Jin'in olayı arap saçı gibi zati, onu hiç karıştırma. Nolcek bu işin sonu. Bu arada Ekonun kardeşi yemi ve Jack'in babası her ne karın ağrısıysa işte o adada yaşamadı gibi geliyor bana. Çünkü hatırlarsanız Ekonun ölümü Yemiyi görmesi üzerine oldu. Hatta Yeminin Ekoya son cümlesi" hala benim kardeşin olduğumu düşünüyorsun dimi "oldu. Ondan sonra karaduman göründü ve Ekocuğumu öldürdüsenağlama.
Bu 13 yılı nerden çıkardın Nev, valla basmadı kafam. Malum akşam oldu artık.
benjamin, aaron'un babası ise jack'in eniştesi olmakta. christian shephard'da ben'e damat diye seslenmeli buna göre. benjo'da o çocuğun babası ise izlemem valla lost'u felan. selena felan izlerim.
Pardon pardon 16 yıl öncesicokacimcoook
Nan hatırla fransız kadın ne demişti bizimkilerle ilk karşılaştığında ben 16 yıl önce bu adaya geldim. Ve boyu kadar kızı oldu:sm_confused:
Ve fransız adaya hamile geldiğine göre Ben bu kadınla dış dünyadamı işi pişirdi yoksam o benin çocuğu değil mi aman bekafamçokkarıştı
Pardon pardon 16 yıl öncesicokacimcoook
Nan hatırla fransız kadın ne demişti bizimkilerle ilk karşılaştığında ben 16 yıl önce bu adaya geldim. Ve boyu kadar kızı oldu:sm_confused:
Ve fransız adaya hamile geldiğine göre Ben bu kadınla dış dünyadamı işi pişirdi yoksam o benin çocuğu değil mi aman bekafamçokkarıştı
Jin ölmemiş yaşıyorrr:teytey::teyteyzaten biliyorduk bunu, ne diye seviniyorsam, hem bana ne Sun sevinsin ),
Şöyle bir göz gezdirdim, akşam Halk dansları topluluğunu izlemeye gidicem, eve varınca büyük bir keyifle, mısırımıda patlatır izlerim artıkın:sm_cool:
aha bak buraya ben de katılıyom, diger şüphem aaronun babasının da ben olma ıhtımalı.CADIARZU
zatı aaronu almaya calısan da gene oymusgamyoncuiremsu.
Lost saçmaladılar bu bir gerçek.
Yani ölmüş yada patlamada kalmış bir adam(Jİn) nasıl 16 yıl önce kurtulur var mı böyle saçmalık.
Ozaman jekin babasını, libiyi, boonue yi, ben'in dedesini, fransızın sülalesini kurtaralım.
Hala saçmalık olduğunu düşünüyorum jinin o şekilde kurtulmasına bir yerlerde senaristlerde düğüm oldu şimdi nasıl açıcaklar ve bunun mantığını bize yedirecekler allan sivri zekaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?