Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

http://www.kadinlarkulubu.com/online-diziler/248019-dizi-lost-5sezon-4.html#post6833702

Bir parça daha yükledim lostzedeler ilk 56 dakika buyrun izleyin siz onu izleyene kadar ben diğer parçaları yetiştiririm inşallah

Parça marça kalmadı hepücünü ekledim bitti full olarak gidip izleyin uledelikafadulden

2 part netload var her yerde, onların birini indirsenize kızlar, hızlandı-mıştı yavaşlamış benneyaptımki 1 saat 50 dk var bitmesine off offf

izledimmmmmm :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ahanda böle kaldımm.ya çabık isleyin patlycam bişiler demezssem haa
nevbaharın beddualarından korkuma sustum kaydirigubbakcemile3
off nası geçer bu kadar zaman lostsuz şindi needicik

:roflol::roflol::roflol::roflol:Efferim:mymeka:

Anama gaza geldim inmedi daha ama bende online izlemeye başladım az bekleyin gece geliyorum delikafadulden

7 saatte indi :1shok: Birazdan izlicem, arkamda Nevbahar var anlatmayın gebertir naniknanik

off ben izleyemiyorum yaa senağlamaallaam çok bedbahtımsenağlamaen azından birikti kendimi avutayım:çok üzgünüm:

Finali izledim:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Valla harbiden final gibi finaldi süüüüüüppper yapmışlar:a015::a015::a015:

Şunu diyim da son 15 dakikası var daha.

Ben hep demiştim ama adaya dönen aslında Lock değil diye bak dediğim çıktı o jacopun düşmanı muhtemelen kara duman hetta küller olduğu içün giremiyodu kulubeye.

Ama hala ağlıyorum ülen sonunda kurtulur dimi gideyim izliyim gelim ah ülen ahhhh

ne furuyon la alla allasenağlama dimedim sözünü dinledimde bişi heral öp bakem çabık

ŞenizŞeniz

...

İzledim.

Hadi nannnnnnnnnnn ordan hadi nannn:mymeka:hadi beeeee:mymeka: yallahhhhh:mymeka:

Lock denen zibidi her kimse artık jacopun düşmanı nasıl bi çırpıda öldürdü be ayrıca bu adam yıllardır koca adayı yönetiyordu öldürülmesi bukadar kolaymıydı ya:mymeka:

Julliet ya herkezi kurtaracak yada herkezi 6.sezonda uçakta bulacaz kimse kimseyi tanımayacak kendime gelemde yorumlarımı yaparım ülen ah üşlen ahhh sawyerim ansıl ağladı değermiydi beeee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
1- Sezon finalinde olan şey kesinlikle parlamaydı, mutlaka ve mutlaka 6.sezonda ya 815 nolu uçakta başlayacaz diziye ya 2007 yılında filan.

2- Bölüm başında Jacop'un yanında olan adam, seni ne kadar öldürmek istediğimi biliyosun, bir açığını yakalayım yeterki dedi.

3- Jonh denen(Ki aslında o bizim johnumuz değil bana göre kara duman efendisi) gavur geldiğinde Jacop ona şunu dedi, sonunda açığı yakalamışsın, oda gülümsedi. Bu da demektirdi aslında hep jacopu öldürmeye çalıştı başaramadı bunu sonunda johnun bedeninde ve Ben'inin beynini yıkayarak sonunda gerçekleştirdi. Ama jacopun öleceğini sanmıyorum en son "Geliyorlar" dedi. Demek ki bu kısır döngüde parlamalarları düşünürsek, jacopta planlarını yapmıştı gidip llanaya bana yardım et dedi. llana da etti aslında son anda da olsa gidip uyardı onları bak bu herifin cesedi ama adada ayakta diye.

4- Karaduman aslında bölüm başında jacopun yanında gördüğümüz herif olabilir bunlar o zamandan beri birbirlerine kıl olabilir. Çünkü jacop adaya birilerinin gelmesinin olumsuzluk yaratmayacağını düşünürken öbürkü tehlikeli görüyor. Eee karadumanda adanın güvenlik sistemi diye bize şettirmişlerdi demi.Muhtemelen kardeşler.

5-Jacopun johnu çatıdan atladığında hayat vermesi, diğer herkeze yardım etmesi, kara dumanında genelde öldürmesinden yola çıkarsak biri iyi diğeri kötü kardeş derik. Ve kötü kardeş iyilik melekasi jacopumuzu kıskanıyor:dilcikar:

Şimdilik yeter ula aklıma gelsin bi sindirem daha yazcam:mymeka:

6- Teeee dizinin başından beri jacopun kulubesi sandığımız eski yerin hani küllerle çevrelenmişti oranın jacopa ait olduğunu sandık. Ama şimdi öğrendik ki aslında orası Kara dumanın yani bölüm başındaki jacop yanındaki adamın kulubesiydi. Bir şekilde jacop o küllerle orayı çevreleyip onu hapsetti oraya. Aslında John'a zamanında "Help Me" diyen bizim jacop sandığımız o adamdı, ve john onu jacop sanıp yardım etti llana küllere baktığında gördüyseniz halkada bir geçişlik açılma vardı küller kaldırılmıştı yani oradan serbest kalmış. Kara duman başından beri johnu kullandı , aslında ölmesine gerek yoktu sadece kara dumanın planlarıydı bunlar ölsünki bedenini aslındı yani:mymeka:

O eski bölümde jacop diye ( ülen nasıl senaryo etti adamlar 40 yıl jacop sandık orayı ve onu) sandığımız netsiz bir foto vardı hatırlarsanız saç sakal karışmış şimdi görülüyorki bölüm başındaki adama birebir benziyor yane o pislük kara duman:mymeka:

nevbahar yukarda ýazmisin nasil daha 15 dk var be.(1652 nolu mesaj)

Evet siyah beyaz iyice gözümüze sokuldu, çok doğru tespitlerdelikafadulden

Bu durumda jacop beyaz duman, o pislük baştaki adam karaduman diyebülürük ki öyledelikafadulden

ya nasi aklinda tutuyon bu kadar seyi :bbo:

Ben izlerken not alıyorum:roflol:

Bide 5.sezonda hep demiştim hatırlarsanız adaya dönen aslında john değil başka bişi diye ki doğru çıktı kara duman o bu sezon finali süperdi aslında hep teroimi doğruladı artık eminim hakkaten herşeydenkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…