Sene 1974. adadaki hamile kadınlar gayetten güzel doğum yapabiliyorlar.3.trimesterda filan ölmüyorlar. Demekki adadaki dengeler değişmiş ki kadınlar doğum yapamaz olmuşlar. O devasal heykel neyin nesi, 4 parmaklı heykel de niye sadece ayağı kalmış garibin.:teselli:, adada bir talan filanmı olmuş.
Çarlot'un bedeninin kaybolması da bir muamma.CADIARZU, nereye gitti ceset. gerçek zamana mı. La fleur ne alaka. Şimdi efenim, önceki sezonlarda Benjamin Dharmacı amcaları katletmişti ya, Sovyır movyırda dharmacı oldu şimdi, acaba vakti zamanı gelecek de Ben tilkisi onlarıda mı öldürecek. hani kader değişmezdiya. Geçmişte ne olduysa olmuştuya, değiştirilemezdiya (Faraday sıyırtığı öyle diyor, onun yalancısıyım) Ben şu anda (1974) kuvvetle muhtemel adada. 1960 doğumlu olduğuna göre küçükken adaya gelmiş o halde adada bizim Benbenneyaptımki. Şimdi Amy ve Horıs'ın oğlu Ethan olduğuna göre demekki Ben küçükken onu almış adırs olarak yetiştirmiş. Ethan aslında bir Dharmacı kanı taşıyor. Aynı Alex gibi yani.
La git arka sayfada yazıklarımı oku heykelin olası fotolarını bulmuşlar benziy ve doğum yada ölüleri diriltme zımbırtısı gibi bişe
Bu arada dayanamadım gittim spoiler okudum evet ethan diyor o bebk için nan spoilerde okuttunuz bana bidaha töbe okumam:mymeka:
eksquzmi canım, pardın
Nasıl yani ölüleri diriltmemi, yok deve. Mantık işimi la bu.sengözlerimebaksanab, ne alaka yani. Putperest kibin bişemi bunlar.:uhm:
Benle geçmişteki ben karşılaşamaz çünkü onlar aynı yılda değiller sanıyorum. Çok garip ama jackler 74 e gitti johnlar yani diğer adadakiler sanırım daha ielri tarihteler çünkü dharmacılar yok ortada
Hadi ordan Nev, promolarda varya hani, Sun ve Ben birlikteler onlarda aynı zamandalar bizimkilerle de, niye hakkaten o istasyonda (adı her ne zımbırtıysa işte Swanmıydı neydi) kimsecikler yok. Cease filan maşallah elini kolunu sallaya sallaya geziyor. terkedilmişmi. Aslında bundan yola çıkarsak ayrı zamanlardalar diyebiliriz ama sanmıyorum şekerim ya. Bizimkiler bir adada Benjamin filan diğerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?