Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bu senaristlerin gelmislerine geçmişlerine sevgimizi yollarsak geçmiste 2 tur atıp geleceklerine gidermi acep :1ninca:

kuzuum seni senaristlerle aynı kefede mi salladılar daha beter oldum beaaaa kafamçokkarıştı
şimcik infilak edecem . :1shok: anam one yauuuv bişe geliii flash mı bu hınk hınk hınk :tomato:

Kuzu her bölümden sonra kriz geçiriyor-tatlicadiarzu- benim gibi.sırnaşık şey
Daha dün akşam saidle Con beni bir labirente sokup bir sürü sınavdan geçirmeye çalıştı. Ben de bunalıp uyandım.
Bıdık Benjo'ya da acıdım yaw. :çok üzgünüm: Gelen vurmuş giden vurmuş. Tabi cani olur adam.
Bence ölmeyecek. yani "teknik anlamda ölmüş sayılmaz." :jeyyar:
Ya da öldü, yaşlı Ben'e yer açıldı 1977'de.
Ya da onun gibi bir şeyler.
Uyh, Richard'ı özledim, inşallah bu bölümde onu görürüm.:asigim:

kuzuum seni senaristlerle aynı kefede mi salladılar daha beter oldum beaaaa kafamçokkarıştı
şimcik infilak edecem . :1shok: anam one yauuuv bişe geliii flash mı bu hınk hınk hınk :tomato:

Evet sevgili lostkafalar, son parlamayla birlikte sblue arkadaşımızı hakkın rahmetine uğurladık.sengözlerimebaksanab, Çarlota selam et Blue:lepi:, hiç merakta kalmasın biz gözümüz gibi bakıyoz faraday'a.

Amaaan şu Lostu çözmüş olsaydım şimdiye ödül bile almıştım beee

Senden önce senaristler çözse onlarda ödül alcek ama hala mal mal geziyor ortalıkta bizide kendilerine benzettiler:mymeka:-tatlicadiarzu-

9. Bölümü izlediğimizde Christian‘ın, Sun ile Lapidus'u evinin içerisine aldığı sahnedeki konuşmalarında; Sun'ın arkasından kapı gıcırtıyla açılıyor ve o onda sarışın bir kadın göze çarpıyor. Sizce bu Claire olabilir mi ?
Ayrıca da kapı açıldığı esnada ve daha öncesinde gördüğümüz karartı Black Smoke olabilir mi ?

kıslar böle bi yorum okudum biyerde siz farkettinizmiydi o sarışın kadını ben hiç dikkat etmediydim.ne diyosunuz

Heee
Ben de farketmediydim, hiç dikkatimi çekmedi. Ama o şey karaduman olabilir. :1shok:
Çok tırstığım bir sahneydi.
Zaten kafa çalıştıramadığım tek karakter Şepırd..fisfisfis

Heee
Ben de farketmediydim, hiç dikkatimi çekmedi. Ama o şey karaduman olabilir. :1shok:
Çok tırstığım bir sahneydi.
Zaten kafa çalıştıramadığım tek karakter Şepırd..fisfisfis

al bendende o kadar yaa bu şepırdı ben bi çözssem zati kendimi dahi ilan etçemkaydirigubbakcemile3

Candy hani la sarışın kız. Ben bişe göremiyom:sm_confused:,

He ya o kıristiyan şepırt ne yer ne içer. Bir Allahın kulu yok ortada o ne geziyorsa o kulubelerde tek başına. Ay bahsettiğiniz o bölüm korku filminden bir sahneydi sanki dimi
Şu bizim karadumanı şepırt mı yönlendiriyor yoğusam.:uhm:

Yok nan gördükya benin yönettini gitti askerleri gebertti filam:1closedeyes:

Hakkaten bugün itibari ile yorum ve teorilere ara verin yoğsam bakırköye gideceksiniz bakırköyü hangi parti aldıydı kafanıza huni yerine ampül geçirmesinlerde:roflol:

kusum herkeşler görmüş sarısşın kıs var diolar bende göremediidim resimdede pek belli olmuyo zati ama varmış heral öle biri.hatta ona claire olabilü diyolar
şepırtı karaduman yönlendiriodur kuzu

Tam tersi olmasın nan Tedaviye gitcem gelcenmi benneyaptımki

Sen önden git ben bir parlama daha yapıp geliyom

Hakket la nasıl unuttum Benjemin'in o deliliğini, ama şu karaduman illetinin şepırtla var bir bağı yaa.mirmirmirmir

ya yeminlen göremiyom kimseyi ben. Bakan körmüyüm neyim.:sm_confused: O işaretli olanlarda ağaç herhal, sanırsam, galibabenneyaptımki

Son düzenleme:
ya yeminlen göremiyom kimseyi ben. Bakan körmüyüm neyim.:sm_confused: O işaretli olanlarda ağaç herhal, sanırsam, galibabenneyaptımki

Bende benneyaptımki Bence artık herkes çözmeye öyle odaklandıki olmadık şeyler görmeye başladı nan naniknanik

Bende benneyaptımki Bence artık herkes çözmeye öyle odaklandıki olmadık şeyler görmeye başladı nan naniknanik

he he evet bu gayet mantıklı halisülasyon görme başlıoz artık sonumuz heç hayırlı deel benden sölemesikaydirigubbakcemile3

he he evet bu gayet mantıklı halisülasyon görme başlıoz artık sonumuz heç hayırlı deel benden sölemesikaydirigubbakcemile3

Öküz altında buzağı arıyoz iyimi

Şimdi 11.bölüm promosunda Cek, sizi kurtarmaya geldik diyor. Culyet de bizim kurtarılmaya ihtiyacımız yoktuki diyor. Delimidir nedir bunlar ya. John kuyuya inerken, gidenleri geri getirmem lazım hepimizin kurtuluşu için diye söylemedimi. Culyet niye öyle dedi şimdi:dilcikar:, pek memnun herhalde geçmişte yaşamaktan. Amaaan bu karılarıda anlamak zor hakkaten.:dilcikar:

Sayid Jin'e Sovyır bana kaçmam için yardım etti dedi ya hani, Sovyırın başı yanacak şimdi. gerçi Jin onu ele vermez herhalde dimi, dimi lan Jin:mymeka:

bence juliet sawyer elinden gider diye korkuyor endisesi ondan kate geldi ya yoksa bekliyorlardi bir iki bölüm öncesinde...julietede ayarim..

anacım ben burda işaretli olduğu halde zoorla görüom hayal meyal bi hatın var orda ama belkim gölge oyunudur.hesaplanmamış bişidir ne bilim bu millet slowmoooşıııın seredio heral diziyi bu ne yaav . bide anlamıom ben şimdie kadar geçmişte bişi deişirse gelecek yeniden şekillenir bu sinema kanunudur. bunlar ne demeye böle ediiiler :mymeka:
hala adadaki diğer kazazedelerden ses yok nerde la bunlar nerdeee clair nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…