Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam canim buldum ben abc nin sitesine girmistim sagol canim benim

Bu hafta yayınlanacak bölümün oyuncu listesinde Desmond var o hangi arada geldi adaya ?
Ben birşeymi kaçırdım ?:bbo:

desmond yoktu bu bölümde yaw ben görmedim

bide arkadaşlar bu sayidin babası merdivenlerden inerken
parmaklarını birleştirip,bi inişi var sanırsınızı ki
podyumlarda yürüyor adam
ayy çok güldüm

eee jünyır ben vuruldu büyük ben ortalıkta dolanıyo gerçi onuda en son sun vurduydu emme.amannn bu ne şimdi üff.sayid ağzına verdikleri o şeyden sonra kendine gelemedi heral leyla gibi dolanıyo ortalıktakaydirigubbakcemile3

LOST S05E11 "Whatever Happened, Happened" Promo

[dailymotion]video/x8scg4_lost-5x11-whatever-happened-happene_creation[/dailymotion]

Küçük Ben'in öldüğünü hiç sanmıyorum belki de omuriliğindeki tümör bu vurulma sonucunda oluşmuştur.

Önümüzdeki bölümde Faraday'ı görebileceğiz zira bölüm adı "Whatever happened, happened" Faraday bunu bir sahnede söylemişti.

ben ölmeyecek sanirim jack onu tedavi eder...
simdi söyle birseyde var ben yani kücük ben ölmezse büyük ben o zamana gelemez ki cünkü iki tane ben olmus olacak o zaman..
ya bide ben sunu anlayamiyorum onlar zamanda kayma oldu o zamana gittiler yani orda daha önce yasamadilar degil mi?

ben bişeyide anlasam dişimi kırcam valla izliom ama öylesine ....anlamaya çalışmaktan yoruldum çünküüü kafamçokkarıştı

ben bişeyide anlasam dişimi kırcam valla izliom ama öylesine ....anlamaya çalışmaktan yoruldum çünküüü kafamçokkarıştı

haklisin valla bi ara kafayi siyirma noktasindaydm simdi öylesine izliyorum yoksa olmayacak isin icinden cikamiyorum:dilcikar:

haklisin valla bi ara kafayi siyirma noktasindaydm simdi öylesine izliyorum yoksa olmayacak isin icinden cikamiyorum:dilcikar:

dizinin son sezonun haa bu bundanmııış demeyi bekliorum cnm illaki bağlıcaklar yani inş bak onu bile tam bilemiom senağlama bizi bu hale düşüren senaristler utansııın :roflol: :roflol:

Hadi buyrun bakam fikirleriniz yazın-tatlicadiarzu-

Ömüriliğindeki tümörle vurulmasının nasıl bir bağı var anlamadım. Sayid beni göğsünden vurdu, hatta kalbine yakın bir yerden.Ömurilikle ne alakası var yavru kuş.

Ben elbetteki ölmeyecek. Ama şaibeli olan şu ki Sayid gibi katil birinin 2-3 metreden Benjamin can'ı öldürememiş olması. Çok enteresan. Sanki sayid bir savaşı başlattı gibi. Dharmacı amcalarla düşman olarak bildikleri adırslar arasında.Hatta ve hatta bizim 6 lı tayfayıda adırsların casusu olarak da düşünebilirler. Çok kötü bir yola girdi gibi Lost. Yandı bizim tayfa. Sayid neden onlarla birlik olmadı anlamadım.fisfisfis

Biri bana deseki, ben gelecekten geliyorum, şöyle şöyle olacak, bende herhalde akşamdan kaldı bu adam diye düşünürüm. Dharmacılarda haklı olarak Sayid'in salladığını düşündüler.Gerçek ulan gerçek, tikkate alın sayid'in söylediklerini (her ne kadar inanması imkansız olsada)

Sayid şimdi ormanda kaçarken kanımca riçırtla karşılaşacak. Sayid Riçırtı daha önce hiç görmemişti dimi hatırlayamadım şimdi :uhm: Her neyse başına bir iş daha alacak Sayid. Bu sefer adırslar sorguya çekecekler Sayid'i. Ama gelecekten haber verdiği için Riçırt ona inanacak. Con Lok tan filan bahsederse belki riçırt ona inanır. hatta Benjaminden filan. Widmorun con loke hastanedeyken bahsettiği savaş bu olsa gerek. başka açıklaması yok uleyn

