:1shok: Vay anasını sayın seyirciler ya
Culyetim gitti. Feda etti kendinisenağlama
ben bişe anladım yav hakkaten. Şimdi esas John ölü bu salak jon bölüm başındaki siyahlı adam yani karaduman dimi. Delimidir nedir bunlar, bir ada içn yaptıklarına bakın ayol.
Jekıp da fena parça değilmiş ha, esmer olsaymış daha hoş olurmuşya neyse böylede idare eder.-tatlicadiarzu-
ya ben indiremiyoruuum
rapid hata veriyorrr...
Şekerim dünden beri indirmeye çalışıyorum rapidden. Daha şimdi bitti yeminle. Var bir hinlik ama anlamadım bende. Ama görüntü süper. Akşam evde zevkle bi daha izliyciim.
Alışkanlık oldu artık her hafta izlemem lazım. 5.sezonu başa dönüp her hafta bir bölüm izlemem lazım.laelaelaelaelae
Aslında herşey göründüğü gibimi.CADIARZU Cekıp iyi, siyahlı adam kötümü hakkaten.6 .sezon ters köşe yapmasın bu senarist denyolar. Olay iyi ve kötünün savaşına bağlanmasın şimdi. Siyahlı adam Con'u resmen kullandı. yani cesedini. onu bile bile ölüme gönderdi. Bizim saf Con da "amanın ben liderim nede olsa halkım için fedakarlık yaparım" dedi. Pisi Pisine öldü deli
Fallov dı lıdır bölümünde çakma Con'un riçırtı nasıl bizim Con'a ölmen gerekecek Con dedirtti ama.Sonra Cek'in babası kırıstıyan şepırt olarak Cona tekrar göründü kuyunun içinde çarkı çevirmeden önce, o da ölmen gerekecek, fedakarlık işte budur dedi. Naadar pislik adammış yav.
İyide ben Cekıpla bu siyahlı adamın husumetini anlamadım ya:uhm:, ne geçmiş aralarında.
Cekıp yokmu yani artık.
Cekıp başına gelecek herşeyi biliyordu. Ve bunun için bizimkileri topladı kanaatindeyim.İlanayıda onun için adaya getirtti. İlana ve tayfası Cekıpın adamları. İyide İlana Con'u Ajira düştükten sonra sağ salim sahilde görünce neden hiç tepki vermedi. Heleki Lapidus.CADIARZU, sonuçta adam kargo bölümünde kutunun içinde ama bir bakıyorsun karşında sapasağlam. Niye hiç sorgulamadılar bu olayı.benneyaptımki
Aynen öle kuzum anlamışın sende.
Ama julyet ölmez öldürmemeleri lazım şu olabilir desmonda olan julyete olabilir umudum o
Kuzum diyizi izledikten sonra dün gece yazdım aynılarını okudun mu bilmiyorum , aralarında iyimi kötümü neden böyle bişi var diyosun ya muhtemelen bunlar kardeşler ve kötü olan jacopu çekemiyor.
Ama soru işaretlerimiz şunlar kaldı?
Ne olduda bu kadar kin besliyor.
Birebir birbirlerini öldüremiyolar bunu anladık ama nedenini bilmiyoruz.
6.sezonda ters köşe ederlerse hiç şaşırmam sonuçöta 5 sezonda jacop diye sandımız silüet ve kulübe karadumanın çıktı :mymeka:
Kuzum diyizi izledikten sonra dün gece yazdım aynılarını okudun mu bilmiyorum , aralarında iyimi kötümü neden böyle bişi var diyosun ya muhtemelen bunlar kardeşler ve kötü olan jacopu çekemiyor.
Ama soru işaretlerimiz şunlar kaldı?
Ne olduda bu kadar kin besliyor.
Birebir birbirlerini öldüremiyolar bunu anladık ama nedenini bilmiyoruz.
6.sezonda ters köşe ederlerse hiç şaşırmam sonuçöta 5 sezonda jacop diye sandımız silüet ve kulübe karadumanın çıktı :mymeka:
KUZUM YORUMLARIN ÇOK GÜZELL YA :) ORJİNAL KADINSIN VESSELAM a.s.
Sanmıyorum, başka birşey ama neCADIARZU
Bu siyahlı adam önce Ben'e kızı kılığında göründü ve Con'a itaat etmesi gerektiğini söyledi. Sonrada Riçırta Cona ölmesi gerektiğini söyle dedi. Kimdir nedir bu adam.
Umarım Culyet ölmez, aynı dediğin gibi Dezmınta olan ona da olur.:1no2:
Sanmıyorum, başka birşey ama neCADIARZU
Bu siyahlı adam önce Ben'e kızı kılığında göründü ve Con'a itaat etmesi gerektiğini söyledi. Sonrada Riçırta Cona ölmesi gerektiğini söyle dedi. Kimdir nedir bu adam.
Umarım Culyet ölmez, aynı dediğin gibi Dezmınta olan ona da olur.:1no2:
hihihi kuzucum senin isim olayına bayıldım heheh :)) geçen yıl sardı beni bu :)) sonra kocama sardırdım o da tutkunu oldu :)) şimdi isleyelim dios hep birilri gelio ,kociş de bensiz izleme diyooo ,dvd yi saklıoo :))))) en son LAK ,BEN e göründü yaa ,başucunda hoşgeldin falan dedi orda kaldım :)) sanırım 11 bölümdü o ..bugün gelsin hele kociş çıkartsın nere soktuysa izleyelim .. herkes bitirmiştir 15,bölümü dimi ? :1ninca:
Sen zate dediğim her moka sanmam dedin sezon finalinde dedim herşey çıktı hala sanmam diyon be kadın:mymeka:
O adam kara duman işte:mymeka:
Git biraz araştır adamlar neler bulmuşlar bugün o kesinleşti o adam karaduman kötü kardeş jacop iyi duman yane iyi olan şakkıdı
İşin yoksa düşün dur şimdi patlama sonunda noldu, bu cekıpla siyahlının arasında nolduda kanlı bıçaklılar, kim bunlar, niye doğru dürüst bi hayat yaşamıyorlar ,çoluk çocuğa karışıp, pikniklere felan gitseler, kanepe gaz çıkarıp tüneseler ne var yani:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?