Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen öle kuzum anlamışın sende.

Ama julyet ölmez öldürmemeleri lazım şu olabilir desmonda olan julyete olabilir umudum o

ah culyet ah, kendi ellerinle keyte kaptırdın resmen sovyırısenağlama, değermiydi he. Salak culyet elini atsan ellisi, sovyır gibi nicelerini sıraya dizerdin bebenneyaptımki.

6.sezon ilk bölümlerinde herkes bir şekilde ayrı ayrı kendi hayatlarını yaşayacaklar ama yinede tanışacaklar, olanlar yine olacak gibi geliyor banaCADIARZU

Şimdi bu bomba patlatma olayı işe yararsa, Faraday, Culyet, ve diğer tüm ölenler geri mi gelecek yani. Yok deve yav:bbo:

Riçırt o siyahlı adamı tanımıyormuyduki, onun böyle şeyler yapabileceğini tahmin edemedi mi. Adam doğaüstü bişey yav.sengözlerimebaksanab, riçırt, cekıp niye yaşlanmıyorlar. Nedir bu işin sırrı.

Sardık salak bi diziye ya, kınıyorum kendimi.:mymeka:

Cekıpı öldürmek bu kadar kolaymıydı yani. Cekıpta sanki bekliyorddu bizim çakma Jonu dimi. Sanki kaderine razıymış gibiydi. Biliyordu öldüreceklerini. Adamı ateşe attı hain çakma Consenağlama

ya ben indiremiyoruuum
rapid hata veriyorrr...

Şekerim dünden beri indirmeye çalışıyorum rapidden. Daha şimdi bitti yeminle. Var bir hinlik ama anlamadım bende. Ama görüntü süper. Akşam evde zevkle bi daha izliyciim.

Alışkanlık oldu artık her hafta izlemem lazım. 5.sezonu başa dönüp her hafta bir bölüm izlemem lazım.laelaelaelaelae

ben de 2 bölüm 2 bölüm izliodum... bu hafta 3 bölüm izlemiş olacağım... tabii gezmekten fırsat bulursam... ufak çaplı bir kk buluşması var da :)

ya bir netload ; bir rapid deniyorum ama hep hata veriyor... sadece 1. parçaları indirebildim henüz... neyse yarına kadar vaktim var... yılmayacağım -tatlicadiarzu-

Aslında herşey göründüğü gibimi.CADIARZU Cekıp iyi, siyahlı adam kötümü hakkaten.6 .sezon ters köşe yapmasın bu senarist denyolar. Olay iyi ve kötünün savaşına bağlanmasın şimdi. Siyahlı adam Con'u resmen kullandı. yani cesedini. onu bile bile ölüme gönderdi. Bizim saf Con da "amanın ben liderim nede olsa halkım için fedakarlık yaparım" dedi. Pisi Pisine öldü deli

Fallov dı lıdır bölümünde çakma Con'un riçırtı nasıl bizim Con'a ölmen gerekecek Con dedirtti ama.Sonra Cek'in babası kırıstıyan şepırt olarak Cona tekrar göründü kuyunun içinde çarkı çevirmeden önce, o da ölmen gerekecek, fedakarlık işte budur dedi. Naadar pislik adammış yav.

ıyide ben Cekıpla bu siyahlı adamın husumetini anlamadım ya:uhm:, ne geçmiş aralarında.

Cekıp yokmu yani artık.

Cekıp başına gelecek herşeyi biliyordu. Ve bunun için bizimkileri topladı kanaatindeyim.İlanayıda onun için adaya getirtti. İlana ve tayfası Cekıpın adamları. İyide İlana Con'u Ajira düştükten sonra sağ salim sahilde görünce neden hiç tepki vermedi. Heleki Lapidus.CADIARZU, sonuçta adam kargo bölümünde kutunun içinde ama bir bakıyorsun karşında sapasağlam. Niye hiç sorgulamadılar bu olayı.benneyaptımki

Kuzum diyizi izledikten sonra dün gece yazdım aynılarını okudun mu bilmiyorum , aralarında iyimi kötümü neden böyle bişi var diyosun ya muhtemelen bunlar kardeşler ve kötü olan jacopu çekemiyor.

