Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sarı papatya biz netten izliyoruz burda kk da da var film odasında nevbahar ekliyo sağolsun

ben int birsiteden izliyorum valla dizi yayınlandıktan 5 dk bile sürmüyo hemen ekiyolar siteye ama daha izlemedim yarın akşam eşimle beraber izlicez tabi buakşam meraktan çatlamazsam yarına kadar dayanırsam

Baştan uyarayım izlemeyenler okumasın!!!!!!!!!!

Bence kızın ölümünden sonra Daniel geçmişte yaptığı bir yolculuk sırasında tesadüfen karşılaştığı kıza adayı terketmesini ve bir daha gelmemesini söyleyecek. Böylece onun bir bakıma yaşamını kurtarabilmeyi düşünecek. Benim yorumum bu!!!!

Keşke sezonun başladığını bilmez olaydım da çok sonradan haberim olsaydı toplu olarak bir gecede bitirseydim sezonu!!!!!!!!!!!!
Perşembenin gelişini beklemek acı veriyor

Sanmıyorum. Daniel Faraday daha orkidenin yapım aşamasında adadaydı çünkü. De niye onun burnu kanamadı. Ve bu adam yaşlanmıyormu. Düşünün Dharma adaya hakimken Benjamin daha onları telef etmemişken Faraday adada orkidenin yapımında çalışıyor. Bu adam geçmişini hatırlamıyormu. Çarlot ölürken faraday'a niye öyle dedi. Bana adaya gelememi sen söyledin ben küçükken" dedi iyimikafamçokkarıştı Bu Faraday abi kaç yaşında allasen. Ve Miles Çarlot'un yıllardır bu adayı aradığını nerden biliyordu. Çarlot koreli doktorun kızıysa niye adayı annesiyle terketti.Doktora noldu.

Adamım karaduman Fransız adamlara naptı öyle. Rousse'nun sevgilisine birşeyler yaptığı kesin. Diğer iki adamı Rousse'nun sevgilisimi öldürdü.

Benjamin Jack ve Sun'ı adaya gönderirse diğerleri nolacak(Hurley, Sayid Kate, Aeron) Desmond da adaya gidecekmi. Eğerki giderse penyy onu çiğ çiğ yer (eğerki bir daha bulursa tabi:icecream:) Desmond'un gideceğini hiç sanmam. O altılıda değil çünkü.Ve Penyi bırakamaz.

John Locke çarkı çevirdi ve zamanda atlamalar durdu mu acaba. Ben çevirdiğinde başlamıştı John çevirince de durmuştur herhalde. Juliet'i sallada Sawyer'a birşey olmasın lütfen.:çok üzgünüm:

John da gözlerini Tunus'un çölündemi açacak acaba.:uhm:, kuvvetle muhtemel öyle olacaktır. fekat John daki inanç nasıl birşeydir öyle yaa. Adamım sinsi benjamin nasılda kullandı John'u. kıristian şepırt "çarkı aslında senin çevirmen gerekiyordu ben sana söyledim adaya taşımanı"dedi ya aynen:1shok: oldum. Kesinlikle Ben kullandı garibim John'u.Yok sen burda bizimkilerin başında kal, artık lider sensin, tırı vırı tırı vırı. Ben biliyorduki 6'lı dönüren kişi ölecek. Bu niye kendisi olsunki. John gibi biri varken. Ama John'da tam bir görev adamı, öleceğini bile bile en ufak bir tereddüt yaşamadı adam.:sm_confused:

Kıristiyan şepırt'ın o kuyuda ne işi vardı allasen. Kimdir bu adam. Ne gibi bir görevi vardır.

ne bölümdü beeee, ule herkes bi sir küpü yav.
carlota üzüldüm yazik oldu kiza.
kimsede ne oluyo biriniz otu´runda önce bi anlatin demiyo.

ulen yarim saatlik yola gittiler hic biseyi sorup sorgulamadilar,
konussalardi bizimde merakimiz gecerdi acik.
su bene hastayim ne kurnaz adam ya
tilki ben.

Bu sezonda adaya dönemiyecek 6'lı bunu biliyoruz.
Bu bölüm şaşırtıcı olduğu kadar iyi bir bölümdü
boş boş geçirmediler en azından
Bu arada faraday daha önceden adadaymış ama hatırlamıyor pek kendisi birşey
Herşeyi yazdığı bir defter vardı
Herşeyin başladığı yer orkide , eskiden bir kuyuymuş onuda öğrendik.
Bu arada benjamin neden john yapması gerekeni kendisi yaptı ? O da bi soru işareti????

