Baştan uyarayım izlemeyenler okumasın!!!!!!!!!!
Bence kızın ölümünden sonra Daniel geçmişte yaptığı bir yolculuk sırasında tesadüfen karşılaştığı kıza adayı terketmesini ve bir daha gelmemesini söyleyecek. Böylece onun bir bakıma yaşamını kurtarabilmeyi düşünecek. Benim yorumum bu!!!!
Yaaaaawww ısrar ediyorum!!! Faraday Charlotte'un küçüklüğünü görecek! Kız öldü, belki bu adaya bir daha gelmezse ölmez gibi bir şey düşünecek. Hatırlamıyor çünkü o zamanı normal zaman çizgisinde daha yaşamadı! Aynı şekilde 5. sezonun ilk sahneleri de aynıydı. Büyük ihtimal dümeni bulmak için o zaman yolculuğu sırasında oraya girdi. Ya da onun gibi bir şeyler!!!
Yalnız anlamadım, Christian Shepard'la Jacob'un ne ilgisi var!! Bir de madem sinsi kurnaz Benjamin'e :asigim: demedi adayı hareket ettireceğini de John'a dedi, Ben dümeni çevirirken neden "Umarım şimdi mutlusundur Jacob" dedi?
Kafam çok karıştı........:uhm:
Bu sezonda adaya dönemiyecek 6'lı bunu biliyoruz.
Bu bölüm şaşırtıcı olduğu kadar iyi bir bölümdü
boş boş geçirmediler en azından
Bu arada faraday daha önceden adadaymış ama hatırlamıyor pek kendisi birşey
Herşeyi yazdığı bir defter vardı
Herşeyin başladığı yer orkide , eskiden bir kuyuymuş onuda öğrendik.
Bu arada benjamin neden john yapması gerekeni kendisi yaptı ? O da bi soru işareti????
John da gözlerini Tunus'un çölündemi açacak acaba.:uhm:, kuvvetle muhtemel öyle olacaktır. fekat John daki inanç nasıl birşeydir öyle yaa. Adamım sinsi benjamin nasılda kullandı John'u. kıristian şepırt "çarkı aslında senin çevirmen gerekiyordu ben sana söyledim adaya taşımanı"dedi ya aynen:1shok: oldum. Kesinlikle Ben kullandı garibim John'u.Yok sen burda bizimkilerin başında kal, artık lider sensin, tırı vırı tırı vırı. Ben biliyorduki 6'lı dönüren kişi ölecek. Bu niye kendisi olsunki. John gibi biri varken.Ama John'da tam bir görev adamı, öleceğini bile bile en ufak bir tereddüt yaşamadı adam.:sm_confused:
Kıristiyan şepırt'ın o kuyuda ne işi vardı allasen. Kimdir bu adam. Ne gibi bir görevi vardır.
Yaaaaawww ısrar ediyorum!!! Faraday Charlotte'un küçüklüğünü görecek! Kız öldü, belki bu adaya bir daha gelmezse ölmez gibi bir şey düşünecek. Hatırlamıyor çünkü o zamanı normal zaman çizgisinde daha yaşamadı! Aynı şekilde 5. sezonun ilk sahneleri de aynıydı. Büyük ihtimal dümeni bulmak için o zaman yolculuğu sırasında oraya girdi. Ya da onun gibi bir şeyler!!!
Yalnız anlamadım, Christian Shepard'la Jacob'un ne ilgisi var!! Bir de madem sinsi kurnaz Benjamin'e :asigim: demedi adayı hareket ettireceğini de John'a dedi, Ben dümeni çevirirken neden "Umarım şimdi mutlusundur Jacob" dedi?
Kafam çok karıştı........:uhm:
Ayrıca Sayid'in evine adamları gönderen ve onu bayıltan sonrada hastaneye adam gönderenin adamım Benjamin olduğunu düşünüyorum. Sayid'den sonra sırada Kate vardı (hastanedeki adamın cebinden çıkan nota göre) Benjamin tilkisi biliyordu tabi Sayid'le Keyt'in sorun çıkaracağını o yüzden bayıltarak götürmeye çalışacaktı onları. Uyandıklarında "ceeeeeeee" diyecekti onlarasositososito
en çok kafama takılan soru jacob ve Christian Shepard'ın ne alakası var.yani jacop aslında o mu.düşünüorum düşünüorum bi alaka kuamıorum.acaba onun görüntüsünemi büründü jacob yaaa offf.şindi john tamamen öldümü yani.yasık ya john da hayatı boyunca kullanıldı be ölmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?