Ama soru işaretlerimiz şunlar kaldı?

Ne olduda bu kadar kin besliyor.

Birebir birbirlerini öldüremiyolar bunu anladık ama nedenini bilmiyoruz.

6.sezonda ters köşe ederlerse hiç şaşırmam sonuçöta 5 sezonda jacop diye sandımız silüet ve kulübe karadumanın çıktı :mymeka:

Aynen öle kuzum anlamışın sende.

Ama julyet ölmez öldürmemeleri lazım şu olabilir desmonda olan julyete olabilir umudum o

bende demin izledim hala kalbim güm güm atıyor kızlar...
nevbaharcım sana katılıyorum bencede juliyetin başına desmond başına gelenler olacak.
yada 6 sezonda jack dedikleri çıkacak herkes havalanına karşılaşacak...

kazanirsan dost kazan, düsmani anan da dogurur.
sorunun cevabi budur torun:1rolleyes:

KUZUM YORUMLARIN ÇOK GÜZELL YA :) ORJıNAL KADINSIN VESSELAM a.s.

Sanmıyorum, başka birşey ama neCADIARZU

Bu siyahlı adam önce Ben'e kızı kılığında göründü ve Con'a itaat etmesi gerektiğini söyledi. Sonrada Riçırta Cona ölmesi gerektiğini söyle dedi. Kimdir nedir bu adam.

Umarım Culyet ölmez, aynı dediğin gibi Dezmınta olan ona da olur.:1no2:

Sen zate dediğim her moka sanmam dedin sezon finalinde dedim herşey çıktı hala sanmam diyon be kadın:mymeka:

O adam kara duman işte:mymeka:

Git biraz araştır adamlar neler bulmuşlar bugün o kesinleşti o adam karaduman kötü kardeş jacop iyi duman yane iyi olan şakkıdı

hihihi kuzucum senin isim olayına bayıldım heheh :)) geçen yıl sardı beni bu :)) sonra kocama sardırdım o da tutkunu oldu :)) şimdi isleyelim dios hep birilri gelio ,kociş de bensiz izleme diyooo ,dvd yi saklıoo :))))) en son LAK ,BEN e göründü yaa ,başucunda hoşgeldin falan dedi orda kaldım :)) sanırım 11 bölümdü o ..bugün gelsin hele kociş çıkartsın nere soktuysa izleyelim .. herkes bitirmiştir 15,bölümü dimi ? :1ninca:

15.bölümmü kaldı be, hey yavrum hey. Biz yaladık yuttuk 15.bölümü, ihtisas bile yaptık üstüne, sezon finalini yaptık dün itibariylen..

ne demişsinde çıkmış Nev kafa.şakkıdı Denyo senaristlerden biri senmisin la yoksakaydirigubbakcemile3, tamam o adam karaduman ama kardeş değillerdir diyorum. Lan kardeş kardeşe yaparmı bunu bee, ikiside helal süt emmiş adamlar.:smiley-cool:

İyi duman ne bebenneyaptımki. Ben niye hiç görmedim. Kara dumanı gördük iyi hoşda iyisi nerde bunun. hem Cekıpın iyi olduğunu ne bildin , Keyt'in küçükkene çaldığı şeyin parasını ödedi diyemi öyle diyon.süprizzzzz

İşin yoksa düşün dur şimdi patlama sonunda noldu, bu cekıpla siyahlının arasında nolduda kanlı bıçaklılar, kim bunlar, niye doğru dürüst bi hayat yaşamıyorlar ,çoluk çocuğa karışıp, pikniklere felan gitseler, kanepe gaz çıkarıp tüneseler ne var yani:dilcikar:

Sen gibin hayatta mumya gibi yaşamaktansa adamlar ekşınlı yaşiyler.

Walt kılığına giren jacoptu az kafa çalıştır sen anla iyiyi kötüyü nato kafa nato mermersin beaaaabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…