Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burada yazdiklarindan sawyerin kate ne dedigini biliyorum...ya ben anlamadim simdi flashback mi degil mi :S

aaaa nerden biliiyorsun belli olmuşmuydu ne söyledigi....
canim ben youtube da izledim simdi hatirlamiyorum nerde oldugunu facebookta olabilir biri link vermis ordan izledim...
yani söylerken alt yaziyla ingilizce olarak yaziyor sanirim dikkatli izleyiciler iyce dinleyip yazdi.. ilerki bölümlerde sanirim gösterirler...
ne dedigini yazmayim :) belki izlerken ögrenmek istersin

iyre sawyeri mi gördün yine rüyanda...
masallah masallah cok tatli saf miyim neyim bilmemde Allahim su adama hidayet ver diyorum :))masallah cok tatli ah josh ah.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yok cnm göremedim bu aksam umutluyum görürüm inss :Saruboceq:

Nev yarın buraları okuyunca hepinizi kesicek benden demesi :roflol::roflol::roflol:

Allah belanı vermesin lan, altıma edicektim bunu okuyunca:roflol::roflol::roflol:

valla yakında bu topiğe girmeye yaşım tutmucak heegamyoncuiremsu
sawyerınız sizin olsun bana mr. ekoyla sayid lazımdelikafaduldenbide yanında richardı da versinler ohhh:jeyyar:

Millet bitane bulamıyor, hatuna bak he, Mr.Eko, sayid birde riçırt olsun yeter diyor. Oldu, başka

nan bu ufak yaşınla Mr.Ekoyumu istiyo bubenneyaptımkinan o zenci yaşın tutmaz deşer kırar ezer kızım toprağı boylarsın sana şimdilik cücük ben'i verelim-tatlicadiarzu-

Millet bitane bulamıyor, hatuna bak he, Mr.Eko, sayid birde riçırt olsun yeter diyor. Oldu, başka

hımmm madem başkaa başkaa CADIARZUCADIARZUehh bide faraday ı versinler barii:icecream:gerçi onun gönlü başkasında ama unutur zamanla

nan bu ufak yaşınla Mr.Ekoyumu istiyo bubenneyaptımkinan o zenci yaşın tutmaz deşer kırar ezer kızım toprağı boylarsın sana şimdilik cücük ben'i verelim-tatlicadiarzu-

evettt istiyomm ekoyu versinler banadelikafaduldendelikafadulden
deşsin kırsın ezsin kaydirigubbakcemile3razıyım ben bi höytt desin ben apışıp kaliimkaydirigubbakcemile3
ben cücük ben istemem ayrıcana herkeslere sawyer jack bana benin sümüklü halii:dilcikar:

mltm87 sayid e ne dersin bazen melül melül bakiyor ama olsun..
sawyer benim o yüzden henüz paylasima acilmadi

mltm87 sayid e ne dersin bazen melül melül bakiyor ama olsun..
sawyer benim o yüzden henüz paylasima acilmadi

kız ben zaten önceki sayfada eko, sayid yanına bide richard dediydim yaa:jeyyar::jeyyar:zatii sayid göbekte yapmışş pek bi yakışmış
amma maymun iştahlıyım yaff:icecream::icecream:

kız ben zaten önceki sayfada eko, sayid yanına bide richard dediydim yaa:jeyyar::jeyyar:zatii sayid göbekte yapmışş pek bi yakışmış
amma maymun iştahlıyım yaff:icecream::icecream:
eco dan ben korkuyodum masallah iri yari küccük dev misali ama dersen ki beni sarip sarmalasin bilmem,
richard sürmeli gözler tatli tatli...ama neden hurley e bakmiyorsun ya yazik degimi libby si vardi garibim onuda kaybetti en cok sevgiye muhac olan arkadaslarimizdan :)))

5×11 He’s Our You Basın Bildirisi
Bölüm Adı:
He’s Our You (Sayid merkezli)

Yayın Tarihi:
25 Mart 2009

Konu:
Kazazedelerden biri umulanın aksine meseleleri kendince halletmeye kalkınca adadaki herkesin hayatı tehlikeye girer ve bazı şeyler açığa çıkmaya başlar.

Yazan:
Edward Kitsis & Adam Horowitz

Yöneten:
Greg Yaitanes

Oyuncular:
Naveen Andrews Sayid rolünde
Henry Ian Cusick Desmond rolünde
Jeremy Davies Daniel Faraday rolünde
Michael Emerson Ben rolünde
Matthew Fox Jack rolünde
Jorge Garcia Hurley rolünde
Josh Holloway Sawyer rolünde
Yunjin Kim Sun rolünde
Ken Leung Miles rolünde
Evangeline Lilly Kate rolünde
Elizabeth Mitchell Juliet rolünde
Terry O’Quinn Locke rolünde

Konuk Oyuncular:
Doug Hutchison Horace Goodspeed rolünde
Zuleikha Robinson Ilana rolünde
Reiko Aylesworth Amy rolünde
Sterling Beaumon genç Ben rolünde
Patrick Fischler Phil rolünde
Eric Lange Radzinsky rolünde
Jon Gries Roger Linus rolünde
William Sanderson Oldham rolünde
Sayed Bedreya Iraklı baba rolünde
Xavier Raabe-Manupule 12 yaşındaki Iraklı çocuk rolünde
Dmitri Boudrine Ivan rolünde
Michael Hardy Floyd rolünde
Joe Toro miço rolünde
Achilles Gacis arabadaki adam rolünde
Anthony Keyvan genç Sayid rolünde

Kaynak: abc

Abaav, Genç Sayid ne iş şimdi ya. sayid önceden adadamıymış yani:1shok: (yada ne bilim ben ya, fılaşbekmi yapacaklar yine.) Kadroya bakılırsa misafir oyuncularda Ben'in babası da var. Desmınt'ı da görücez bu bölüm:asigim::lepi:

Yok yok bu lostta oynayan adamların gerçek hayatta bu çirkin kadın sevdalarını anlamadım ben.
Yakışmış mı bu gül gibi sayide şimdi

Amaaan hiç hazetmiyom şu Sayid'i:dilcikar:

Bu hafta yayınlanacak bölümün oyuncu listesinde Desmond var o hangi arada geldi adaya ?
Ben birşeymi kaçırdım ?:bbo:

Son düzenleme:
Yok kaçırmadın Kurabiye, kanımca önceki zamanlardan birşeyler gösterecekler.CADIARZU Hani şu adaya gelmeden, uçağa binmeden önceki olayları filan gösterirler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…