Anam, anam, anam bir sinek pik izlemişim ki sormayın. Her zaman yüklediğim sitede yok bu sinek pikler başka yerden izledim. O da nasıl eklenir bilmiyorum valla.
Allahım şu keyte uyuz olmakta haklıymışım:mymeka:, salak ya, Sovyırın aklını çeliyor seni almaya geldim Cek'i durdurmalıyız diyor Sovyıra denizaltında. Bir şekilde çıkmaları gerekiyormuş ordan. Dediğini yapıyorda sinir Keyt:tomato:
Anam, anam, anam bir sinek pik izlemişim ki sormayın. Her zaman yüklediğim sitede yok bu sinek pikler başka yerden izledim. O da nasıl eklenir bilmiyorum valla.
kızlar sorması ayıp olmasın kusura bakmayın yanee cahil kaldım bu konuda sinek pikkler dediğiniz ne oli ki :uhm:
Sezon Finalımı bu bölüm arkidişler?CADIARZU
Aynen öyle kurbiş
Fekat ben rapide hala sinirliyim.Çok üzgünüm çoook
merhaba guzeller artik bende sizdenim : ) :jeyyar:
dun 5.sezon 15 . bolumude izledim ve hala cok guzel dizi benim icin : )
artik haftayi nasil bekleyecegim bilemiyorumdelikafadulden hangi gun cikiyor lost ?:uhm:
artik haftayi nasil bekleyecegim bilemiyorumdelikafadulden hangi gun cikiyor lost ?:uhm:
Aynen öyle kurbiş
Fekat ben rapide hala sinirliyim.Çok üzgünüm çoook
bugün zepim alkisalkisalkis
dadı kaçtı desene Zepp, şöyle 3-5 bölüm arka arkaya soluksuz izlemek nerdeee, 40 dk için 1 hafta beklemek nerdeşakkıdı
heleki şimdi deeee 8 ay bekliycez.:1no2:
8.bölümden 2.ci indi sağ salim. Kaldı geriye 6 bölüm.şakkıdı
etme eyleme finalden sona nasıl dayanalım la sus pus sen bize bi final kıyağı geç topağa urama 2 gün izle öyle gel :Saruboceq: :Saruboceq:Şunu diyim bakın ülen işten çıkıcam derse gidicem saat 22:00 diziyi indrsem yetişmez ancak cuma gecesi izlerim cumartesiye kadar yorum eden olursa valla bu topike bi daha gelmem ulabenneyaptımki
:lepi:
valla yaa
napalim bekleyecegiz artikin
Nev açılmıyor lan fidyo:mymeka:. Ay çıldıriciyim. Zati indiremedim zabahtan beri:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?