Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa video nasıl ekleniyor bendde eklicem
biri ayrıntılı olaraktan yazabilir mi acep

Son düzenleme:
9. bölüm NAMASTEden bi kaç foto;

kate sawyer için kendini ne kadar paralarsa paralasın
gördüğünüz gibi hatun takmış alyansı sol parmağa

bizimkiler karşılanıyor dharmacılar tarafından
yazık bu gariplerimde yine yalan söylücek jack arıza çıkarcak kesin
bu sefer de bu yalana dayanamayıp tekrar geri dönmek isterlerkaydirigubbakcemile3
kate we have to go back sesini duyar gibiyimkaydirigubbakcemile3

ve sunla lupidus demek gerçektende diğer adaya düşmüşler ama şimdi diğer adaya gidiyorlar yaa
zaman orda farklı ama nasıl olcak annamadım fisfisfis
bu bölümde anca giderler heralde jin ve sun karşılaşmasını 10. bölümde görürüz artık

veee işte benim en çok şok olduğum fotoğraf;
shepard amcamız 1974 yılında adada dharmacıların yanında ama üstünde dharma kıyafeti yok
acaba orda da ölü halimidir
yoksa horace ve diğerleri gibi önceki yaşamı mıdır

Son düzenleme:
ben yurt disinda yasiyorum ve bazi türk kanalar(8 tane) var kablosuz tv ve bugün kanlari gezerken tnt kanalini buldum acaba lost hangi gün yayinlaniyor bilen varsa yazarsa cok sevinecem sanirim suanda 3.sezonu yayinlaniyor türkce izlemek istiyorum..ingilizce izlemekten artil almanca yerine ingizlice konusmaya basladim:)) almanca kelimeler aklima gelmiyor..5.szondaym ama yeniden izlemek istiyorm kisasi:)))

Canım tnt de Türkçe dublajlı 3. sezon pazartesi saat 8 gibi yayınlanıyor(Türkiye saatiyle).=)

spoiler ekliyorum desenize kardeşim baktık gördük ben ileri bölümlere bakmıyorum yoksa heyecanım kalmiy:mymeka:

Valla döğerim:roflol:

Yeni bir teori öğrendim!Heykelle ilgili.

Dizide son zamanlarda eski Mısır'a gönderimler arttı farkındaysanız. O dört parmaklı koca heykelin eski Mısır tanrısı Anubis olduğunu düşünüyorlar. Anubis'in görevi ölüleri korumak ve yargılamakmış, bir de ölüye kılavuzluk etmekle onların mumyalama işlemlerini yürütmekmiş. Kendisi ise şöyle.

İşin ilginç yanı bu yaratığın ön ayakları 5 parmaklıyken arka ayakları dört parmaklıymış. Bir de sağ eline dikkat edecek olursak......(elinde bir şey var)

Mısır'a göndermeler daha bu kadar değil. Hugo tımarhanede piramit resmi çiziyordu. En son Amy'nin ölen kocasının kolyesi( bu arada kolyenin simgesinin anlamı sonsuz yaşammış. acaba Richard ona sonsuz bir yaşam vermek için mi istedi iki adamına karşılık.:jeyyar:) Sonra tapınak.....Bir de Richard'ımın sürmeli gözleri.
Yani söylentilere göre eski Mısırlılara her şeyi öğreten bir zaman yolculuğu sıarsında bizim Lost tayfasıymış.kafamçokkarıştı Neyse ben yine lostkafa oldum.laelaelaelaelae

Ya her şey hakkında fikir yürütebiliyorum ama Cristian Shepard da kim oluyor!!!!

evet evrem ya bende bi türlü ona anlam veremiorum Cristian Shepard ne ayak.sayid nerde ya onuda görmedim bu bölüm bide o o uçağa nası bindi üfff.yasık juliete yaa bırakmasın sawyer onu.kadın gidicekti o gitme dedi die gitmedi.johnla benjaminin karşılaşmasınıda çok merak ediorum.gene ne yalanlar sölicek bakalım ben amcamız.adamda nası bi kabiliyet varsa her sölediği ne kadar inandırıcı konuşurken insanı nası etkisi altına alıyo.

ee şimdi bizimkiler adada amaçları ne peki bundan sonra.artık mutlu mesut orda kalıp dierlerimi olucekler yoksam hepberaber ordan kurtulmayamı çalışcekler zamanda pek kötü bi zamanda kaldı.

