Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pofidiciim ekocuum öleli çokkkkkk oluyo senağlama
sen çok gerilerdesin lostta
biz 5. sezonun 10. bölümünü izlicez bugün bizde dirilmesi yaklaştı kaydirigubbakcemile3sende daha ölmemiş bile

karısıda paçozun başkanı:roflol::roflol::roflol:

böyle bişey varmı ya delirecem bi adama bak bi kadına ne şans be bulmuş
dünya yakışıklısı adamı ben bu ilişkiye takmış durumdayım fena halde ya bu adama adriana lima bile az gelir koreli mi acaba bu kadın

ben daha yeni 4.sezona gecicem ondan geriyim siz alıp başınızı gitmişiniz kııız

sanirim ilk basta sawyer a tutuluyor herkes bende dahil olmak üzere yakisikli filan ama 5.sezonda cok bir cirkinlesmis gibi yaslanmis gibi...
karisina gelince demek güzellikten öte kalbini sevmis esinin ne diyelim Allah cirkin sansi versin..

ılk kez alt yazı 1 saattir elimde ama daha dizi inmedi:roflol:

10 dakikası kalmış 10 dakika sonra ben lost adasına yelken açıp kk paralel boyuttan oraya geçicem rahatsız etmen ülen

ya ben de çok yavaş indirebiliyorum 2 saat diyor yaaa ... nedir bu anlamadım... normalde yarım saatte iniyordu...

10.bölümü izledim işler daha çok karışıyor sayid beni öldürüyor bakalım neler olacak

yaaa ... okumayacağım ben yine ... ne çabuk izlemişsin öle...

Oha oha oha:1shok::1shok:

Yazmayacaktım zaten ama biri yazmış arkadaşlar yazmayın izleseniz de çoğu kişi izlemedi henüz burayı okuyor görüncede heyecanı kalmıyor bekleyin akşam yazın bende hep öyle yapıyorum diğer arkadaşlar düşünmek zorundayız.

yaaa indiremedim ben ... çok sinir oldum ... neyse yarın izlerim... bu akşam sinema teklifi aldım zaten :))

Eeee nolcak şimdi be kafamçokkarıştı Nasıl ya kafamçokkarıştı

yaa evet nolcak annamadım bende ama bunu da bi kulup bulacakları kesin aslında sayidin o zamanda olmaması gerekiyodu haliyle benjamininde ölmemesi gerekiyodu kaderinde öyle bişey yoktu falan gibi bi kulup bulurlar
baştan şey diye düşündük hani biri ölcekmiş yaa sezon sonunda ama o ölecek olan oceanic altılısından biriydi yani ben olamaz
asıl şimdi ateşkes muhabbeti ne olucak
ee sayidi düşman biliyolar richardın kapısına dayancak horace ateşkes diye
sayid ölmesin:1shok:ee zaten oceanic altılısndan biri de sayid

evet bende teori yapıyom
sezon sonunda ölecek oceanic altılısı yukardaki mesajımda yazdığı gibi sayid
aa zor olcak azcık onu öldürmek ama kesme şeker yedirirlerse gene mayışır
aa bana kalsa kate ölsün ama işler sayidi gösteriyor
lock nerde kaldı yaff

yaff niyee bi teori yazmıyosunuz yaff
bu hafta niye böyle oldu
didscim canım gelde bi iki bişii yaz

yaff niyee bi teori yazmıyosunuz yaff
bu hafta niye böyle oldu
didscim canım gelde bi iki bişii yaz

Ne yazıyım nan, kafamızı allak bullak etmek başka ne halta yarıyorki bu senaristler :roflol::roflol:

Sayid'in geleceği değiştirmiş olmaması lazım Faraday'ın dediklerini baz alırsak, Ben abimiz 70lerde vurulup ölmüş olsa ada dışında yaşayamazdı :sm_confused:

Çok düşündüm yeter :roflol::roflol:

Yok yok onu bağlayacaklar bir yere cücük benin sayide verdiği kitap alternatif yaşammı ne öle bişiydi şimdi uğraşamam kitap kapağını buraya koymaya

Belkide sayid onu okudu ve bilinçli şekilde öldürdü onu belkide benin ölmeyeceğini biliyordu gelecekte var olduğu için.

Aslında gebertmesi iyi oldu ama ozaman dharmacılar adada kalır kaderi değiştirimiyorlarsada bebek ethan cücük ethan olunca o ormanda richardla karşılaşır o zehirler dharmacıları yani bi şekilde ölür bunlar:roflol:

yav deli olacam bişeyide kesin sonuca bağlasınlar ölen yaşıo yıkılan yenilenio giden nere gidio gelen nereye gelio oooooooofffffffff oooooooofffffffff kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…