:roflol::roflol:
Sen yorum yapma kuzum okuyamıyorum gülmekten nan:roflol:
5.sezon farkındaysanız sorudan çok geçmiş sezonların cevabını verdiler ama bu bölüm karıştı artık geçmiş gelecek:1no2:Yani bu senaristlerin gelmişine geçmişine........bir horas göndermek isterdim doğrusu-tatlicadiarzu-
kuzuum seni senaristlerle aynı kefede mi salladılar daha beter oldum beaaaa kafamçokkarıştı
şimcik infilak edecem . :1shok: anam one yauuuv bişe geliii flash mı bu hınk hınk hınk :tomato:
Evet sevgili lostkafalar, son parlamayla birlikte sblue arkadaşımızı hakkın rahmetine uğurladık.sengözlerimebaksanab, Çarlota selam et Blue:lepi:, hiç merakta kalmasın biz gözümüz gibi bakıyoz faraday'a.
Amaaan şu Lostu çözmüş olsaydım şimdiye ödül bile almıştım beee
Heee
Ben de farketmediydim, hiç dikkatimi çekmedi. Ama o şey karaduman olabilir. :1shok:
Çok tırstığım bir sahneydi.
Zaten kafa çalıştıramadığım tek karakter Şepırd..fisfisfis
Şu bizim karadumanı şepırt mı yönlendiriyor yoğusam.:uhm:
Candy hani la sarışın kız. Ben bişe göremiyom:sm_confused:,
He ya o kıristiyan şepırt ne yer ne içer. Bir Allahın kulu yok ortada o ne geziyorsa o kulubelerde tek başına. Ay bahsettiğiniz o bölüm korku filminden bir sahneydi sanki dimi
Şu bizim karadumanı şepırt mı yönlendiriyor yoğusam.:uhm:
Tam tersi olmasın nanTedaviye gitcem gelcenmi benneyaptımki
Yok nan gördükya benin yönettini gitti askerleri gebertti filam:1closedeyes:
Hakkaten bugün itibari ile yorum ve teorilere ara verin yoğsam bakırköye gideceksiniz bakırköyü hangi parti aldıydı kafanıza huni yerine ampül geçirmesinlerde:roflol:
kusum herkeşler görmüş sarısşın kıs var diolar bende göremediidim resimdede pek belli olmuyo zati ama varmış heral öle biri.hatta ona claire olabilü diyolar
şepırtı karaduman yönlendiriodur kuzu
ya yeminlen göremiyom kimseyi ben. Bakan körmüyüm neyim.:sm_confused: O işaretli olanlarda ağaç herhal, sanırsam, galibabenneyaptımki
Bende benneyaptımki Bence artık herkes çözmeye öyle odaklandıki olmadık şeyler görmeye başladı nan naniknanik
he he evet bu gayet mantıklı halisülasyon görme başlıoz artık sonumuz heç hayırlı deel benden sölemesikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?