Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O doğan erkek çocuğu Ben mi yoksa?
O zaman Ben kızıl şarlottan genç olur ama saçma değil mii?
Horace şu hurleyin adada minibüsü bulduğundaki ceset değil mi?Kutu kutu biralar vardı hani:roflol:

O doğan erkek çucuk ya faraday ya desmond olacak gibi olabilir yada bana öyle gelebilir:roflol:

Ben'in çocukluk anılarında sarhoş bir baba vardı.
Hatta Ben bu girişime ihanet ediyordu çocukken diğerlerine yardım ediyordu galiba çook eski zamanlarda yoksa benim beynim iyice sulanmaya mı başladı?:bbo:

faraday yine aynı boyutta kalıcak bence hatta dayanamayıp şarlota adaya dönme diyecek çünkü şarlot ölmeden önce "bir adam adaya dönme ölüceksin demişti"diye ölmüştüCADIARZU

Son düzenleme:
Efenime söyliyim Amy'nin oğlu Ethan ulen. Hiçbiriniz bilemediniz.:smiley-cool:

Şu Keyt'e kıl oluyorum ya, naaadar gıcık bir kadın.:dilcikar:, geldi yine bulandıracak ortalığı yelloz.:mymeka: Ne güzel culyetlen, sovyır sevgili olmuşlardı, keyt'i görünce allak bullak oldu sovyır. Adam değilmiş beeee Kötü günde kim vardı ulen senin yanında, kim arkanı kolladı, kim paylaştı senle onca senesini. Yok efendim 3 sene birini unutmak için yeterlidir bilmem nedir mavalları okuyordu sovyır efendi. Kesin Culyet'i bir kenara atacaksenağlama. Keyt girecek yine kanına Sovyır'ın Cek olm sende cillop gibi Culyet'i al, tak koluna salına salına gez ya. Yettiniz artık, ömrümü yediniz bee

Bu konuda kuzuma katılıyorum.
2 hafta diye kandırdı hatunu 3 yıl kaldı kadın adada sawyer için.Ayrıca sakalsız halide pek sümsükmüş.
Kate zaten cins uçağa binmeden adamın yatağından çıkıp havaalanına gitti uçakta adamın yüzüne bakmadı.
iyice havalandı hemirmirmirmir

daha izlemedim ben yaa.bugün isliycem inşallah.amanın pek bi heycanlı heral bu bölüm.yorumlarınıza göre tabi.neesem ben bi isliyem gelemde.

Sene 1974. adadaki hamile kadınlar gayetten güzel doğum yapabiliyorlar.3.trimesterda filan ölmüyorlar. Demekki adadaki dengeler değişmiş ki kadınlar doğum yapamaz olmuşlar. O devasal heykel neyin nesi, 4 parmaklı heykel de niye sadece ayağı kalmış garibin.:teselli:, adada bir talan filanmı olmuş.

Çarlot'un bedeninin kaybolması da bir muamma.CADIARZU, nereye gitti ceset. gerçek zamana mı. La fleur ne alaka. Şimdi efenim, önceki sezonlarda Benjamin Dharmacı amcaları katletmişti ya, Sovyır movyırda dharmacı oldu şimdi, acaba vakti zamanı gelecek de Ben tilkisi onlarıda mı öldürecek. hani kader değişmezdiya. Geçmişte ne olduysa olmuştuya, değiştirilemezdiya (Faraday sıyırtığı öyle diyor, onun yalancısıyım) Ben şu anda (1974) kuvvetle muhtemel adada. 1960 doğumlu olduğuna göre küçükken adaya gelmiş o halde adada bizim Benbenneyaptımki. Şimdi Amy ve Horıs'ın oğlu Ethan olduğuna göre demekki Ben küçükken onu almış adırs olarak yetiştirmiş. Ethan aslında bir Dharmacı kanı taşıyor. Aynı Alex gibi yani.

La git arka sayfada yazıklarımı oku heykelin olası fotolarını bulmuşlar benziy ve doğum yada ölüleri diriltme zımbırtısı gibi bişe

Bu arada dayanamadım gittim spoiler okudum evet ethan diyor o bebk için nan spoilerde okuttunuz bana bidaha töbe okumam:mymeka:

1974 teki Benjaminle şimdiki Benjamin karşılacakmı acaba. karşılaşırlarsa nolur. kanki olurlarmış bidesırnaşık şey

Sovyırın öldürdüğü 2 adırsla ilgili bir soruda var tabi. Niye illaki gömmek istediler. Gömülünce tekrar mı diriliyorlar.CADIARZU Benjamin ondan mı Dharmacıları öldürüp bir çukura attı üzerlerinide açık bıraktı. kafamçokkarıştı, uçtum biraz kanımca:lepi:

Ya yeminle bölümleri tek tek yorumlasak iyi güzel hoş da Lost'a genel olarak baktığımda hiçbir mok anlamıyorum ya. senağlama Kaderden, manyetik alandan, black rock'dan, mısır yazılarından, kocaman heykelden, yok jughead bombadan, orkideden, zaman atlamalarından, parlamalardan girdiler, black smoke, ölüler, diriler abuk sabuk şeylerden çıktılar abicim ya. Nasıl bir iştir bu. Mantığı nedir. Herşey aslında tekrar, tekrar yaşanıyormu, kısır bir döngümü, aklım almıyor yeminlen.

ben iyisimi Lost izlemeyi bırakayım akıl sağlığım açısından.senağlama

Son düzenleme:
Evet kuzum kısır döngü söz konusu.

