Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:1shok:Neeeeeeeeeee!Ben anlamıştım zaten bir duygusallaşma olacağını. Zaten dizideki ilişki çemberini anlamak mümkün değil!benneyaptımki

Hepsi alıntıdır.

Bu durumda ilk bebeğin adada doğmasının nedeni heykeldir diyebiliriz. Ve sonrasında heykel yıkılıncada adada bebekler ölü doğdu.

Ama madem öyleydi dersek neden kadınları doğum için 2 hafta kala denizaltıyla burdan götürüyoruz dediler:mymeka:

Öff ben bu lostun ta:mymeka:

yaa offf benim hala indirme %81 de
nette hiç bi yerde yok izleyemedim yaa deli olcam heeee

3 yıl önce 3 yıl sonra diye diye allak bullak ettiler kafamı :mymeka: Horace'ı hatırlatcam sana Nev'im ama az araştırmam lazım, hatta bu adamın Jacob olduğuna dair yazılar okumuştum bir ara, sana çok şugar bi hediyem var :asigim: Sawyer abim iki hatun arasında kaldığına göre belki ikisinide bırakıp sana gelir :roflol::roflol:

Beni bir sawyer paklamaz artık malum adada ki her kadın sawyerin kollarından geçtiyse bende jack riçird sawyeri ve daha bilumum yağuşukluları isterim :dilcikar:

LOST S05E09 "Namaste" ABC Promo #1

[dailymotion]video/x8kill_lost-5x09-namaste-abc-promo-1_creation[/dailymotion]

İşin yoksa iki hafta bekle, uyuzlar :mymeka:

Ya daha 8 'i kritik etmeden poh mu var koyuyosun sinek piki ya kuzum:mymeka:

Benim izlemedimi bile bile inadına yapıyosun dimi kalleşte-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Ya daha 8 'i kritik etmeden poh mu var koyuyosun sinek piki ya kuzum:mymeka:

Benim izlemedimi bile bile inadına yapıyosun dimi kalleşte-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Aha bana ne dediiin :1shok: Git küstüm :dilcikar:

8 i izlemedim daha 9 un fragmanını atmışlar neler oluyo öle. birbirlerine dalmışlar resmen

faraday ne dedi ??
""plak gibi dönüp duruyor"" dedi
ve hemen arkasından gördüğü turuncu kafalı kızanın charlotte olduğunu anladı
yaniii kıssadan hisse demek ki gerçekten yüzyıllardır aynı olaylar dönüp dönüp duruyor

ayrıca horace;
ben adaya ilk geldiğinde vardı sonra ben kendi insanlarını öldürdüğünde o da ölmüştü
ve john rüyasında görmüştü bi (rüya mıydı meçhul tabi) ağaç kesiyodu ve karımla ikimize ev yapıcam diyordu.

ee ve de faraday sürekli sölememem gerek yapmamam gerek diyordu charlotte ın cesedi kaybolduğunda
acaba neyi sölememesi gerek
aynı olayların sürekli dönüp durduğunu mu

charlotte ın küçüklük halini görünce nası baktı öyle be yaff alın size yeni teori faraday sübyancı olacak :)))

Son düzenleme:
Yok anam yok

Sürekli söylemeyeceğim dediği şey şuydu.

Hatırlarsan çarlot faradaya demiştiki sen bana küçükken bu adaya dönme demiştin.

Eee faradayda şimdi onun çocuk haline gitti ve aslında kaderi karıştırmamak için söylemesi lazım ama o söylemek istemiyor kaderi değiştirip yaşamasını sağlamak içün.

Ben dediydim yahu Faraday zamanda yolculuk sırasında söylediydi bunu diye! Ama kimse dinlemedi beni. Bana şarlotunu kaybetmiş faraday muhabbeti yaptılar.-tatlicadiarzu-
Neyse ya ama çok üzüldüm Faraday'a mecnunlara dönmüş garibim! Uğruna zamanları deldiği Şarlot'u gitmiş kolay mı?laelaelaelaelae
Ama Richard'ım bu bölümde de çoooooook karizmatikti.:asigim:

Allam Allam Allam
bu ne şamın şekeri arabın çeketi ayol.
beynim sulandı gene. sulandı ne kelime göl oldu yüzüyom içinde.

nev hurleyın hastanedekı odasının yanında ayırttığın odaya tez zamanda yerleşip
o kocaman ağacın altında tavla oynecem. ıkı gelen daha olursa okey bılem atarız Allamaşakkıdı

ule faraday da kafayı yedı garıbım, çarlot deye deye.
adamlar saklı gızlı adada yasayelor herşeylerı var yav.
zaman kavramı sıfır oldu bende kımın eli kımın cebınde...

çıkar mı çıkar falla banu bu

sora riçırt, sovyır,jack, ben, lokun karşısına gecip,

meşur şarkısını söler.......

NEREMİ ......NEREMİ......:roflol:

arkasından kaldıramazsan kaldırırlar :roflol:

jülyet ıle keyt nası tepkı vercek bakam banuya karşı:roflol:

Allah senin iyiliğini versin babannem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oka herıfı bı arada bulmuş bırakda banu bı konser versin nev:roflol:

gercekten kafam cok karisti..
kate de bi karar veremedi gitti
jack sanki zayiflamis gibi geldi...
sawyer muhtesem ya o yan yan bakmalari yerim essek:asigim:

sawyer ın yan bakısları icime islediii kaape juliet sawyeri indiregandi yapmış ama kate geri döndü ne olcek acaba bi de 9 fragma konusmalarda ne denio ing bilmezz bennn

5.sezona yeni gectim ya sawyer kate kurtulsun diye atliyor helikopterden ama 4.sezonun bir bölümünde jack kate sawyer secimini yapti orda kaldi ben yanindaydim ben sana yardim ettim o degil diyor ama sawyer onlar icin atladi ..vay be ne heycanli ilerliyor..bu bacaksiz ben nasil bir adammis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…