Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Faraday iyi bi insan gibiydi niye aslında kötüymüş gibi hissediyorum niye niye niye delikafadulden

bizde tepemizde 3-5 tane huniyle onlara el sallarık artık:a015:

Ben neden böyle oldum sanıyosun, geçen sene dvdlerini ele geçirmeden önce gayet normal bir hayatım vardı ama
şimdi off offff

Ne bilim ama şu zaman bükülmesinden sonra lost lost olmaktan çıktı

Gossip girl'e alalım seni şekerim, valla daha atrakiyonlu kaydirigubbakcemile3

Dizi sayesinde kafam allak bullak oldu!kafamçokkarıştı Bence dizinin ilk sahnesi son sahnesi değildir yaaa!!Çünkü John yürüyemiyordu, adada yürüyorum diye sevinmişti! Ama bir yandan da neden olmasın diye düşünmeden edemiyorum. Belki onlar zaman içinde dönüp duruyordur. Offfffffff!
Bu bölümden sonra Richard gözümde gizemini artırdı. Faraday'ı severdim ama kıza neler yaptığını merak ediyorum ve o kız kim?Ufffffffffff!

ya kızlar ben b bölüm izledim bi keresnde
sanırım son bölüm die geçiodu nette
sadece jack o çilli kız (aay adı neydi )
hah kate
o japon hatun
sonra said
tombik oğlan şu loto vuran bi de

bebek kurtulmuş adadan şu hamile kızın bebeği

ve o hamile kız jack in kardeşiymiş flaan
bu gerçekten son bölümmü
yoksa bu bölüm oynadı ve yensi çekildi mi?

adadan sadece bunlar kurtuluo ve basın toplantısı yapıolar
dolar ki oalnları yaşananları gizlicez aramızda aklıcak onlara dadana yaşadığımızı ot çöp balık yiyerek hayatta akldığımızı anlatıcaz diolar....

cnm o 4. sezondu şimdi 5. sezonun 4.bölümü yayınlanıcak devam edio bitmedi ama beni bitirdi yani kafa karıştı bende iicene

ya canım ya ben 1 sezonu btrdm sadece
neden mi
burda lost bulmak imkansız
..........................

Son düzenleme:
vcd dvd satan yerlerde hatta korsanlarda bile var.dvd formatında.sezonu 30 tl civarında.internet kotalıda olsa ayda 4 bölümle kota dolmuyor.bizzat denedim.

evet cnm lana arkadaşıma katılıorum benimde kotalı ve ben isliorum aşmıo.önceki bölümleride mutlaka bulursun bence bi iice araştır derim cnm.bende 30 ytl ye kiralamıştım.

Azcukta müzik dinliyelim değilmi sırnaşık şey Parçamız "Tha Fray - You Found Me". Lost'un yeni parçası :smiley-cool: Parçaya bayıldımda paylaşıyım dedim Şeniz

Lost'lu klibi naniknanik (Parçanın nakaratından oluşuyor) (Görmediğimiz bir şey yok )

[dailymotion]video/x7gzx9_lost-saison-5-sur-you-found-me-the_music[/dailymotion]

Kendi klipleri :dance: (Parçanın tamamı)

[dailymotion]video/x7orza_the-fray-you-found-me-official-vide_music[/dailymotion]

Lost günü bugün. Ama daha akşama anca düşer. LOOOSSSSSSTTTT, Lost getirin banalaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

nevbahar yerm senü kıızz
sağol valllaaaaaaaaa

öptüm mucuk deyü.......

Allaaah, %25 i indi geriye kaldı %75.:lepi:
Daha 3 saat 54 dakikam var

Vay anasını vay anasını.

Şimdi Zamanda geri gitmeler sonucu Sawyer, Kate ve auronun doğumunu gördü.

Acaba o an yanlarına gidip konuşsaydı ne olurdu.

Bir de bitince aklıma şu geldi Jack'in babasını görmesi, Mr.Eko'nun kardeşini görmesine hep dedik ki karaduman ölenlerin şekline bürünebiliyor.

Şimdi diyeceğim ise şu o aslında karaduman değil bizaat jackin babası veya bizzat ekonun kardeşiydi.

Nasıl ki parlamalar sonucu sawyer kate ile claireyi gördü.

Demek ki aslında onlarda zamanda geziniyor ama bu sürecin farkında değiller. Belkide aynı günü kaç kez yaşadılar.

Ama şuan Sawyer ve diğerleri zamanda gidip geldiklerinin farkında. Yani demem o ki aslında Jack'in babası evet öldü ama çok önceden adadaydı ve bu parlamalar sonucu Jackin karşısına çıkabildi. Bazen ise birden görünüp kayboluyordu. Demek ki o an bir parlama oluyordu ki babası ortadan birden yokoluyordu.

Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

Jin ölmemiş yaşıyorrr:teytey::teyteyzaten biliyorduk bunu, ne diye seviniyorsam, hem bana ne Sun sevinsin),

Şöyle bir göz gezdirdim, akşam Halk dansları topluluğunu izlemeye gidicem, eve varınca büyük bir keyifle, mısırımıda patlatır izlerim artıkın:sm_cool:

Nev dellenme allasen. Bizimkiler normal zamandalarken adada hiç parlama olmadıki. Hem Jack'in babasının önceden adada ne işi vardı. Lemi(Ekonun kardeşi) uçağa bindiğinde zaten ağır yaralıydı. yani o adada yaşaması gibi birşey sözkonusu değil. Adam ölmüştür uçaktayken be. Yok bu işte başka bir iş varCADIARZU

Jin ne hale gelmiş öyle ya, yazık. Ama Jin'in geçmişte ne işi var. Daniel Rousse(fransız kadın) ismini duyunca şok oldu. Ayyyy, Jin adayı nasıl buldu, gemi battıya hani. Noluyor len burda:uhm:

Bak görürsün kuzu kafa

Dediğim gibi olur o iş

Ki benim ki saçmaysa jinin kurtuluşu hatta fransız gaduncağız tarafından kurtulması çok çok saçmaydı.

Daha hamile ve Jin 13 yıl önce yada daha önce adada yaşadımı hayır.

Madem Jin 13 yıl önce kurtuldu gidip boonuda kurtarabilirderdi dedemi bile çıkarırlar biraz kassalar.

Çok ucu açık oldu dizi düşün düşün dur şeydir işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…