Yaaaaawww ısrar ediyorum!!! Faraday Charlotte'un küçüklüğünü görecek! Kız öldü, belki bu adaya bir daha gelmezse ölmez gibi bir şey düşünecek. Hatırlamıyor çünkü o zamanı normal zaman çizgisinde daha yaşamadı! Aynı şekilde 5. sezonun ilk sahneleri de aynıydı. Büyük ihtimal dümeni bulmak için o zaman yolculuğu sırasında oraya girdi. Ya da onun gibi bir şeyler!!!

Yalnız anlamadım, Christian Shepard'la Jacob'un ne ilgisi var!! Bir de madem sinsi kurnaz Benjamin'e :asigim: demedi adayı hareket ettireceğini de John'a dedi, Ben dümeni çevirirken neden "Umarım şimdi mutlusundur Jacob" dedi?

Kafam çok karıştı........:uhm:

Şekercim, faraday'ın kendisi değilmiydi olayları değiştiremezsiniz diyen. Aslında söylediğin mantıklı başka bir açıklaması yok gibi, ama Faraday'ın o açıklaması olayı çıkmaza sokuyor. Jin bizim karadumanın inine, Danielle Rousse'nun girmesini engelleyince kaderini değiştirmiş olmadımı. O ine girseydi belki o da hastalanacaktı. nedir bu karadumanın sırrı. İnsan kılığına girip iletişim mi kuruyor.

Ayrıca Fransız yağuşuhlunun elindeki telsizde tikkat ederseniz bizim şu garip rakamlar söyleniyordu. Kaçtı la onlar:uhm:, 4-8- 16- 23- 36 -42 miydi neydi yaa. ne alaka yani.

Ayrıca Sayid'in evine adamları gönderen ve onu bayıltan sonrada hastaneye adam gönderenin adamım Benjamin olduğunu düşünüyorum. Sayid'den sonra sırada Kate vardı (hastanedeki adamın cebinden çıkan nota göre) Benjamin tilkisi biliyordu tabi Sayid'le Keyt'in sorun çıkaracağını o yüzden bayıltarak götürmeye çalışacaktı onları. Uyandıklarında "ceeeeeeee" diyecekti onlarasositososito

Sorunun cevabını verdim sanırım, bilir kişi olaraklaelaelaelaelae

Her bölümü ayrı bir senaristin yazdığı ve ayrı yönetmenler tarafından çekildiğine yeni dikkat ettim. Napmaya çalışıyor bunlar. Her sorunun cevabı yine bir soru işareti doğuruyor. Nasıl toparlayacaklar, bilmiyorum.Yetti artık ya, nerden bulaştım bu belaya

şu jacob işini bende anlamadım..ve benin dediklerinide...
ay bu sezon hiç birşey bilmiyorum ben yaaaa:1shok:

en çok kafama takılan soru jacob ve Christian Shepard'ın ne alakası var.yani jacop aslında o mu.düşünüorum düşünüorum bi alaka kuamıorum.acaba onun görüntüsünemi büründü jacob yaaa offf.şindi john tamamen öldümü yani.yasık ya john da hayatı boyunca kullanıldı be ölmesin

Evet kesinlikle işlerin arkasında Ben var!!!!:jeyyar:Uyanık!!!

Faraday'ın olayını ben her şey açığa kavuşana kadar anlamayacağım sanırım!!!!

John ölemez, ölmemeli!!!!!

Lost S05E06 "316" ABC Promo

[dailymotion]video/x8cf10_lost-5x06-316-abc-promo-1_creation[/dailymotion]

yaff evet bende annamadım onu ama jacob ın shepard olmadığını düşünüyorum olamaz heralde yani o kadar basitleştirmezler

ama shepardın dedikleri çok fena kafa karıştırdı
sen kulübeye beni görmeye geldin ben sana şöle şöle dedim falan bişeyler dedi
yani john ben bi shepard a gideyim demedi yaa jacob a diye gitti yanii o niye şimdi beni görmeye kulübeye geldin diyo
yaff dicem jacob o demekki diye çünkü bu sezon jacobun kim olduğunu tahmin edelebilineceği yazıyodu bi yerde
ama bi yandan da diyorum o kadar basit olamaz yanii
senaristlerin açıklamasını okuduydum boşuna kafa yormayın tahmin edebileceğiniz kadar ip ucu vermiyoruz diyolardı
yaff ben geçen sene jacobun richard olduğunu düşünüodum
ama iyice kafam karıştıkafamçokkarıştıbi de daniel çıkarmışkaydirigubbakcemile3
hiç bişey bilmiyom artık fisfisfisfisfisfis

yaa bi sürü bi sürü soru işareti var (
dizi tamamen bittiğinde kimsenin aklında hiç bi soru işareti bırakılmıcakmış !!! ama bilmiyom bu kadar soru işareti hangi ara cevaplanır
bu sezon kaldı 5 bölüm ee seneye de 10-11 bölüm olur bu kadarcık şey yetmez kii bu kadar cevaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…