer taraftan oyun oynuyor.

Riçırt yok herhalde bu bölüm:a015:

benim aklıma gelmişti valla... kesin Ben'in işi bu diye ... delikafadulden

yüzüğü satmayan kadın mı ... o ne ki :1shok:

Yüzüğü satmayan kadın desmondun 3*10.cu bölümde gel gitler yaşadığında mor yılan amblemli teyzeile aynı kadın ve bu sezonda o nineyi adanın yerini bulmaya çalışırken gördük ve o ninede %100 faradayın anası çıkacak

yaaa hatırlamıyorum beeeen ... kesin sevgilimle izliyorduk ben dağılmışım demek o ara ...
halbuki çok da dikkatli izlerdim ama neyse...

neyse artık o olmadığına göre hiçbişi kaçırmam sanırım ...

bir ara bakım o zaman 3.10 a... teşekkür ederim :)

Adadaki cillop kız, faraday'ın annesi filan değil. Hasta yatalak kadın varya o işte. Annesi Nev kafanın dediği gibi 70 saat muhabbeti yapan teyze. Faraday da az değil he.Ama o yatalak kadın ve adadaki kadın ne alaka Faraday'la. Faraday abim niye o kadını o hale getirdi. Amacı deney yapmaktı anladık ama yüzüne gözüne bulaştırmış anladığımız üzre:mymeka:

Widmor'un da günahını aldım, avukatlar meselesinde. Allah bilir Sun'da masumdur.benneyaptımki

Faraday birde Widmor'un oğlu neyim çıkıyormuş:roflol:, o yaşlı teyzede Widmor'un karısı olurmuş:roflol:, bizde tepemizde 3-5 tane huniyle onlara el sallarık artık:a015:

Bende pennyle faradayın kardeş çıkacağını tahmin ediyorum
Ve o sarışın hatunun(adadaki) , geçen bölümdeki adaya nasıl gideceklerini bilen 70 saatiniz var diyen bayanın aynı kişi olduğunu düşünüyorum..

Yav değil. Adadaki sarışın hatun, Benjaminin görüştüğü yaşlı kadın değil. O zaman adadaki sarışın Faraday'ın annesimi yani. Yok artık. Kalıbımı basarım değil. Adadaki Sarışın= hasta yatalak kadın.

Kanımca bu dizideki herkes biribiriyle akraba çıkacak.:smiley-cool:

Sayid de benim emmioğlu zati:roflol:

Bilemiyeceğim artık
Arkadaşlarla bu olayı bayağı tarttık konuştuk:roflol:
Kimi adadaki elinde tüfekmidir nedir onla dolaşının annesi olabileceğini söyledi
Kimide o deney yapan kadının olabileceğini
Bende ikisinin aynı kişi olabileceğini düşündüm:roflol:
Bu arada Richard'ın Jacop olabilir kanumca şakkıdı

Bir de Desmond ile Pen Los Angeles'a beraber gidecekler. Ben orda Penny'i görünce öldürmeyecek mi? Widmore ile yaptığı konuşmada kızını öldüreceğini söylemişti. Los Angeles buluşması garip olacak:uhm:.

o zamana kadar belki onlar adaya döner...

bu arada o tüfekli hatunla faraday aynı dönemde bulundular ... o yeraltı tünelinden bahsediyorum... faradayın kasklı olduğu .. o zaman annesi olmaması gerek sanki... fisfisfis

LOST 5.sezon 4.bölüm Basın bildirisi

Bölüm Adı:
The Little Prince (Küçük Prens)

Yayın Tarihi:
4 Şubat 2009

Konu:
Kate Aaron’un gerçek ailevi kökenindeki sırrı birilerinin bildiğini farkeder. Bu arada zamandaki çarpıcı değişimler, kazazedelerin hayatını büyük tehlikelere sokar.

Yazan: Brian K. Vaughan & Melinda Hsu Taylor

Yöneten: Stephen Williams

Oyuncular:
Naveen Andrews Sayid rolünde
Henry Ian Cusick Desmond rolünde
Jeremy Davies Daniel Faraday rolünde
Michael Emerson Ben rolünde
Matthew Fox Jack rolünde
Jorge Garcia Hurley rolünde
Josh Holloway Sawyer rolünde
Yunjin Kim Sun rolünde
Ken Leung Miles rolünde
Evangeline Lilly Kate rolünde
Elizabeth Mitchell Juliet rolünde
Terry O’Quinn Locke rolünde

Konuk Oyuncular:
Rebecca Mader Charlotte Lewis rolünde
Susan Duerden Carole Littleton rolünde
Tom Irwin Dan Norton rolünde
William Blanchett Aaron rolünde
Emerson Brooks Tony rolünde
Stephanie Niznik Dr. Evelyn Ariza rolünde
Melissa Farman genç Fransız kadın rolünde
Guillaume Dabinpons Fransız adam #1 rolünde
Marc Menard Fransız adam #2 rolünde
Bruno Bruni Fransız adam #3 rolünde
Ane Tranetzki otel görevlisi rolünde

Alıntıdır

Kızlar bu bölüm konuk oyunculara bakarsak Fransız kadın Daniel ve ekibinin adadaki hallerini görücez. Bu arada dikkat ettinizmi fragmanda bir ışık parlıyor ve bir kadın çığlığı var. O ışık Locke'un ambarın kapağını açamayınca gidipde ağlamıştıya, sonrada ışık belirmişti. Sanki o ışık ve kadın çığlığıda Claire'nin doğum anındaki çığlığı.ve Sawyer ormanda Kate'i gördüm diyor. Aboooov bizimkiler adaya düştükleri zamana dönmüşler kanımca.:1shok:

Son düzenleme:
Kuzum varya bir teori vardı eğer doğru çıkarsa yuh diyecektim losta ama bu gidişle olabilir.

Lost sezon 1 pilot bölüm hatırlıyomusun jack i görüyoruz ormanda uyanıyor sonra yaralılar falan derken bizim ekip.

Teori şöyleydi o izlediğimiz ilk bölüm dizinin aslında sonuydu. Herşey olup bitmişti ve sonunda adaya dönmeyi başarmışlardı. Hatta yazan kişi şöyle diyordu o bölümü izleyin jackin yüzünde korku değilde sanki işte döndük gibiside bir bakış vardı diyordu.

Bilmem belki gerçekleşir

Yok deve Nev, daha neler.

Hakketmi la:uhm: Ama hiçbiri birbirini tanımıyordu, nasıl olur böyle birşey. Saçma bir teori bana kalırsa.

Şimdi aklımı kuracalayan bu Fransız kadın Daniel Rousso mu ne vardıya ekibi hastalanmıştı, Dharmacıların yaydığı hastalık yüzünden, şimdi bizimkiler onların olduğu zamana gittiya, ya bizimkilerde hastalanırsa

Şöyle düşündüm nasıl ki richard jonh u tanıyordu ve bir sonraki parlamada seni tanımayacam dedi ve hakkaten tanımadı.

Ya bizimkilerde birbirini tanımazsa.

Ne bilim ama şu zaman bükülmesinden sonra lost lost olmaktan çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…