Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sakin ol güzelim :teselli: Lost'la yaşamak böyle birşey naniknanik Hepimiz lostımarhanesine yatılıcaz yakında :roflol::roflol::roflol:

Konuşmayın nan konuşmayın:mymeka:

Daha ben izlemedim konuşmayın şurda:mymeka:

İzleyince gelecem yorumları ozaman okuyacam çok yazmayın beaasenağlama

Sakin ol güzelim :teselli: Lost'la yaşamak böyle birşey naniknanik Hepimiz lostımarhanesine yatılıcaz yakında :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3valla sonumuz öyle olcak heraldekaydirigubbakcemile3
izledikten sonra yazmıştım çok heyecan yapmıştım o zaman fisfisfis
off kaldı 5 hafta bidaa 1 sene bekle :çok üzgünüm:

laelaelaelaelae
Hakikaten yaaaa!Zaten yarım akıllının biriydim. İyice kafamı karıştırdılar!!kafamçokkarıştı
Artık rüyalarıma girdi!!!Lostla yatıp lostla kalkıyorum!:1rolleyes:

Aman be ömrüm bitecek Lost bitmedi he..:mymeka:
Zati 40 dakikacık bişiy,iki sigara içtim bitti gitti..
Ben ekibin yarısını topladı,hadi hayırlısı bakalım..
Yolculuğa az kaldıgamyoncuiremsu

Lostun yüz karaları:mymeka:

Haftaya nev yeni bölüm nerde dersiniz yok size yeni bölüm:mymeka:

Ben hala izlemedim yarın izleyecem konuşmayın yav çatlıyorum okuyamadıkçaÇok üzgünüm çoook:a015:

evt ya nekadar kısa geliyo banada bir bakıyorum yarıolmuş çok kısa sürüyo yaa zaten oaradada olayları düşünmekle geçiyo şöylemiydi böylemiydi diye düşünüyorum 1 saat ben hepsini begeniyorum ama nedense kötü bile olsa benjamini çok begeniyorum helede pratik zekasına hayranım

Tamam tamam açıklıyorum

Şimdi Dexter yeni sezonda bir bölümde Sawyer konuk oyuncu olacakmış:1shok:

Ve bizim sevimli seri katilimizin kurbanı tabi ki Sawyer olacakmış ama çok kanlı bir bölüm olacakmış:1shok:

Sonra Lock gelip Dexteri havaya uçuracakmış, Dexter'in kardeşide Kate'nin görümcesiymiş:1shok:

:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

süper senaryo cnm emme dexterem sawyerema gıymasa olmamı.peki Kate'n görümcesi kimmiş ona nolmuş lost kadar heecanlı oldu bacım bu:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…