- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
canim ben youtube da izledim simdi hatirlamiyorum nerde oldugunu facebookta olabilir biri link vermis ordan izledim...aaaa nerden biliiyorsun belli olmuşmuydu ne söyledigi....
sawyer :asigim:
Tamam siz barakaları süsleyin malum ilk gece şeysicokacimcoook
Bi paket dharma cigarası koyun malum:roflol:
Karadumanında tasmasını takın olur olmaz yerde pırtlayıp korkutmasın sawyerle beni:1closedeyes::roflol:
valla yakında bu topiğe girmeye yaşım tutmucak heegamyoncuiremsu
sawyerınız sizin olsun bana mr. ekoyla sayid lazımdelikafaduldenbide yanında richardı da versinler ohhh:jeyyar:
nan bu ufak yaşınla Mr.Ekoyumu istiyo bubenneyaptımkinan o zenci yaşın tutmaz deşer kırar ezer kızım toprağı boylarsın sana şimdilik cücük ben'i verelim-tatlicadiarzu-
Millet bitane bulamıyor, hatuna bak he, Mr.Eko, sayid birde riçırt olsun yeter diyor. Oldu, başka
nan bu ufak yaşınla Mr.Ekoyumu istiyo bubenneyaptımkinan o zenci yaşın tutmaz deşer kırar ezer kızım toprağı boylarsın sana şimdilik cücük ben'i verelim-tatlicadiarzu-
mltm87 sayid e ne dersin bazen melül melül bakiyor ama olsun..
sawyer benim o yüzden henüz paylasima acilmadi
eco dan ben korkuyodum masallah iri yari küccük dev misali ama dersen ki beni sarip sarmalasin bilmem,kız ben zaten önceki sayfada eko, sayid yanına bide richard dediydim yaa:jeyyar::jeyyar:zatii sayid göbekte yapmışş pek bi yakışmış
amma maymun iştahlıyım yaff:icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?