kızlar bu akşam ikinci sezonu bitirdim anladığım kadarıyla bu dizi aslında şimdi 3. sezonda başlıyo olaylar farklı bi boyut kazandı heyacan arttı delikafadulden
Ben de dizi 3. sezon başlıyor asıl demiştim. Ama 4. sezonu izleyince yanıldığımı anladım. Hele ki 5. sezonu izlediğimde daha da yanıldığımı anladım. :1shok:
6. sezonda yanılmam artık dizi bitiyor zaten.
altı üstü ambar kapağına bile abooo bu neki ha açıldı ha açtılar diye seyretmiştik
şimdiilerin yanında ne kadar basit bi ayrıntıymış meğerse :roflol: :roflol: :roflol:
yaaa onları yamyam gibi orman insanları gibi gösteriyorlardı oysaki gayet lüküs hayt yaşıyorlarmışşşkafamçokkarıştı
bu gece 5. sezonu bitirdim alkisalkisalkis dizi her sezonda çok farklı bir boyut alıyor.herkesin birbirinle olan bağlantısı falan acayipgarip ya gerçekten çok üstün bir hayal gücü bu diziyi yazmış senarist nasıl bir zeka nasıl bir hayal gücü varmış bu insanda her sezonda hayretle izliyorum.bu elemana defalarca alkış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok merak ediyorum acaba ölenler 6. sezonda geri gelcekmi beklerim valla o profu sevmiştim garibim pisi pisine gittiayrıca sawyer'ada acayip uyus oldum juliet ona kaç defa seni seviyorum dedi o bikere bile seni seviyorum demedi uyuz herif benjamine bile üzüldüm kaydirigubbakcemile3 bu bölümde jacop'la konuşurken
6. sezon nezamanmış ki ve ayrıca final olucakmış 6. sezon bitiyomuş yani bencede artık tadında bıraksınlar.gerçi hoş onlar bizim diziler gibi bi sezonda 2,5 saatlik 30 bölüm yayınlamıyolar bizimkiler filimlerden bile uzun sürüyo...
gece gece amma çenem düşmüş
afişe dikkat ettim de
adada iki duman var uçağın yansıması denize vurmuş
heryer kızıl CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?