Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spoiler içerir!!!

Birincisi Jacob gerçek. Oynayacak oyuncu Mark Pellegrino (Daha önce Dexter'da oynadı). İkinci olarak John'ın Cerebrus (kara duman) olduğu düşünülüyor. Adada Cerebrus ve Jacob arasında iktidar kavgası var. Jacob'ın kulübesinin çevresindeki toz Cerebrus'un Jacob'a yakınlaşmasını engelliyor. O da insan olarak yaklaşmaya çalışıyor. Bu bir tahmin. Çünkü Christian'da öldükten sonra dolaşıyor, Jacob'a yaklaşabiliyor ve neden dolaştığı bilinmiyor ama şunu çıkartabiliriz. Ölen bir kişiye Cerebrus sadece bir kere istediği bilinci veriyor. Christian'a bilinci verirken Jacob'ı öldürmeyi düşünmüyordu. Bu bilinci alabilmesi için John'u kendisine öldürtüp adaya geri gelmesini istedi. Cerebrus adanın yargıcı durumunda ve istediğini istediği gibi öldürüyor. Bu yüzden bizimkilerin adaya gelmesine ve karmaşıklığa sebep olmasından dolayı Jacob'ın ölmesini istiyor. Burdaki gerçek ise Jacob'ın bizimkileri ada dışında daha önceleri takip ettiğidir. Diğeri ise Kara Duman'ın Cerebrus olduğu bu bilgiyi 2. sezonda Kuğu istasyonundaki bozulan kapıdaki haritadan takipçiler çıkartmış. Yazının fotoğrafını gördüm. "The catastrophic malfunction of Cerebrus system" şeklinde yazıyordu. (Meraklıların catastrophic kelimesini ve catastrophic failure kelimelerini araştırmalarını öneririm.) Bu meydana gelen hatanın doğumları etkilediğini bu sezon gördük. Hem Ethan hem Miles ada da doğmuşlar. Üçüncüsü yeni sezon olduğu ve yeni sezonun bizimkilerin adaya geldikten sonra ne oldukları ile ilgili diye okumuştum. Bizimkiler aynı zamanda buluşacaklar ya ölecekler ya da devam edecekler. Ölmeleri ne yapımcının işine ne kanalın işine yaramayacağı için (dvd satışları ve tekrar gösterimler) Richard'ın ölüm dediği bir zamanda atlama olacak ve birlikte Dharma, diğerleri ve bizimkilerin adaya verdiği tahrip düzeltilecek. Dizide ölümler var ama yan karakterler ölüyor ana karakterler ölmüyor ya da ölüp diriliyorlar.Son olarakda şunu ekleyeyim galiba Desmond'ın Kuğu'da çevirdiği düğme hidrojen bombasını patlattı. 27 sene önce olması gereken olay 27 sene sonra oldu.

Alıntıdır

İzledim ama yazmıyorum :dilcikar: , ayrıcana bu bölümde bi sürü cevap vermişler çözdüm bu işi ben:dilcikar:

Yapma yav.

Neymiş bakalım o cevaplar, çok bilmiş.:dilcikar:

Ben bişe anlamadım da

:1shok: Ne diyosun

Yav iyice manyak ediceksiniz beni be:mymeka::1no2:

Bugünden itibaren izlemiycem ben bi daha lost filanbenneyaptımki

Ben de bir şeycikler anlamadım!
Kafam allak bullak oldu!laelaelaelaelae
Bu bölüm iyice kafamı karıştırdı. Şimdi benim Richard'ım:asigim: kimlerden. Bir sürü teori var ama ben bir türlü çözemedim. Yoksa, Widmor'un Lock'a dediği gibi Lock Jacop'a karşı bir savaş mı başlatacak?CADIARZU

Spoiler!!!

Bazı oyuncuların ve yapımcıların küçük tüyoları..

Micheal Emerson, Evangeline Lilly, Terry O’Quinn ve Damon Lindelof 5.Sezon finaline dair bazı açıklamalarda bulunmuş.