8.bölümü yeni izledim ya 3 yil önce 3 yil sonra kafayi yedim ya...
sawyer bence kate i unutmadi ...olan juliete olur jack ona yakinlasti kate icin kate kiskandi simdi sawyerden kiskanacak yada hic takmayacak...
sun ve sayid hala ortalikta yok ne manyak birsey ama hep rüyamda valla bende adadan kurtulmak istiyorum artik

spoiler ekliyorum desenize kardeşim baktık gördük ben ileri bölümlere bakmıyorum yoksa heyecanım kalmiy:mymeka:

Valla döğerim:roflol:

başına yazdım yaa koskoca 9. bölüm NAMASTE den fotolar diye:mymeka:
ne baardın o kadar :çok üzgünüm:

-------------------------------------------

10. bölüm HE'S ON YOU dan fotolar nevbahar sen bakma:dilcikar:

ve işte merakla beklenen sahne şakkıdı

gördüğünüz üzre vücut dili olaraktan yorumlarsak
kate gıcığı kollarını kapamış çok gergin belli kapalıyım diyo senlen konuşmak istemiyom diyo

her ne kadar sırıtsam da bu yüzden diyo vücudu
juliette ellerini cebine sokmuş
son derece rahat
sen gelsen nolur gelmesen nolur ben sol parmağa alyansı geçirdim evimin erkee yaptım diyokaydirigubbakcemile3

Evet canım doğru söylüyorsun! Kate'de de Juliyet'te de bir kıskançlık var sanki. Ama Kate'de daha çok. Kıskandıkları da bir tane adam olsa neyse, ikisini birden kıskanıyorlar. Hatta Jack Juliet'e aşık olur onu kıskanır Kate, sonra Sawyer aşık olur onu kıskanır. Neyse...sengözlerimebaksanab

Ben yeni bir şey öğrendim. Hani 3. sezonun 20. bölümü vardı ya! Jacob bir ara gölge gibi görünmüştü sallanan sandalyesinin üzerinde hatta hatırlamayanlar için açayım. Hani John Locke Ben'e "Sen delisin" diye el fenerini yakmıştı yüzüne doğru. Sonra ortalık savaş alanına döner gibi olmuştu. Sonra Ben sallanan sandalyeyi tuıtup "bu kadar gösteri yeter" gibilerinden bir şeyler demişti. Sonra sandalyeden bir şey onu karşı duvara fırlatmıştı. İşte tam oralarrdasandalyede bir insan silüeti belirmişti. Umarım dikkat etmişsinizdir. İşte bazı lostkafalar o görüntünün resmini yakalamışlar ve şu sonuç çıkmış:

Ben çok şaşırdım!!!:1shok:Olabilme ihtimali var bu Lost'tan her şey beklenir.

İnsanlar çözmek için napacaklarını şaşırdı yeminle :roflol::roflol:

bende bir yerde jacboun cikan o silüetin john locka ait oldugunu okumustum

Budur işte yaa , daha da laf diyemem bu yorumdan sonra
kaydirigubbakcemile3

amy nin oglu ethan olmaz gibi geliyor sanirim ethanda juliet gibi getirdikleri biri..belkide tanidik kimse degildr

lostun derdi beni gerdi falla.
bundan keri izleyip geçcem

anladığım kadarıyla John Locke tesadüfen gitmemişti. bir önceki bölümde Ben nin öldürdüğü zenci adam seni avustralyaya geziye gitmeni ben söylemiştim dememişmiydi. yoksa ben mi yanlış anladım..

ben o bebeğin ethan olduğunu düşünmüyorum ethan zaten diğerlerinden kii..
ama bu bebek dharmacılardan
dharmacılardan geriye bi tek benjamin kaldı zaten
hem ayrıca ethan çok silik bi karakterdi kii
o bebek kesin çok şokluycamız biri ama ethan değil bence

ya benjaminn babasını hatırlıyan varmı göstermişti ya o zmanları benin çocukluğunu babasıyla ordan çıkar ama ben hatırlıyamadım

Bölümde ciddi ciddi Mısır göndermeleri vardı.

Adada görünen heykelin eski mısırda hamile kadınları ve doğurganlığı koruyan bir tanrı betimlemesi olduğu söylenmiş.

Ayrıca Paul'un kolyesi, 108 dakika içinde kodlar basılmadığı zaman mısır hiyerogliflerinin çıkması, çıkış noktasının Afrika'da bir bölge olması, Richard'ın Mısırlıların yüz hatlarına sahip olması (sürmesi de cabası)
Ve bunun gibi bir çok ayrıntı dizinin Mısırlılara bağlanabileceğini gösteriyor.

