Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Jin'in olayı arap saçı gibi zati, onu hiç karıştırma. Nolcek bu işin sonu. Bu arada Ekonun kardeşi yemi ve Jack'in babası her ne karın ağrısıysa işte o adada yaşamadı gibi geliyor bana. Çünkü hatırlarsanız Ekonun ölümü Yemiyi görmesi üzerine oldu. Hatta Yeminin Ekoya son cümlesi" hala benim kardeşin olduğumu düşünüyorsun dimi "oldu. Ondan sonra karaduman göründü ve Ekocuğumu öldürdüsenağlama.

Bu 13 yılı nerden çıkardın Nev, valla basmadı kafam. Malum akşam oldu artık.

Jin'in o kadar eskide ne işi var yahu kafamçokkarıştı Jin ordaysa bizim ekiptemi o zamanda şimdi, az kaldı küfür edecem haa :mymeka: Ben denilen insan müsfettesi ne halt etmeye Aaron'u istiyor :mymeka: Sun ne halt ettiğini sanıyor :mymeka: Ben'i vurursa ne olcak, Allah ım sen aklıma mukayet ol ya yettiler valla :mymeka: Bu adayı ordan oraya zıplatırken bizide 2010'a son bölüme
yollasalar ya :mymeka:

Pardon pardon 16 yıl öncesicokacimcoook

Nan hatırla fransız kadın ne demişti bizimkilerle ilk karşılaştığında ben 16 yıl önce bu adaya geldim. Ve boyu kadar kızı oldu:sm_confused:

Ve fransız adaya hamile geldiğine göre Ben bu kadınla dış dünyadamı işi pişirdi yoksam o benin çocuğu değil mi aman bekafamçokkarıştı

ben carsı pazar gezerken. lostu ızleyıp yorumlamıslar bıle:1shok:
bıraz sonra kızı uyutayım.cayımı alıp höpürdete höpürdete keyıfle hemde ıkı kez ızlıcem:icecream:

Lostun sitesinde bölüm yorumlarını okuyordum bir yoruma koptum ya ,

benjamin, aaron'un babası ise jack'in eniştesi olmakta. christian shephard'da ben'e damat diye seslenmeli buna göre. benjo'da o çocuğun babası ise izlemem valla lost'u felan. selena felan izlerim.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yawwww her işin altından Ben çıkıyor yaaa!Kafam iyice karıştı. Gerçekten Ben'le Daniella'nın ne alakası var.
Bu arada çok mutlu oldum Jin yaşıyor!!!!

Jin'e yazıktır günahtır yaaa..
Adam konuşamıyo doğru düzgün , kurtulduğuna sevinsin mi garibim nerde olduğunu mu düşünsün.
Zannımca öldüm ben heralde diye düşünecektir Jin.
Çok Fransız kaldı olaylara
(ince bi espri yaptım)

aha bak buraya ben de katılıyom, diger şüphem aaronun babasının da ben olma ıhtımalı.CADIARZU
zatı aaronu almaya calısan da gene oymusgamyoncuiremsu.

emme sawyer e cok acıdım ya :icecream:nasıda bakıyodu kate garıbımfisfisfis

Lost S05E05 "This Place is Death" Trailer kafamçokkarıştı

[dailymotion]video/x89nt7_lost-s05e05-trailer_shortfilms[/dailymotion]

yaa arkadaşlar bişii dicem
jin i gördük yaa
ben şey diye düşünmüştüm
hani tekne yapmışlardı yaa bunlar jin sawyer micheal ve oğlu adadan ayrılmışlardı
hatta o gece diğerleri kaçırdıydı çocuğu tekne parçalandıydı filan
ben o gece gittiler diye düşünmüştüm
hatta kafam karışmıştı hem o geceye hemde 16 yıl öncesine birden nası döndüler aynı anda diye
ama demek sizin dediğinize göre jin gerçekten kurtuldu yani benim bahsettiğim geceyle alakası yok ??
yaff bi de ben alexin gerçek babası değil ki zaten daniellenin elinden aldılar yaa alexi küçükken
ben de sahiplendi gerçek babası değil yanii
gerçek babası diyinde hönkk diyip donup kalayım

Nev, nerenle izliyon sen bu Lost'u. Senin gibi bir lostzede olmaz olsun, yüz karası:mymeka:, Kızııım, Alex Fransız kadının kızı, ben onu küççükkene Rouusse'den çaldı.Kadın hiç göremedi kızını 16 yıl boyunca, sonra gördü ama neye yarar, en fazla 2-3 bölüm.:a015:, Doyamadılar biribirlerine.