Jin bayıldığı için uyandığında Benjamin can'ı hemen Cek'in yanına götürür herhalde. Ama o olmaz, kimse bilmiyor Cek'in doktor olduğunu adam ne de olsa sadece işçi(sovyırın intikamına bakın hekaydirigubbakcemile3), o zaman alıp hemen doktor kimse artık ona götürür. Bayılmadan önce sovyırıda aramıştı nasıl olsa. Velhasılı kelam uzun lafın kısası Benjamin Can ölmeyecek, ölemez adam 2007 de şu anda. Yani geçmiş değiştirilemez. Sayid şimdi anlıyorum niye burdayım diye söylerken galibadeğiştirebileceğini filan düşündü garip :teselli:, Ben'i öldürüp, bütün bu olanları olmamış olmasını sağlayacaktı (ne dedim ben tercüme edin helekafamçokkarıştı)

Kuzum hakkaten az sus nefes al be zaten aklımız bin 1500 olmuş bide sen yazıyosun iyice allak bullak etme len:1closedeyes:

Normal türk dizisi gibi yorum edin ülen:mymeka:

İşte sawyer kadını kate le aldattı yazıklar olsun geçen akşamda sawyerle horaceyi aynı evde basmışlar filam-tatlicadiarzu-

Bu arada o şekerlerden ben istiyorum ne güzel kuş gibi öttü.

Yalnız sayid şekerden sonra ilk konuşurken hava birden bire nasıl karardı farkettiniz mi nerdeyse yüzü simsiyah oluyoduCADIARZU

Gerçi Cek, açılın ben doktorum diye de bağırabilirsırnaşık şey

Keyt'in bozulması hoşuma gitmesi değil.:zevkten dört köse smili: Culyet niye ezik büzük "biliyorsun değilmi, cekmi söyledi bizi "dedi. Be kadın göğsünü gere gere söylesene.Ne eziliyorsun:mymeka: Culyetcim bak şekerim, ben sana söyliyim bu sovyırdan koca olmaz. Adamın gözü hala keyt'te. Yarınbirgün evlenirsiniz çoluk çocuğa karışırsınız, sonra kocam beni keyt'le aldatıyor, yanımda onun orasına burasına bakıyor, benle ilgili değil napmam lazım diye bize danışırsan avucunu yalarsın haberin olsun. Bak şimdiden uyarıyoz biz.Demedi deme :cugara smili:

Son düzenleme:
Kanımca Cek bundan sonra bu kadar silik bir tip olmaktan çıkacak işleri eline alacak. Cek'in karizma yerle bir ya yazuk adamceğize, nerde 1. 2. sezondaki Cek nerde şimdiki Cek. peeeh , demekki noldum demeyecesin, nolacağım diyeceksin Cek efendi
ıtın nasıl olacakda ilerde doktor olacak. Denizaltıyla dış dünyaya gidip Tıp mı okuyacak. Yoğusam Cekle Culyet onu bir doktor olarakmı yetiştirecekler. Aslına bakarsanız nasıl olsa 30 unda ölecek ıtın, şimdiden vursunlar oldu da bitti maşallah.kaydirigubbakcemile3

Şu Horıs beni korkutmuyor değil. Adamda bir gariplik var, anlayabilmiş değilim

:roflol::roflol:

Sen yorum yapma kuzum okuyamıyorum gülmekten nan:roflol:

5.sezon farkındaysanız sorudan çok geçmiş sezonların cevabını verdiler ama bu bölüm karıştı artık geçmiş gelecek:1no2:Yani bu senaristlerin gelmişine geçmişine........bir horas göndermek isterdim doğrusu-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:Bende aynı düşünüyordum Nev. Gelmişlerine geçmişlerine sevgilerimi yollıycaktım Yanlış anlamayın saygıdan, sadece saygıdan:yalandan kim ölmüş smil:

Cek'in ismi listede vardıda niye keyt'in ismi yoktu. Julyet son anda değiştirilmiş listeyi getirdi ama cekin ismi liste gelmeden okundu. Var bunda bir işCADIARZU

Sovyır Keyt'in kapısına dayandığında Keyt'in sovyıra verdiği cevap kafa karıştırıcı. Acaba niye ikna oldu keyt adaya dönmek için. Sebep Aeronmu. ne ulan ne:mymeka:

Adada kalan bizimkiler parlamaların bittiği zaman (yıl 1974) Dharmacı olduğuna göre demekki Widmor emmi hala adadaydı adırs tayfası olarak. Onunla hiçmi karşılaşmadı bizim sovyırgil.CADIARZU,Widmorun adadan Benjamin Can tarafından sürülüşünü, Sovyırgilin Widmorla ve Riçırtla olan muhabbetlerini filan daha sonra izliycez gibi geliyor banabenneyaptımki

Ve bizimkilerin Şu katliamdan önce gerçek zamana dönmeleri gerekiyor.

şiii senaristler Sanla Jin kavuşsunlar, bi bebe daha yapsınlar, adada mutlu mesut yaşasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…