Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önemli 2 karakteri öldüreceklerini okumustum.Demekki 1.si B.....mis.2.si kim olacak acaba?:uhm:Acayip bir seneryo nasil bagliyorlar geri dönüsler gelecek simdiki zaman cok güzel baglaniyor.

ay izledim bende baslığına Lost Sezon 5 Bölüm 10 :1shok: koymuş nevbahar diyorum meğer bomba sonundaymış ay bu dizidee ama dallandı budaklandı ölen diriliooo ofpoff afra tafraa :bbo:
saol nevbahar kk dan izledim bu sefer a.s.

bence benjamin ölmiyecek jack 2.kez onun hayatını kurtarıcak

İzleyin tabe boşumı her hafta koyuyoruz ya:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

iyide nevim bu erdiin link tammm ekran olmiyyyykaydirigubbakcemile
hele de bana :1shok:

Hele diyim:1shok:

Başka arzun var mı hade naş izle :mymeka: görüntü bozulur cücük deguam minik izlecokacimcoook

didscim doğru diyon canım haklısın valla daha karışık bölümlere saklıyalım kendmizi dimi
nev doğru bi noktaya barnağğ bastın teprikk eder kutlarım vallah ciddi şimdi bu dharmacıları kim öldürcek yaff
sayid tüm herşeyle oynadı gidem bi promo izliyem barii olmucak başka türlü

son iki bölümdür pek bir aksiyon yok..
ama sawyerin kalbi yumusamis gibi iyi olmus iyi ah bide o saclarini böyle yapmasalar..eski sezondaki saci daha hostu simdi yasli gibi jack felaket zayif duruyor..hurley ayni masallah..sayid azicik kafayi siyirmis gibi..kate bildigmiz kate ise

11. bölüm fragmanını izledim de pek action yok gibi yaaa :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…