İşte bu fentezimi gerçekleştirmedim:çok üzgünüm:, hala izlemedim Lost'u biliyormusunuz. kendimi kınıyorum. Akşam eve döndükten sonra sızmış kalmışım yav:smiley-cool:

okumayacağım ... izlemeden okumayacağım ... biri tutsun beniii...

aha bak buraya ben de katılıyom, diger şüphem aaronun babasının da ben olma ıhtımalı.CADIARZU
zatı aaronu almaya calısan da gene oymusgamyoncuiremsu.

Aaron'un babası ressam bir adam. Ben büyük ihtimal 6lıyı biraraya toplamak için yaptı bu oyunu!(Vay uyanık)

Banim kafama takılan da şu.Yapımcılar bir şey söylemişti hatırlarsınız belki!Jin'in ölümü konusunda!Demişlerdi ki ölüm göreceli bir kavramdır. Bir de 5. sezon resimlerinde Jin yok!
Şimdi Jİn öldü mü yaşıyor mu? :uhm: Biri bana cevaplasın!!!
(Sun bile düşünmüyordur benim kadar!):1rolleyes:

Oy, oy, oy, oy, napam, nerelere gidem. Savyıra içim gitti ya, nasıl baktı öyle keytesenağlama, galiba gerçekten seviyor keyt'i. Keyt'i bu kadar severken nasıl julyet'le yakınlaşacaklar bilmembenneyaptımki. Ama napsın adamceğiz, elde bir tek julyet kalıyor-tatlicadiarzu-

tek tek burunları kanıyor bizimkilerin. Kanamayan sawyır, John, ve faraday kaldı. Adada bulunuş zamanına göre başlıyorsa bu kanama Faraday'ın Julyetten önce kanaması lazım. Ne de olsa o Koreli doktor adadayken bizim faraday da çalışıyordu kazıda, ordaydı yani. Bu arada Koreli doktorun çocuğu vardıya hani ilk bölümde kesin çarlot demiştim.Bir kez daha iddia ediyorum, çünkü ilaç deposuna giderken Cek ameliyat olacaktıya hani, kapı girişinde Jin'le Sun'ın konuşmalarını anlamıştı, Jinde onun Korece bildiğini çakmıştı. yaa işte böyle. O yüzden ilk onun burnu kanadı.

Miles hangi ara adada bulundu bilmiyorum, sonra öğrenebiliriz kanımca
e Julyette 3 yıldır adada, kanaması normal. faraday'ın niye kanamadı pekiCADIARZU

Fransız kadın, Danniel Rouusse çok tatlı bir bayanmış, şirin bir kız.demekki kızının acısı, ada şartları 16 yılda bayağı bir çökertmiş kadını. Yoksa mümkünatı yok o kadar yaşlanmaz insan yav.:sm_confused:

John orkideye gidince napacak. Ölümü nasıl olacak. Galiba çok sonra öğreneceğiz bunu. Ayrıca bu senaristleride anlamak mümkün değil he, ne öyle yanıltmaca yapıyorlar. Vay efendim Aeronu almak isteyen Claire'nin annesiymiş gibi gösterdiler. Ne tesadüf dimi. meğer kadın Oceanic'e dava açmış, avukatıda Ben'in avukatıymış. Dalgamı geçiyor bu senaristler bizlen:mymeka:, ters köşe oldum kadını görünce.:1shok:

Lost saçmaladılar bu bir gerçek.

Yani ölmüş yada patlamada kalmış bir adam(Jİn) nasıl 16 yıl önce kurtulur var mı böyle saçmalık.

Ozaman jekin babasını, libiyi, boonue yi, ben'in dedesini, fransızın sülalesini kurtaralım.

Hala saçmalık olduğunu düşünüyorum jinin o şekilde kurtulmasına bir yerlerde senaristlerde düğüm oldu şimdi nasıl açıcaklar ve bunun mantığını bize yedirecekler allan sivri zekaları.

Jin patlamada ölmedi Nev şekerim.(dokuz canlımıdır nedir, diğerleri öldü bir bu kaldı:dilcikar:) çemberde kaldı kanımca. ve günlerce denizde sürüklendi sonunda fransız kadın daniel rousse zamanına denk geldi. Bizim 6'lı bir an önce adaya dönse iyi olacak, yoksa adadakiler ölecek. senağlama De ben şunu anlamadım, 6'lı adaya dönünce nolacak. zaman atlaması olmayacakmı. Bunu kim durduracak.Onlar adaya gelince toplu ölüm mü olacak-tatlicadiarzu- Nasıl iş bu ya.:uhm:

Ya öldü demiyorum ama saçma işte bizimkiler devamlı zaman atlarken jin nasıl hop diye atladı ve nasıl kurtuldu diyorum ki ozaman diğer ölüleride kurtaramazlarmıydı burda mantık hatası yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…