Michael Emerson (Benjamin Linus):
‘5.Sezon, felaketle sonuçlanan iki hikaye çizgisine sahip. Benjamin Linus bunlardan biriyle ilgili ama daha güçlü olanla değil. Finalde, geçmişten bazı insanları göreceğiz. Neden belli insanların yaşayanları ilginç yollarla ziyaret ettiği hakkında tahminler yürütmeye devam edeceğiz. Anlaşılan o ki, 13 Mayıs’taki sezon finalinde yeniden ölülerin gezdiğini göreceğiz.

Evangeline Lilly (Kate):
Sezon finali Evangeline Lilly‘i şok etmiş. Senaryoyu okuduğunda, inanamamış. ‘5.Sezon, tuhaf ve yeni bir şeyle bitiyor. Dizide bugüne kadar gerçekleşmiş en ilginç virajı izleyeceğiz ve Kate bunun bir parçası olacak.’

Terry O’Quinn (John Locke):
Sezon finalinde, John‘un, Jack‘in babası Christian gibi neden adada canlandığının açıklanacağını belirten Terry O’Quinn sözlerine şöyle devam etmiş: ‘Bazıları onların faydalı olduğunu düşündü. Bazıları Locke‘u sonları için kullanıyor.’

Damon Lindelof (Yapımcı):
‘Ayağını gördünüz. Arkasından gördünüz. 13 Mayıs’taki sezon finalinde 4 parmaklı heykelin yüzünü nihayet göreceksiniz.’

Ayrıca Damon Lindelof ve Carlton Cuse ile yapılan söyleşiden bazı başlıklar da şöyle:

*Faraday kesinlikle öldü. Asıl senaryoda Faraday, Jack ve Kate‘e, küçük bir dalganın körfezde çok değişiklik yapmayacağını ama büyük dalganın yapacağını, kayaların yardımıyla açıklıyordu ancak dizinin süresi buna izin vermedi.

*Jack, Faraday‘ın görevini üstlenebilir.

*Jacob Korece konuşabilir.

*Hanso ismini yeniden duyacağız. Hanso‘ya dair bazı boşluklar tamamlanacak.

*Locke‘u takip etmek Ben için zor olacak.

Alıntıdır

ben bu yazıların neden açık pembe sayfaya beyaz yazı ile yazıldığını anlamış değilim didscim gözlerimize suikastinmi var güzelimklava:

ben bu yazıların neden açık pembe sayfaya beyaz yazı ile yazıldığını anlamış değilim didscim gözlerimize suikastinmi var güzelimklava:

Dizinin gelecek bölümleri hakkında tüyolar içerdiği için okumak isteyenler okusun diye şekerim

Bu bölümde güzel olan tek sey Richard´i doya doya görebilmemiz oldu :asigim:
Diger bölümlerde kisa kisa gösteriyolardi agzimiza bal calar gibi :mymeka:
Senarister güzel jest yapti valla :lepi:
Eklemeden gecemicem,bu bölümden hic bi halt anlamadim ,hatta anladiklarimi da unuttum

al bendende o kadar yani özellikle 2 tane lock olması yani heryerden ikişer üçer kate cıksın cek cıksın ben cıksın ne yanı yaa :mymeka:

canım seçerek okuyabilirsin... sen seçince mavi üzerine beyaz yazı olacak...

benim gibi henüz izlemeyen ama yorumları okumadan da duramayanlar için daha emniyetli bir yöntem :))

kızlar siz hangi bölümdesiniz bilmiyorum ama ben 5 .sezonun 11 ini izledim dün . locke ın Ben e göründüğü yanı başında durduğu bölüm bugün ise hepsii bitirmeyi düşünüyorum :)) sanırım 15 bölüm yayınlanmış , ya ben bişiy soracağım size : Faraday a ne oldu ben onu anlamadım hiç :)) ayyyy bilen varsa onu söyleyebilir mi en son o kız ile kalmıştı dimi ? hani küçükken bağırdığı neydi psikolog mu ne işte o kız :)))

ya ben artik izlerken hic heycan duymuyorum 5.sezon cok pasif gecti..yinede merakten izliyorum

Faraday öldü 14.bölümün sonunda. :çok üzgünüm: hemde anası olacak Eloise cadısı öldürdü onu. Nasıl kıydı vicdansızsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…