Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Burda geçen bölümde anlatmak istediğim teorimi sanıyorum 5.bölümle doğrulamış oldum.

Çünkü! Jin parlama olupta yer değiştirince Daniel ne dedi ? Sen de hastasın birden ortadan kayboldun.

Ki gene jekin babasını gördük o bizzat şepirt işte parlamalar sayesinde adada geziniyor ve bizimkilerle konuşuyorlar.

Danielinde kendi grubunu öldürdüğünü biliyorduk ama birde izlemiş olduk.

Faradayın anasının kilisedeki teyze olduğunu biliyordum kesinleştirmiş olduk.

Ama günden güne saçmalamaya başladığını düşünüyorum lostun zira ne bu be bir orda bir burda:mymeka:Kimin eli kimin cebinde nan belli değil:mymeka:

Bide bu kara duman siyah değilmiydi rengimi açılmış hafif gri gibi olmuş:uhm::roflol:

christian shephard ölü olarak adaya döndü ve ayaklandı. şimdi de locke öldü ve adaya geri getirilmesi gerekiyor. büyük ihtimal ile gelince o da dirilecek. buna göre oda shephard gibi istedigi zaman görünen istedigi zaman kaybolan adam olucak..

şuanki duruma bakılırsa shephard jacop fln degil
locke a yardım etmemesinden anladıgım sadece zamanda yolculuk yapan bi hayalet ölü

kate'in şu anaç tavuk halleri iyice beni sıkmaya başladı

bu bölümde en çok dikkami çeken ise madem eloise adanın yerini bilen ve onları adaya geri götürecek tek insan
widmore adayı bulmak icin niye bukdar cok ugraştı.
eloise'in widmorela olan baglatısını desmondla ilgili olan bölümde izlemiştik
widmore kendi elleriyle kadının adresine kadar herseyi verdi, istese adayı çok rahat bulurdu ozmn

Geçenlerde buara çok önceden yazılmış bir teoriden bahsetmiştim hani.

Aslında Lost'un finali 1.sezonda izlediğimiz ilk bölümdü diye. Hani Jack gözünü açıyor ve adaya düşüyorlar aslında bu geri dönüşleri adaya gibi uzunca bir teori vardı.

Bu 5.bölümde ve 6.bölüm fragmanını izleyince bu teori iyice oturmaya başladı.

Sayıyorum sebepleri bakın.

1 - Uçak düştüğü gün(s1e1) Jack sakalsız, kravatlı, beyaz gömlek ve siyah ceketli. Düşen uçağa binme sebebi o yıllarda ne idi hatırlarsak Los Angelese babasının naaşını almaya gitti ve tabutla uçağa bindi .

s5e5 Jack sakalsız, kravatlı, beyaz gömlek ve siyah ceketli. Adaya dönmeleri lazım ve bakın ki tesadüfe Los Angeles'talar. Ve gene bir tabut var ama bu sefer içinde ki John olacak.

Ve Bunlar bir şekilde adaya döndüğünde o tabut gene boş olacak nedeni ise aynı didoşumun dediği gibi John'da artık ölümsüz bir ölü olacak çünkü dış dünya da ölü biri sadece adadaki zaman kaymaları sayesinde yaşıyor.

Offf ya bu teoriye göre bunlar belki de 500 asırdır habire uçaktan düşüp düşüp duruyolar sonra unutuyolar geçmişi al baştan:roflol:

lostzede arkadaşım benim dediklerine cok katılıyorum
fekat beynim iyice karıştı şu 6 bölümün fragmanlarını izledikten sonra
kate niye adaya döneme kararı verdi aaron bebege ne oldu.. ne haltlar karıştırıyo yine

Evet aslında uçak, Jack, tabut, John olayı olabilir!!! Ama Jack bunları hatırlayacak mı? peki Jack diğerleri ne olacak. Diğerleri de mi uyanacak. Hadi Jack babasının durumunu bilmiyordu. John'u bilecek yani. Peki tüm bu olaylar yanında Richard'ın:asigim: rolü ne?Jacob mu bu olayları ayarlayıp duruyor!Ve ne amaçla ayarlıyor!

Offfffffffff daha kafamda bir sürü soru var!!!! Dizi sayesinde iyi beyin jimnastiği yaptık bu arada!!!:jeyyar:

allah koleylık versın lostzede kardeşlerım.
lost bıttıgınde kımbılır hangı klınıkde olcenız bakam -tatlicadiarzu-

Babanne ben olayı biraz daha aştım:roflol:

Lost'un pc oyunu Lost Via Domus'u oynuyorum görevleri yerine getirene kadar habire sahile gidip Sawyer'le konuşuyorum:roflol:

Ama oyunu çok güzel yapmışlar ya uçak kazasının anı ve sahilde gezerken gerçekten öylemiş gibi oluyor hele Hurley hep bişiler yiyor:roflol:

Yok mu adaya bir bilet ya bizde gidelimCADIARZU

LOST 5x06 "316" ABC Promo #2

[dailymotion]video/x8dhrh_lost-5x06-316-abc-promo-2_creation[/dailymotion]

LOST 5x06 "316" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/x8di2c_lost-5x06-316-sneak-peek-1_creation[/dailymotion]

LOST 5x06 "316" Sneak Peek #2

[dailymotion]video/x8di2j_lost-5x06-316-sneak-peek-2_creation[/dailymotion]

Valla uyuz oluyorum hepsine ya laelaelaelaelae Bu senaristleri mahkemeye versek hem kazanıp hemde sonunu öğrenebilirmiyizki CADIARZU Yada tenhada yakalasak :roflol::roflol:

Malesef tatlım!!!!!
Aslında az var ama beklediğimiz Lost olduğu için bize uzun geliyor!!!=(

belkide jackin babası ölü değildir gerçekte
onunda adayla bi alakası olduğu kesin jacobunda kankisi zaten
belki o da adadan ayrılmıştır
adaya geri dönüş bileti de jacktir
jacki getirmesi ile o da adaya geri dönebilecektir
o da ölü numarası yapmıştır
zaten ölümü de biraz muammaydı
her ihtimali düşünür oldum

eko da geri gelsin artık yaff..

ayyy kızlar neler yazmışsınız kafam karışık zaten iyice karıştı birazdaha uzun sürse keske çok kısa sürüyo yaa

Az önce 5. sezon 5. bölümü bitirdim ve 6. bölümü merakla bekliyorum..Gittikçe daha değişik bir hal alıyo walla. kafam allak bullak oldu..

hihoyyyt %36 bitti.Öğlene kadar biter inmesi kanımca. Alt yazıyıda buldummu tamamdır. Döncem size kızlar.şakkıdı,

Bizimkiler adaya dönüyormuş bu bölüm.Ama kopuk kopuk sahneler. Neyin ne olduğu belli değil. The End'de Jin Dharma giysileri içinde karşılıyor bizimkileri., izliyim, yarına geniiiş bir yorum yapcam.sositososito

Allah razi olsun kuzum,
valla ne yap et haber ucur bu lostzedelere....

Oh my god:a015:

Ulan tam %87 oldu internet uçtu birden. Hakmı bu, revamı. Kimin gözü kaldı çabuk diyin bakim:mymeka:,ühü, ühü, ühü:çok üzgünüm:

neyse yeniden başladım indirmeye, bu seferde aynı olursa yeminle topa tutarım burayı, haberiniz olsun.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…