Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vay şerepsiz

O zaten şeyden korktu eğer başarılı olurlarsa birbirlerini tanımadan hayatlarına devam etmekten, ki kate uçakta hapse gidiyordu eller kelepçeli haliyle başarmasını istemiyorkaydirigubbakcemile

Denizaltının kapağını sıkıştıralım iyice çıkamasınlar üle:1closedeyes:

Anam, anam, anam bir sinek pik izlemişim ki sormayın. Her zaman yüklediğim sitede yok bu sinek pikler başka yerden izledim. O da nasıl eklenir bilmiyorum valla.

Link versene nan direk ben youtube linki veriyorum bulunca, sen izliyosun biz üvey evlatmıyız :mymeka:

kızlar sorması ayıp olmasın kusura bakmayın yanee cahil kaldım bu konuda sinek pikkler dediğiniz ne oli ki :uhm:

LOST Season 5 Final "The Incident" (Promo) (Türkçe altyazılı)

[dailymotion]video/x97zkw_lost-season-5-final-the-incident-pr_shortfilms[/dailymotion]

LOST 5x16-5x17 Sky One Promo

[dailymotion]video/x99647_lost-5x165x17-sky-one-promo_creation[/dailymotion]

Dailymotion açılmış şakkıdı

Canına yandığım rapid, tam 8 parça var ilkine 2 saat verdi iyimi

2 güne bitiririm herhal indirme işini.benneyaptımki

Şunu diyim bakın ülen işten çıkıcam derse gidicem saat 22:00 diziyi indrsem yetişmez ancak cuma gecesi izlerim cumartesiye kadar yorum eden olursa valla bu topike bi daha gelmem ulabenneyaptımki

merhaba guzeller artik bende sizdenim : ) :jeyyar:
dun 5.sezon 15 . bolumude izledim ve hala cok guzel dizi benim icin : )
artik haftayi nasil bekleyecegim bilemiyorumdelikafadulden hangi gun cikiyor lost ?:uhm:

artik haftayi nasil bekleyecegim bilemiyorumdelikafadulden hangi gun cikiyor lost ?:uhm:

dadı kaçtı desene Zepp, şöyle 3-5 bölüm arka arkaya soluksuz izlemek nerdeee, 40 dk için 1 hafta beklemek nerdeşakkıdı

heleki şimdi deeee 8 ay bekliycez.:1no2:

8.bölümden 2.ci indi sağ salim. Kaldı geriye 6 bölüm.şakkıdı

bugün zepim alkisalkisalkis

:lepi:

valla yaa
napalim bekleyecegiz artikin

Şunu diyim bakın ülen işten çıkıcam derse gidicem saat 22:00 diziyi indrsem yetişmez ancak cuma gecesi izlerim cumartesiye kadar yorum eden olursa valla bu topike bi daha gelmem ulabenneyaptımki
etme eyleme finalden sona nasıl dayanalım la sus pus sen bize bi final kıyağı geç topağa urama 2 gün izle öyle gel :Saruboceq: :Saruboceq:

:lepi:

valla yaa
napalim bekleyecegiz artikin

zeep allasen sen şimci taze bilgierlen dolusun ardarda izleyince anlaşılıodur nispeten bişeyler de hele noliii işin aslı astarı ne bak allah ın adını virdim dee senağlama

Nev açılmıyor lan fidyo:mymeka:. Ay çıldıriciyim. Zati indiremedim zabahtan beri:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…