Konuya abone olduğum için gördüm unutmuşum lost vardı dimi, kk ya da ekleyemedim kusura bakmayın, artık yeni bölümle bir eklerim.
Bende bugün izledimde, aslında karışık bir bölüm değildi esasen geçmiş sezonlara dair ipucu ve cevaplar veren bölümdü ama şu da var dizinin hakikaten içine ettiler artık.
Kaderi değiştiremezsin diyosunuzda madem sık orda küççük ben'in gırtlağını bak nasıl değişiyor. Artık yorum yapıp her dakikayı inceleyeceğim lost eskilerde kaldı, üstün körü izliyorum bu sezon iöine ettiler içine:mymeka:
Bende 1950 ye gidip sawyerle evlenecem varmı ülen.
Bende bugün izledimde, aslında karışık bir bölüm değildi esasen geçmiş sezonlara dair ipucu ve cevaplar veren bölümdü ama şu da var dizinin hakikaten içine ettiler artık.
Kaderi değiştiremezsin diyosunuzda madem sık orda küççük ben'in gırtlağını bak nasıl değişiyor. Artık yorum yapıp her dakikayı inceleyeceğim lost eskilerde kaldı, üstün körü izliyorum bu sezon iöine ettiler içine:mymeka:
Bende 1950 ye gidip sawyerle evlenecem varmı ülen.
ah ah ah bende görüyorum ama nedense tam yuzunu göremiyorm ya ay cok ormantik bi rüya görmüssün beya
anaaaaaammm:1shok:adult oldu laa buraa +18 ifadesi konsun başadelikafadulden
piskolociimi bozuyonuz be yaffkaydirigubbakcemile3
evlen nan. senın dügün sayesınde adayada gıderız belkım:lepi:
türk usulu dügün görsün adalılar:dilcikar:
kına bılem yaparız göbek havalıhihoyyyt
banuyu da cagırırz neremı neremı söler:roflol:
kimnen evlenceksin sawyer de cinayete kurban git
Ben evleniyorum oku bakim arka sayfayı kötükedihüso Öyle kızgın mızgın smil yapma nan eniştenle barakadayız rahatsız etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?