Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya çok geç başlıyo 6. sezon bu kadar bekletilirmi yapıcaz o arada kaydirigubbakcemile5

bi haftadır yoktum yeni teoriler var haa CADIARZU neyse herkese selaaam

kızlar bu akşam ikinci sezonu bitirdim anladığım kadarıyla bu dizi aslında şimdi 3. sezonda başlıyo olaylar farklı bi boyut kazandı heyacan arttı delikafadulden

Ben de dizi 3. sezon başlıyor asıl demiştim. Ama 4. sezonu izleyince yanıldığımı anladım. Hele ki 5. sezonu izlediğimde daha da yanıldığımı anladım. :1shok:
6. sezonda yanılmam artık dizi bitiyor zaten.

ama 3. sezon da öyle bi izlenim veriyo dimii bu iki sezon evet güzeldi ama biraz yavandı....şimdi heyacanlanmaya başladımdelikafadulden

5. sezonda da öyle diyeceksinn.:jeyyar:
Hele şimdi düşünüyorum da ilk iki sezonu nasıl izlemişim. Ne kadar da sıkıcıymış. Bir de ilk izlediğimde çok heyecanlanıyordum.:1closedeyes:

altı üstü ambar kapağına bile abooo bu neki ha açıldı ha açtılar diye seyretmiştik
şimdiilerin yanında ne kadar basit bi ayrıntıymış meğerse :roflol: :roflol: :roflol:

altı üstü ambar kapağına bile abooo bu neki ha açıldı ha açtılar diye seyretmiştik
şimdiilerin yanında ne kadar basit bi ayrıntıymış meğerse :roflol: :roflol: :roflol:

Evet yaaa!!!
Hele İlk sezon adada başkaları yaşıyordu diye öğrendiydik de "acaba nasıl insanlar, ne yer, ne içerler. niye böyleler" gibi meraktan çatlamıştım. Walt'u kaçıırılarken azıcık ucundan görmüştük de merakım artmıştı çocuğu nereye götürüyorlar diye. :1rolleyes:
Şimdi çok daha fazla şeyi merak ediyorum.

yaaa onları yamyam gibi orman insanları gibi gösteriyorlardı oysaki gayet lüküs hayt yaşıyorlarmışşşkafamçokkarıştı

bu gece 5. sezonu bitirdim alkisalkisalkis dizi her sezonda çok farklı bir boyut alıyor.herkesin birbirinle olan bağlantısı falan acayipgarip ya gerçekten çok üstün bir hayal gücü bu diziyi yazmış senarist nasıl bir zeka nasıl bir hayal gücü varmış bu insanda her sezonda hayretle izliyorum.bu elemana defalarca alkış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok merak ediyorum acaba ölenler 6. sezonda geri gelcekmi beklerim valla o profu sevmiştim garibim pisi pisine gitti ayrıca sawyer'ada acayip uyus oldum juliet ona kaç defa seni seviyorum dedi o bikere bile seni seviyorum demedi uyuz herif benjamine bile üzüldüm kaydirigubbakcemile3 bu bölümde jacop'la konuşurken
6. sezon nezamanmış ki ve ayrıca final olucakmış 6. sezon bitiyomuş yani bencede artık tadında bıraksınlar.gerçi hoş onlar bizim diziler gibi bi sezonda 2,5 saatlik 30 bölüm yayınlamıyolar bizimkiler filimlerden bile uzun sürüyo...
gece gece amma çenem düşmüş

Evet bu sezon bitiyor!:çok üzgünüm:
Her sezon farklı bir boyut alıyor! Şimdi bakıyorum da 3. sezonla 5. sezon arasında dağlar kadar fark var!:1shok:
Bu arada Benjamin:asigim: için "çok şey biliyor, kesinlikle ötse dizi çözülür" demişliğim vardı. Tükürdüğümü yalıyorum.:tomato: Aslında bir şey bilmiyormuş.kaydirigubbakcemile3
Jacob'u bile görmemiş!

Hey gidi Lost topiği hey. Sen bu hallere düşecek topikmiydin.

Kaç haftadır sesin soluğun kesilmiş, bir kenara itilmiş vaziyettesin.mafoldumben

haklısın kuzucum arada ben yaziim diyorum ama geriden geriden geliyorum ne yazayımki sorularımla sizleride boğmak istemiyorumsengözlerimebaksanab

Lost'un 6. ve son sezonunun bölüm isimleri belli oldu.

6.1- Vessel
6.2- Our Cause
6.3- His Mistake
6.4- The Black Rock
6.5- The Other Leader
6.6- 6
6.7- New Dharma
6.8- The Time Traveler's Wife
6.9- The Prophet
6.10- The Arrow
6.11- Elizabeth
6.12- In The End
6.13- The Will
6.14- The Sacrifice
6.15- Ashes to Ashes
Special Recap - Destiny Found
6.16/17- The Temple (Final)

Alıntıdır

afişe dikkat ettim de
adada iki duman var uçağın yansıması denize vurmuş
heryer kızıl CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…