http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6833702#post6833702
Bıyrın lostzedeler
Valla bu sefer beklemedne anlatını vururum sıfatına tüpürrüm bakmam sıfatına ah ederim beddua ederim, ahım tutar 7 ceddeni uyutmaz allama ha demedi demeyin yani habenneyaptımki
http://www.kadinlarkulubu.com/online-diziler/248019-dizi-lost-5sezon-4.html#post6833702
Bir parça daha yükledim lostzedeler ilk 56 dakika buyrun izleyin siz onu izleyene kadar ben diğer parçaları yetiştiririm inşallah
izledimmmmmm :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ahanda böle kaldımm.ya çabık isleyin patlycam bişiler demezssem haa
nevbaharın beddualarından korkuma sustum kaydirigubbakcemile3
off nası geçer bu kadar zaman lostsuz şindi needicik
:roflol::roflol::roflol::roflol:Efferim:mymeka:
Anama gaza geldim inmedi daha ama bende online izlemeye başladım az bekleyin gece geliyorum delikafadulden
ne furuyon la alla allasenağlama dimedim sözünü dinledimde bişi heral öp bakem çabık
Arkadaşlar 1.Sezon'dan bu yana Siyah & Beyaz / İyi & Kötü kavramları ortalıkda dolaşıyor.5.Sezon final bölümüyle birlikte bu kavramlar iyice ağırlık kazandı.Mesela ilk Sezondan başlayalım ; :)
Resimlerden ilkinde John Walt'a dama oyununu anlatıyor.Diğerinde ise Jack'in mağarada bulduğu iskeletlerin cebinden çıkan taşlar.
Son bölüme ise Jacob ve yanındaki gizemli bir adamın konuşmalarıyla başlıyoruz.Gizemli arkadaş Jacob'a ''Seni ne kadar çok öldürmek istediğimi biliyormusun?'' diyor.
Peki neden Jacob'u öldürmüyor.Öldürmesine mani olan şey nedir? :) Denizdeki geminin Black Rock olduğunu var sayarsak Jacob ve gizemli arkadaşımızın konuşmaları 1840'lı yıllarda geçiyor.
Jacob ve gizemli arkadaşımızın kıyafetlerine bakarsak; biri siyah biri beyaz giymiş.İkiside karşıt kutupları mı temsil ediyor? :)
Ve tabiki sezon'un son sahnesi alışılmışın aksine Siyah arka plan beyaz Lost yazısıyla değilde Beyaz arkaplant üzerine siyah Lost yazısıyla bitiyor.
Acaba sizler ne düşünüyorsunuz? :)
nevbahar yukarda ýazmisin nasil daha 15 dk var be.(1652 nolu mesaj)
Yok babanne ben izlerken dayanamayıp yazdımdı sonra son 15 dakkayı izleyipo geldim gene
ya nasi aklinda tutuyon bu kadar seyi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?