Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son bölümü kimse yorumlayamadı haaa nev bile anlatmıom len deip gitti :roflol: :roflol:

son bölümü kimse yorumlayamadı haaa nev bile anlatmıom len deip gitti :roflol: :roflol:

Hiçbişe anladımki neyini yorumliyim be hani hatrı kalmasın diye izliyom artık.-tatlicadiarzu-

Halbuki önceki sezonlarda naadar mutlu mesut izliyordum diziyi.benneyaptımki

Hiçbişe anladımki neyini yorumliyim be hani hatrı kalmasın diye izliyom artık.-tatlicadiarzu-

Halbuki önceki sezonlarda naadar mutlu mesut izliyordum diziyi.benneyaptımki
kafa bırakmadılarki saolsunnar ne kadar daha sacmalayabiliriz die deiştirsinner bence adını :mymeka:
Yohh arkadaş ben anlatmıyom bu topike bişi yoksam çözdüm olayı ben:dilcikar:Gülme nanbenneyaptımki

tabe tabee heeç şüphem yok zaten ay du bida gülcem :roflol: :roflol:

Yohh arkadaş ben anlatmıyom bu topike bişi yoksam çözdüm olayı ben:dilcikar:Gülme nanbenneyaptımki

Çözdüysen baa bi anlat hele. Noluyor bu Lostta.benneyaptımki

cek kim, keyte noldu, karaduman ağşam yemeği yedimi, Benjamin çiçekleri suladımı, faraday ödevini yaptımı, Eko'nun solaryum seansları bittimi, John muhtarlığı kazandımı, riçırt ordinaryus profesörlük sınavlarına girmişti noldu, sovyırlan culyetin bebeleri kaçıncı sınıfa gidiyor, çarlot gökyüzünden bize el sallıyormu, widmor hitleri okeyde yendimi.

yaaa ben dün yine izleyemedim ...
bu akşam da izleyemem gezicem ... yarın belki ; öbür gün de gezicem ; öbür gün de ; daha öbür gün de :)))

sanırım bu pazara kaldı yine 2 bölüm :)

:roflol: :roflol: sen hanki kanaldan izlion cnm bunu
anladıım türk versiyonudur bu kesiiin alkisalkisalkis

az kaldi az geliyorum yaniniza :)
bu aralar pek izleyemedim askimla beraber izliyoruz O'da cok yugundu onsuz izlemek istemedim ...
Bugun 5 sezon 12 bolumdeyim :jeyyar:

lost ilk baslarda daha cok macera dizisiydi simdi ise bilim kurguya dondu ;severim ben : )

O sebeple halen benim hosuma gidiyor :jeyyar:

favorim sayid ; )

Keyt'e sinir oluyorum yaa, Allahın uyuzu:mymeka:, kendi çıkarı için nasılda istemiyor bombanın patlatılmasını, yaşanan onca şeyin yaşanmamasını, oşıanik 815 ,in adaya hiç düşmemesini. Niyee?? Çünkü uçak adaya düşmezse yine elleri kelepçeli, hapislerde çürüyecek de ondan. Bencil şey:dilcikar:

Hem şimdi Sovyırımla Culyet'in arasına da kara kedi gibi girer o şırfıntı:mymeka:

Son düzenleme:
Aklıma birşey takıldıCADIARZU
Bu faraday zamanında geldi bomba gömülmeli dedifisfisfis
Sonra geldi patlaması lazım dedi:1shok:
Ne yapmaya çalışıyor anlamadım:ecrin_bebek:

Aklıma birşey takıldıCADIARZU
Bu faraday zamanında geldi bomba gömülmeli dedifisfisfis
Sonra geldi patlaması lazım dedi:1shok:
Ne yapmaya çalışıyor anlamadım:ecrin_bebek:

Amaaan deli işte, napmasını bekliyorsunki:dilcikar:, hayır yani bizide stres yaptı bu Faraday.:tomato:

Ben bu diziyi anlamak istiyorum artık. Körü körüne izlemek istemiyorum.Nolup ne bitiyor bilmek, anlamak istiyorum.:smiley-cool:

Ney ,kim ,ne topiki bu yav biz ne izliyoduk ki benneyaptımki

zabah zabah gayfemi alip geldim
yeni bölümü eklemisdir nevbahar:asigim:
lostu izleyem deye:1closedeyes:
megersem carsambaymis bugünbenneyaptımki
aha isan böle kafayi yiyo sonundalaelaelaelaelae

ağzını öpem kuzum al bendende okadar Şeniz.. nasıl uyuz oluyorum ona.her dizide bi uyuz vardır bu dizide kate :mymeka:..patavassız dik kafalı..özellikle o lokum gibi iki herüfü kullanmasına sinir oluyom..birini bırakıyo birinin kucağına atıyo kendini..
adaya düşmeden önce melekti sanki yapmadığı halt kalmamış ve anladığım kadari ile hep kendi doğrusu olduğu için işlemiş suçları ..örnek babası öldürmesiii..kötükedihüso

Anam, anam, anam bir sinek pik izlemişim ki sormayın. Her zaman yüklediğim sitede yok bu sinek pikler başka yerden izledim. O da nasıl eklenir bilmiyorum valla.

Allahım şu keyte uyuz olmakta haklıymışım:mymeka:, salak ya, Sovyırın aklını çeliyor seni almaya geldim Cek'i durdurmalıyız diyor Sovyıra denizaltında. Bir şekilde çıkmaları gerekiyormuş ordan. Dediğini yapıyorda sinir Keyt:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…