Jinle bizimkiler karşılaşıyor adada:1shok:. Jin'i arkadan görüyorlar, Jin'in kafasını çevirdiği anda sovyır'ın yüzünü görmek isterim:lepi: Bizim meşhur karaduman bu bölümde yine eşkın yaratıyor,fransızlardan bir kadın ve bir adamı attaya götürüyor.
Ben, Sun'a Jin'in yaşadığını söylüyor. Acaba Ben'in karşılaşacağı engel neCADIARZU, Keyt mi ,yoksa Hörli hapisten çıkamayacakmı. ne ya ne.:mymeka:
John kuyu bir yere düşüyor, karadumanmı çekiyor onu acaba:uhm:
amaaan ne bileyim ben yaalaelaelaelaelae
karısıda paçozun başkanı:roflol::roflol::roflol:
senağlamasenağlama Allahım ya hakmı bu.
Karı bulmuş öyle adamı nasılda yapışmış.
heee yapışırsın tabi:mymeka:
arkadaşlar kafama birşey takıldı. geçen sezonda sun un doğum yaptığı zamanlarda jin i de göstermemişler miydi? hatta büyük bir oyuncak arıyordu. aksiliklere rağmen oyuncağı alıp hastaneye gitmişti ve onun yanına gittiği kadın sun değildi. bi ara o bölümü tekrar izleyeceğim. bu bölümü hatırlayan var mı? yani jin in ölmediği o zaman belliydi zaten.yoksa yanılıyor muyum?
arkadaşlar kafama birşey takıldı. geçen sezonda sun un doğum yaptığı zamanlarda jin i de göstermemişler miydi? hatta büyük bir oyuncak arıyordu. aksiliklere rağmen oyuncağı alıp hastaneye gitmişti ve onun yanına gittiği kadın sun değildi. bi ara o bölümü tekrar izleyeceğim. bu bölümü hatırlayan var mı? yani jin in ölmediği o zaman belliydi zaten.yoksa yanılıyor muyum?
Jin'in Locke'a verdiği yüzük nasıl Ben'den çıktı ya CADIARZU Jack'in babası nası Locke'la aşağıda buluştu üffffffffff benneyaptımki Nasıl gidicekler parça parça adaya :bbo: Desmond'damı gidicek, Penny keser onu ikiye valla :1rolleyes: Herkes gidicekse Sun'un bebe nası gidicek? Charlotte Faraday'ı küçükkenden tanıyosa Faraday'da yaşlanmıyor Richard gibiGaribim öldü zati :çok üzgünüm: Faraday'ın anası bu adayı kuranlardanmıdır acep CADIARZU Daha milyon tane soru çıkarabilirim biliyosunuz dimi bir bölümden kafamçokkarıştı Allah ım sen aklıma mukayet ol :Saruboceq:
kim öldüüü:1shok:richard deme sakın o ölemezsenağlama
ben daha izlemedim yaff çok aşırı felaket feci fecaat derecede yorgunum kafam basmıcak biliyom ondan yarına bıraktım mirmirmirmirböyle daha heyecanlı hemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?