son bölümü kimse yorumlayamadı haaa nev bile anlatmıom len deip gitti :roflol: :roflol:
son bölümü kimse yorumlayamadı haaa nev bile anlatmıom len deip gitti :roflol: :roflol:
kafa bırakmadılarki saolsunnar ne kadar daha sacmalayabiliriz die deiştirsinner bence adını :mymeka:Hiçbişe anladımki neyini yorumliyim behani hatrı kalmasın diye izliyom artık.-tatlicadiarzu-
Halbuki önceki sezonlarda naadar mutlu mesut izliyordum diziyi.benneyaptımki
Yohh arkadaş ben anlatmıyom bu topike bişi yoksam çözdüm olayı ben:dilcikar:Gülme nanbenneyaptımki
Yohh arkadaş ben anlatmıyom bu topike bişi yoksam çözdüm olayı ben:dilcikar:Gülme nanbenneyaptımki
Çözdüysen baa bi anlat hele. Noluyor bu Lostta.benneyaptımki
cek kim, keyte noldu, karaduman ağşam yemeği yedimi, Benjamin çiçekleri suladımı, faraday ödevini yaptımı, Eko'nun solaryum seansları bittimi, John muhtarlığı kazandımı, riçırt ordinaryus profesörlük sınavlarına girmişti noldu, sovyırlan culyetin bebeleri kaçıncı sınıfa gidiyor, çarlot gökyüzünden bize el sallıyormu, widmor hitleri okeyde yendimi.
kizlar bize ozel bakin :jeyyar:
Lost Walpapers(Duvar Kagidi ) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Aklıma birşey takıldıCADIARZU
Bu faraday zamanında geldi bomba gömülmeli dedifisfisfis
Sonra geldi patlaması lazım dedi:1shok:
Ne yapmaya çalışıyor anlamadım:ecrin_bebek:
Aklıma birşey takıldıCADIARZU
Bu faraday zamanında geldi bomba gömülmeli dedifisfisfis
Sonra geldi patlaması lazım dedi:1shok:
Ne yapmaya çalışıyor anlamadım:ecrin_bebek:
işte gömdü,zamanı gelincede patlatacak..
Saol ya evet bu kadar basit kaydirigubbakcemile3
Keyt'e sinir oluyorum yaa, Allahın uyuzu:mymeka:, kendi çıkarı için nasılda istemiyor bombanın patlatılmasını, yaşanan onca şeyin yaşanmamasını, oşıanik 815 ,in adaya hiç düşmemesini. Niyee?? Çünkü uçak adaya düşmezse yine elleri kelepçeli, hapislerde çürüyecek de ondan. Bencil şey:dilcikar:
Hem şimdi Sovyırımla Culyet'in arasına da kara kedi gibi girer o şırfıntı:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?