Bölümde gözüken heykel için bölüme hareket katmaktan başka işi yoktu diyen arkadaşların bunun üstünde biraz daha düşünmesi lazım.

Ayrıca o heykelin daha önce görünen 4 parmağını da unutmayalım.

Bir de şimdi hiç hatırlayamadığım ancak önceki sezonlarda bol bol konuşulan dizideki yahudi göndermeleri ve teorilerinden Richard ve ekibini Mısır'da yaşayan ve firavundan kaçan Musa ile ekibi olarak düşünebiliriz. Hatta belki Kızıl Deniz mucizesi falan falan. Yoksa Richard Alpert Musa mı? Artık bi noktadan sonra saçmalanmaya başlıyor tabii.

Richard da böyle bir karakterdir. Ya da ölüdür. Dirilmiştir. Belki de Mısırlılar Richard'a bakarak mumyalama işlerine girmişlerdir ya da mumyalama teknolojisinin son ürünü Richard'dır
Biraz daha beyin fırtınası yaparsam işi Gandhi'ye bağlayacağım. Susayım burda.

Bir de Ben'in adaya gelmesine çok az kaldı sanırım. Ancak hatırlarsanız ben annesini ormanda ararken karşılaştığı Richard uzun saçlı bir haldeydi. Hatta Richard'ı ilk defa uzun saçlı haliyle burda görmüştük bir daha da görmedik zaten sanırım. Acaba orada görünen Richard zaman da yolculuk yapan Richard mı ya da kara duman mı ya da bilmiyorum işte.

--------------------------------------------------

Horace ve eşi, Ben'i annesi babası ile birlikteyken ormanda erken doğum yapmaya başladığı zaman Ben'in babasının otostop çektiği arabada olan hipi çift. Daha sonra Horace Ben ve babasını adaya çalışması için davet etti. Ben de büyüdükten sonra adanın yerlileri ile birlik olup tüm Dharma çalışanlarını babası da dahil olmak üzere zehirli gaz ile öldürdü. Horace de barakaların olduğu Dharma köyündeki bankta cesedi duran adamdı. Zaten Ben de cesedini görünce biraz üzgün bakmıştı.

Heykelin devasa ayağını daha önce gördüğüm zaman dünyanın 7 harikasındn biri olan Rodos heykeline benzetmiştim ancak bu bölümde arkadan asıl boyutunu görür görmez hemen eski Mısır'daki en büyük tanrılardan biri olan Horus olduğuna karar verdim.

Bildiğiniz gibi adadaki tapınakta da eski Mısır hiyeroglifleri vardı. Bu da savımı güçlendiriyor.

Bundan sonrasını gizleyerek yazıcam, çünkü ilerideki bölümlere yönelik bir tahmin olduğu için bir kısmının dahi gerçek olma olasığı da olsa şimdiden hazmederek izlemek isteyenlerin keyfini kaçırmak istemem...

İstemeyenlerin okumaması için beyaz renkle yazılmıştır. Meraklılar seçerek okuyun :jeyyar:

Ayrıca dizi henüz paralel evrenlere geçiş safhasına gelmedi. Gelecektir ama şu an için tek bir zaman düzleminde, bir ileri bir geri şeklinde ilerliyor. İleriki bölümlerde hatta belki önümüzdeki son sezonda, Geleceğe Dönüş serisinden yabancı olmadığımız zamanda kırılma ve paralel (alternatif) gerçeklik ya da evrenler ortaya çıkacak ve tam da bu olduğu zaman devreye şu meşhur ”Mankafa” hidrojen bombası devreye girecek. Bunun en büyük sebebi ileride farklı zamanlardaki kendileri ile karşılaşacak olmaları. İşte bu da Quantum paradosklarından biri ve sonuçları tüm evrenlerin yok olmasına sebep olabilir.. Bunu ancak o hidrojen bombası ile bir diğer evreni (sanırım egzotik madde ile gücünü arttırıp) yok ederek engelleyebilirler. Tabi bunun için fedakarlık yapmaları gerekecek. Farklı gerçekliklerden olan bir grup (bizimkileri kastediyorum) kendilerini o evren ile beraber feda etmek zorunda kalacaklar.

Şu koskoca üzerine kitaplar yazılar Quantum Fiziği kurallarını, ”Ne olduysa, oldu” diye dahice bir basitlite tek cümlede açıklayan Faraday'ın dediğin de aslında sadece o bölüme özgü olmadığını, tüm dizinin temelini oluşturduğunu görücez...

Alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…