- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
Bu hafta yayınlanacak bölümün oyuncu listesinde Desmond var o hangi arada geldi adaya ?
Ben birşeymi kaçırdım ?:bbo:
ben ölmeyecek sanirim jack onu tedavi eder...
simdi söyle birseyde var ben yani kücük ben ölmezse büyük ben o zamana gelemez ki cünkü iki tane ben olmus olacak o zaman..
ya bide ben sunu anlayamiyorum onlar zamanda kayma oldu o zamana gittiler yani orda daha önce yasamadilar degil mi?
ben bişeyide anlasam dişimi kırcam valla izliom ama öylesine ....anlamaya çalışmaktan yoruldum çünküüü kafamçokkarıştı
haklisin valla bi ara kafayi siyirma noktasindaydm simdi öylesine izliyorum yoksa olmayacak isin icinden cikamiyorum:dilcikar:
haklisin valla bi ara kafayi siyirma noktasindaydm simdi öylesine izliyorum yoksa olmayacak isin icinden cikamiyorum:dilcikar:
Ben'in Sayid'e Verdiği Kitap
Carlos Castaneda
A Separate Reality (Bölünmüş Gerçeklik)
?Onu okuduktan sonra, dünyaya gene aynı gözlerle bakmak olanaksızlaşıyor? Şayet Castaneda doğru söylüyorsa, şu anda gözlerimizin önünde kimi zaman çok güzel, kimi zaman da ürkütücü bir başka dünya daha var - ama görebilirsek eğer.?
- Chicago Tribune-
(Arka Kapak)
Küçük Ben'in öldüğünü hiç sanmıyorum belki de omuriliğindeki tümör bu vurulma sonucunda oluşmuştur.
Önümüzdeki bölümde Faraday'ı görebileceğiz zira bölüm adı "Whatever happened, happened" Faraday bunu bir sahnede söylemişti.
Kanımca Cek bundan sonra bu kadar silik bir tip olmaktan çıkacak işleri eline alacak. Cek'in karizma yerle bir ya yazuk adamceğize, nerde 1. 2. sezondaki Cek nerde şimdiki Cek. peeeh, demekki noldum demeyecesin, nolacağım diyeceksin Cek efendi
İtın nasıl olacakda ilerde doktor olacak. Denizaltıyla dış dünyaya gidip Tıp mı okuyacak. Yoğusam Cekle Culyet onu bir doktor olarakmı yetiştirecekler. Aslına bakarsanız nasıl olsa 30 unda ölecek İtın, şimdiden vursunlar oldu da bitti maşallah.kaydirigubbakcemile3
Şu Horıs beni korkutmuyor değil. Adamda bir gariplik var, anlayabilmiş değilim
:roflol::roflol:
Sen yorum yapma kuzum okuyamıyorum gülmekten nan:roflol:
5.sezon farkındaysanız sorudan çok geçmiş sezonların cevabını verdiler ama bu bölüm karıştı artık geçmiş gelecek:1no2:Yani bu senaristlerin gelmişine geçmişine........bir horas göndermek isterdim doğrusu-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?