Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5.sezon 5.bölüm basın bildirisi

Bölüm Adı:
This Place Is Death (Bu yer ölüm)

Yayın Tarihi:
11 Şubat 2009

Konu:
Locke adanın zaman içerisinde şiddetli sıçramalarını durdurma görevini üstlenir. Bu arada Ben, Oceanic 6′yı bir araya getirme ve adaya dönme çalışmalarında ciddi bir engelle karşılaşır.

Yazan:
Edward Kitsis & Adam Horowitz

Yöneten:
Paul Edwards

Oyuncular:
Naveen Andrews Sayid rolünde
Henry Ian Cusick Desmond rolünde
Jeremy Davies Daniel Faraday rolünde
Michael Emerson Ben rolünde
Matthew Fox Jack rolünde
Jorge Garcia Hurley rolünde
Josh Holloway Sawyer rolünde
Yunjin Kim Sun rolünde
Ken Leung Miles rolünde
Evangeline Lilly Kate rolünde
Elizabeth Mitchell Juliet rolünde
Terry O’Quinn Locke rolünde

Konuk Oyuncular:
Rebecca Mader Charlotte Lewis rolünde
John Terry Christian Shephard rolünde
Fionnula Flanagan Eloise Hawking rolünde
William Blanchett Aaron rolünde
June Kyoko Lu Mrs. Paik rolünde
Melissa Farman genç Fransız kadın rolünde
Guillaume Dabinpons Fransız adam #1 rolünde
Marc Menard Fransız adam #2 rolünde
Bruno Bruni Fransız adam #3 rolünde
Jaymie Kim Ji Yeon rolünde.

Kaynak: abc

alıntıdır

Allahım ya, yinemi engel var, adaya dönemiyeceklermi(türk dizilerine döndü he bu iş. engel üstüne engel, noluyor lan:mymeka:)
Bizim kıristian şepırt abimiz yine sahada,adadamı görüncek bu sefer.benneyaptımki, eloise teyzemede dezmınt gidecek herhalde.

Jinle bizimkiler karşılaşıyor adada:1shok:. Jin'i arkadan görüyorlar, Jin'in kafasını çevirdiği anda sovyır'ın yüzünü görmek isterim:lepi: Bizim meşhur karaduman bu bölümde yine eşkın yaratıyor,fransızlardan bir kadın ve bir adamı attaya götürüyor.

Ben, Sun'a Jin'in yaşadığını söylüyor. Acaba Ben'in karşılaşacağı engel neCADIARZU, Keyt mi ,yoksa Hörli hapisten çıkamayacakmı. ne ya ne.:mymeka:

John kuyu bir yere düşüyor, karadumanmı çekiyor onu acaba:uhm:

amaaan ne bileyim ben yaalaelaelaelaelae

yaff sen bu kaddan çok şeyi nerden biliyosun ama yaa :dilcikar:
ben niye bilmiyom yaa bişiciik:sm_confused:
bence çok bomba bi bölüm olcekk:1rolleyes:

Bu sezon başlamadan önce 5. sezonda biri birini yaralayacak diye duymuştum!(silahla) Yanlış hatırlamıyorsam seçeneklerden biri de Sun'un Ben'i yaralamasıydı. Hem de ciddi bir yaralanmaydı. Engel bence bu.
Ben'e bir şey olmasın yaaa!!Psikopat ama seviyoru keratayı!:F

ya evet benimde benjamine kanımkaynar oldu o olmazssa olmas ya. Sun'a da gıcık olmaya başladım

arkadaşlar kafama birşey takıldı. geçen sezonda sun un doğum yaptığı zamanlarda jin i de göstermemişler miydi? hatta büyük bir oyuncak arıyordu. aksiliklere rağmen oyuncağı alıp hastaneye gitmişti ve onun yanına gittiği kadın sun değildi. bi ara o bölümü tekrar izleyeceğim. bu bölümü hatırlayan var mı? yani jin in ölmediği o zaman belliydi zaten.yoksa yanılıyor muyum?

O bölüm izleyiciye ters köşe yaptılar ilkten hepimiz öyle sandık.

Aslında o oyuncak ayıyı belediye başkanının karısı için arıyordu.

Yani o izlediğimiz flashbackti.

O bölümde Jin ile Sun yeni evlilerdi ve Jin , Sun 'un babasının kodaman mafya dostlarından birinin yeni doğan bebekleri için aldı o hediyeyi..

yarın yeni bölüm var bakalım neler olacak ama ben artık anlamakta güçlük çeki,yorum çok esrarengiz yapmışlar olay içinde olay resmen ama süper gidiyo

arkadaşlar bi de aklıma ne geldi
bu sun jin in mezarına gitmişti o bahsedilen oyuncak ayılı bölümde
hatta yaşıyo demiştimde soora olayı annamıştık sun jinin mezarına gitmişti

oyyy Kardelina, oyyyymirmirmirmir :kafasını duvarlara vuran smili: O zaman Sun'la Jin daha yeni evliydiler. Anlayacağın senaristlerin oyununa geldik hepimiz. Son ana kadar Sun'ın yanına gidiyor diye biliyorduk ama ters köşe yaptıya senaristler.:mymeka:

Şiii daha indiren yokmu be bizim baş belasınıbenneyaptımki

lost 5.sezon 4.bölümü izledim dün geçmiş gelecek geçmiş gelecek ama süper gidio:) neyse anlatmıım izleyin sizde:)

Jin'in Locke'a verdiği yüzük nasıl Ben'den çıktı ya CADIARZU Jack'in babası nası Locke'la aşağıda buluştu üffffffffff benneyaptımki Nasıl gidicekler parça parça adaya :bbo: Desmond'damı gidicek, Penny keser onu ikiye valla :1rolleyes: Herkes gidicekse Sun'un bebe nası gidicek? Charlotte Faraday'ı küçükkenden tanıyosa Faraday'da yaşlanmıyor Richard gibi Garibim öldü zati :çok üzgünüm: Faraday'ın anası bu adayı kuranlardanmıdır acep CADIARZU Daha milyon tane soru çıkarabilirim biliyosunuz dimi bir bölümden kafamçokkarıştı Allah ım sen aklıma mukayet ol :Saruboceq:

kim öldüüü:1shok:richard deme sakın o ölemezsenağlama
ben daha izlemedim yaff çok aşırı felaket feci fecaat derecede yorgunum kafam basmıcak biliyom ondan yarına bıraktım mirmirmirmirböyle daha heyecanlı hemkaydirigubbakcemile3

Ne okuyosun izlemediysen :mymeka: Çık bakiim dışarı Çok üzgünüm çoook (( Şeniz ))

arkadaslar sız nerden seyredıyosunuz?ben tnt den seyredıyorum.daha sun dogurmadı gerıden gelıyorum.sızın kanal hangısı merak ettım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…