Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ızledım ben aşkıtom:asigim:
genede sagol:lepi:

Yahu bu Sawyer´in JAck´e takindigi tavir neydi öyle :1shok:
Ulan onca sene görüsmemissiniz, insan oturur bi hal hatir sorar,cay kahve ikram edip neler yaptilar 3 sene icersinde bi merak eder hayirsiz :mymeka:
Eski günlerin hic mi hatri yok benneyaptımki
Lider olmus da kimseyi tanimiyo hiyar :1closedeyes:

Bende bugün izledimde, aslında karışık bir bölüm değildi esasen geçmiş sezonlara dair ipucu ve cevaplar veren bölümdü ama şu da var dizinin hakikaten içine ettiler artık.

Kaderi değiştiremezsin diyosunuzda madem sık orda küççük ben'in gırtlağını bak nasıl değişiyor. Artık yorum yapıp her dakikayı inceleyeceğim lost eskilerde kaldı, üstün körü izliyorum bu sezon iöine ettiler içine:mymeka:

Bende 1950 ye gidip sawyerle evlenecem varmı ülen.

geçen sezondan başladılar cozutmaya umarım eski tadını bulur ne diim neeerdeee o eski lostlaarr :çok üzgünüm:

bence cokta sıkıcı bi bölüm degildi ben eylendim izlerken
jackin, sawyerin kapısıda julieti görmesi ile uğradıgı şaşkınlık
sonra sawyerdan yediği azar :roflol:
hakketi ama jack
nankör jack adam sabah beri ugrasiyo onlar icin bu hala çemkiriyoo
benjaminin ztn flashbackinde cocuklugunu görmüstük
ama ben benjamin dediginde saidin yüz ifadesi cok komikti
aynı ifade juliettede oldu minik bebegin adinin ethan oldugunu duydugunda
kısacası herkezin birbirinin yüzüne mal gibi baktigi bi bölüm oldu
şimdi kate jack hurley sayid 1977 yılında
ben sun pilot şimdiki zamanda
peki locke ne oldu ben onun akibiyetini merak ediyorum
özelliklede dikkatimi ceken 8 bölüm sonunda ben yaralı bere içinde yatıyordu ama simdi gördükkü ucaktan düstügü icin o halee gelmemiş
biri onu iyi bi dövmüş ama kim jin olabilirmi
christian shephard hakkında hic bi fikrim yok artık olur olmaz yerlerden fırlıyo
suna nedemek istedigi hakkındada hic bi fikrim yok
sonuc olarak adada 2 tane benjamin linus var
biri kücük harry poter klıklı benjamin biri büyük benjamin :roflol:

evlen nan. senın dügün sayesınde adayada gıderız belkım:lepi:

türk usulu dügün görsün adalılar:dilcikar:
kına bılem yaparız göbek havalıhihoyyyt
banuyu da cagırırz neremı neremı söler:roflol:

rüyamda sawyer ı gördüm gömleğini çıkarıp boynun kokluyodum :jeyyar: anca rüyamda yaparım zaten mirmirmirmir

ah ah ah bende görüyorum ama nedense tam yuzunu göremiyorm ya ay cok ormantik bi rüya görmüssün beya

anaaaaaammm:1shok:adult oldu laa buraa +18 ifadesi konsun başadelikafadulden
piskolociimi bozuyonuz be yaffkaydirigubbakcemile3

Tamam siz barakaları süsleyin malum ilk gece şeysicokacimcoook

Bi paket dharma cigarası koyun malum:roflol:

Karadumanında tasmasını takın olur olmaz yerde pırtlayıp korkutmasın sawyerle beni:1closedeyes::roflol:

kimnen evlenceksin sawyer de cinayete kurban git

kimnen evlenceksin sawyer de cinayete kurban git

Ben evleniyorum oku bakim arka sayfayı kötükedihüso Öyle kızgın mızgın smil yapma nan eniştenle barakadayız rahatsız etmeyin

herkes mi sawyer i seviyor sey bende sevmek sawyer i love him

birde sezon finalinde ölecek biri vardi daha öncedeki liste 5 kisiden 3e inmisti simdi 2ye inmis daniel ve ben kalmis...sanirim sawyer hala aramizda olacak essek herif

valla yakında bu topiğe girmeye yaşım tutmucak heegamyoncuiremsu
sawyerınız sizin olsun bana mr. ekoyla sayid lazımdelikafaduldenbide yanında richardı da versinler ohhh:jeyyar:

arkadaşlar merhaba bu topic e hiç bakmamışım
bir lost hayranı olarak nasıl yapmışım bunu :mymeka:

son bölümde çok soru işareti bırakmadılar hayret
tek anlamadıgım faraday a yok dediler nereye gitti bu adam yawww

birde ben jack hayranıyım (kociş duymasın ):asigim:
sawyer eniştemiz olrmuş topicten anladıgım kadarıyla :roflol: :roflol:

sPoiLeR içerir dikkaaattttt

-Melissa Farman, genç Rousseau'yu oynayan oyuncunun verdiği röportaja göre, Alex'in nasıl Diğerleri'nin eline geçtiğini ve Benjamin'in onu nasıl kızı gibi büyüttüğünü göreceğiz.

-Jin ve Sun yeniden bir araya gelecekler ve bu olduğunda gerçekten çok şaşıracağız.

-Şimdiye kadar gördüğümüz karakterlerden birisini Ethan'ın annesi olarak göreceğiz.

-Benjamin vurulacak ve Jin buna şahit olacak. Daha sonra Benjamin, Richard'ın yanına götürülecek.

-ılk üç bölümde gördüğümüz bir karakter, Richard'ın annesi.

-Eğer ilk anda Oceanic 6'lısını görüyorsanız bu demektir ki, Ada sahneleri "flashback". Eğer ilk anda Ada sahnelerini görüyorsanız bu da demektir ki, Oceanic 6'lısı sahneleri "flashforward".

-Sawyer'ın helikopterde Kate'e ne dediğini ve Kate'in bununla ilgili neler yaptığını göreceğiz.

-Oceanic 6'lısından birinin ölme ihtimali çok yüksek.

Amy'nin (3.Sezon'da kitap kulübü sahnesinde gördüğümüz bir karakter) Ethan'ın annesi olduğunu göreceğiz.

alıntıdır ama nerden oldugunu vermem yasak sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…