amma yorum yapimissiniz haa oku oku bitmedi :mymeka:
ben de yapmazsam catlarim : )
bazilariniz yaniliyor bakin gercekler soyle : )
John Locke görünümümdeki kişi bence Jacob'un bölüm başında konuştuğu adam'dı ya da Charles Widmore'un o adamla alakası var.Final sahnesinde Jacob'la konuşurken belli etti zaten.Jacob ölürken geliyorlar dedi ve kahramanlarımızdan bahsetti.Bence kahramanlarımız gelirken yanlarında Charliyide getirecekler.Sun beşikten aldığı yüzüğünü ona geri verecek Richard'ın Locke'ı cocukken neden ziyaret ettiğide belli oldu.Final bölümünde bu sezonun bulanıklığı duruldu ama 6. sezon için düşünürsek 5. sezon tam bir muammayla bitti.Bekleyip görücez.Umarım çok beklemeyiz :bbo:
kafami karistiran birsey daha varkafamçokkarıştı ;
jacob birilerinin yaşlamasını engelleyebiliyor ya da locke'un bacaklarını kaybettiği kazada onu hayata getirebiliyorsa nasıl ölüyor? bu kadar kolay mıydı ölmesi? CADIARZU
Kanımca 8 ay kadar bekliycen Zepp bunların cevabı için.
Ayrıca bizde onu diyoz işte bu kadar kolaymıydı ölüm Cekıp için. Sen bilmem kaç asır yaşa sonra kıçı moklu Benjamin gelsin bıçaklasın seni. Olacak şeymi allasen. şakkıdı
8 ay mi ?:1shok: amaninnnnnnnn delikafadulden
bunlarinde enteresan bir sezon anlasi var bee
nasil gecer 8 ay
Benjamin günah çıkarmaya tapınağa gittiğinde yanında John Locke var. Ama aşağı düştüğünde John Locke ortadan ip bulmak için kayboluyor. O sırada siyah duman, Benjamin Linus’a Alex olarak gözüküyor ve John Locke’a zarar vermemesi için tehdit edip işini garantiye alıyor.
peki locke siyak duman ise,
benjamin , locke 'a her istediğini yapacağını karşı çıkmayacağını söylediğinde neden locke şaşırıyor ve soruyor
benjamin 'de alexi gördüğünü ve onu tehdit ettini söylüyor ve locke şaşırıyor
işte benim anlamadığım bu her ikiside (locke ve alex) kara dumansa bu tezatlık değilmi?
benjamin , locke 'a her istediğini yapacağını karşı çıkmayacağını söylediğinde neden locke şaşırıyor ve soruyor
işte benim anlamadığım bu her ikiside (locke ve alex) kara dumansa bu tezatlık değilmi?
ama bana locke 'nin şaşkınlığı baya gerçekci geldi
Biz 5 yıldır böyle bekledik sen ilk kez bekleyecen heç şikayet etme nan:mymeka:
Bu gece erüvizonda hadiseye kara duman eşlik etse, hep beyaz duman mı salcaklar sahnede:roflol:
Arkada sawyer dans etse julyet göbek atsa-tatlicadiarzu-delikafadulden
Benjamin günah çıkarmaya tapınağa gittiğinde yanında John Locke var. Ama aşağı düştüğünde John Locke ortadan ip bulmak için kayboluyor. O sırada siyah duman, Benjamin Linus’a Alex olarak gözüküyor ve John Locke’a zarar vermemesi için tehdit edip işini garantiye alıyor.
bende conun şaşkınlığını aanlamış değilim :uhm:
Bu gece erüvizonda hadiseye kara duman eşlik etse, hep beyaz duman mı salcaklar sahnede:roflol:
Bende takılı plak gibi heykele takılı kaldım ama başka bir sitede şöyle birşey farketmişler. Ada'da 2 tane heykel olabileceği. Nasıl Jacop'ın heykeli varsa, Düşmanın'da heykeli olabilir deniyor. Mantıklı geldi..
Dikkat ederseniz, ilk gördüğümüz ayakları açık, son olarak gördüğümüz jacop'ın heykeli ayakları birleşik ve detayları inceleyin farklılıklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?