Hatta baya önceden demiştim ya allah bilir jack o gözünü kaç kez açtı kaz kez tekrar düştüler:roflol:

Benle geçmişteki ben karşılaşamaz çünkü onlar aynı yılda değiller sanıyorum. Çok garip ama jackler 74 e gitti johnlar yani diğer adadakiler sanırım daha ielri tarihteler çünkü dharmacılar yok ortada

eksquzmi canım, pardın

Nasıl yani ölüleri diriltmemi, yok deve. Mantık işimi la bu.sengözlerimebaksanab, ne alaka yani. Putperest kibin bişemi bunlar.:uhm:

eksquzmi canım, pardın

Nasıl yani ölüleri diriltmemi, yok deve. Mantık işimi la bu.sengözlerimebaksanab, ne alaka yani. Putperest kibin bişemi bunlar.:uhm:

Ben ölülerin adada zaman kaymasından dolayı canlı kanlı göründünü söyledimdede böle tepki verdiydin sonra çıkmadı mı nan dediğim

Ama bu okuduğum doğru olabilir kuzu, çünkü bebek doğdu ama heykel sonradan yıkılmış olarak gördük ve doğumlar olmuyordu, aman ne bilem açıklarlardelikafadulden

Hadi ordan Nev, promolarda varya hani, Sun ve Ben birlikteler onlarda aynı zamandalar bizimkilerle de, niye hakkaten o istasyonda (adı her ne zımbırtıysa işte Swanmıydı neydi) kimsecikler yok. Cease filan maşallah elini kolunu sallaya sallaya geziyor. terkedilmişmi. Aslında bundan yola çıkarsak ayrı zamanlardalar diyebiliriz ama sanmıyorum şekerim ya. Bizimkiler bir adada Benjamin filan diğerinde.

tamam işte sun ın nerde olduğu göstermediler eğer benleyse demekki farklı zamandalar

Benimde anlamadığım bunların uçağı ilk düştüğünde diğerleri anında ekip yollamıştı ozaman başında ben vardı şimdi kim varsa var.

ama neden kimse bunlara gelmedi acaba ada sadece ajiralılaramı kaldı nan-tatlicadiarzu-

Benjamin de bu juliyete aşık değilmiydi?
Asıl o ne yapıcak acaba?delikafadulden

He sahi hatta kocasını bile bile ölüme göndermişti.

Lost adasıdeğil çıplaklar kampı olacak yakında

Dallas mübarek:roflol:

ben şu anda tnt de izliyorum 3. sezonda dizi..8-9 bölüm falan izledim ve gerçekten de o adadaki kişilerin ne yaptığını ,neden böyle esrarengiz davrandıklarını merak ediyorum:))bakalım ne olcekkkkkkk

CADIARZUBen şunu düşünüyorum: Amy iki adamı gömmek istedi çünkü (bence) Richarlar onu diriltmek gibi bir yeteneğe sahip. Kadın da bunu biliyordu ve ve Richard onları bulamasın diye gömdürdü. Sonra Richard geldi.(çok karizmatik bir gelişti ama:asigim:)Sawyer onları gömdüğünü söyledi ve Richard da Dharmacıların ölen adamını istedi. Bu da saldırganların ölen adamlarına karşılık dirilebilecek bir adamdı. Tabi bu bence.

Horace ile Ben arasında da şöyle bir ilişki var. Horace Ben in babasına adadaki işi ayarlayan adam. Ve sanıyorum ki Ben bunları topluca katledince ölmesine üzüldüğü tek kişi oldu.(bknz:3. sezon-20. bölüm)

Ayrıca dizideki çiftler bence doğru seçilmeye başladı ama illa bir ....luk yapacaklar Kate geldi Sawyer'in kafasını karıştırdı. Kate le Jack iyiydi. Julietle Sawyer da iyi. Ya bütün sevenler kavuşsun ya. Jin le Sun, Şarlotla Faraday. Eğer Richarda ayarlayacak birileri yoksa ben olabilirim.:jeyyar:

evrem riçırt sana selam söledı, cabık yanıma gelsın dıyo.
kuzu duymasın emme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…