semuş valla john locke ın ölü bedenini görünce canlısının kim olduğunu tahmin edememiştim helal olsun :) çok iyi olan tahminlerine dayanarak son bi tahmin daha istiyorum they are coming diyordu ölmeden önce jacob yanlış hatırlamıosam, peki sizce gelenler kimler?
şu yazdıklarından tek çıkardığım kardeş kardeşlemi evlenmişkafamçokkarıştı
semuş;
"ilona, jacob'un eşiydi ve diğer kötü kardeşinde,kız kardeşi" demişsin. Bu ensest bir ilişki oluyor, senaristlerin olayları bu şekilde bağlayacağını hiç sanmıyorum, hatta 5 sezondur izlediğimden azcık bişey anladıysam imkan yok.
Ayrıca siyahlı vatandaşınmı kötü yoksa Jacob'ınmı kötü olduğunu nerden biliyorsunki? Senaristlerin çoğu olayda bizi ters köşeye yatırdığını unutmamak lazım.
wikipedia:
Sobek timsah şeklindeki Antik Mısır uygarlığının bir tanrısıdır. Tüm suların tanrısı olarak kabul edilen Sobek'in kutsal hayvanı timsahtır. Şehri Crocodilopolis (El-Fayum)'dur.
Eşinin Tawaret,ve oğlunun Anubis,kardeşlerinin de Seth,Osiris,ısis ve Nephthys olduğu söylenir.
Öbür adları Sebek, Sobk, Suchos, Sebek-Ra, Soknopais ve Sobki.
Osiris:jacob
Seth:başlangıçtaki siyahlı adam
ısis:ilana
Osiris başta erkeklerin dünyasının kural koyucusu olmuş ve Ra gökyüzüne kural koymak için dünyayı bıraktığında kardeşi Set, Osiris’i öldürdü. ısis’in sihri sayesinde tekrar yaşama döndü. ılk ölen yaşayan canlı olduğu için sonraları ölülerin lordu oldu. Oğlu Horus, onun ölümünün öcünü aldı. Set’i yendi ve onu batı Mısır’ın çölüne (Sahra) gönderdi.
[/FONT][/B]Alıntıdır
semuş;
"ilona, jacob'un eşiydi ve diğer kötü kardeşinde,kız kardeşi" demişsin. Bu ensest bir ilişki oluyor, senaristlerin olayları bu şekilde bağlayacağını hiç sanmıyorum, hatta 5 sezondur izlediğimden azcık bişey anladıysam imkan yok.
Ayrıca siyahlı vatandaşınmı kötü yoksa Jacob'ınmı kötü olduğunu nerden biliyorsunki? Senaristlerin çoğu olayda bizi ters köşeye yatırdığını unutmamak lazım.
Locke'ın cesedini boş yere önce kulübeye sonra da heykelin altına getirmediler herhalde, Jacop = Locke olacak .
Aranızda Lost'un oyununu oynayan var mı bilmiyorum ama o oyunda karakterimizle türlü badireler atlatıyorduk ve yanlış hatırlamıyorsam en sonunda bize bir tekne veriliyordu. Adadan ayrılıyorduk ama fazla uzaklaşamadan ana karakter gözlerini tekrar adada açıyordu. hem de uçak düştükten hemen sonra sahilde. Burdan yola çıkarak adadakilerin en başa döneceklerini söyleyebiliriz.
Oyunu oynayıp bitirdim ve oyunun sonunda fena sinirlenmiştim. Dizinin son halini göz önüne aldığımızda finalinde tıpkı oyundaki gibi olacağı şüphesiz ama bu oyunu oynamayanlar için fena spoiler oldu.
Bundan sonrası ağır spoiler içeriyor, tercihiniz okumaksa seçip okuyunuz :smiley-cool:
Oyununu oynuyorum yarısındayım bitirmemiştim dahaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Oyunda ben zaten görevleri pek yapamıyorum sahilde gezip sawyeri bulup yanına sokuluyorum:roflol::roflol:
Oyununu oynuyorum yarısındayım bitirmemiştim dahaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Oyunda ben zaten görevleri pek yapamıyorum sahilde gezip sawyeri bulup yanına sokuluyorum:roflol::roflol:
nerde oynuyon bu oyunu merak ettim :icecream:
bana da yolla isteyenin bi yüzü yollamayanin iki yüzü naniknanik
kızlar tnt de saat kaçta hangi günler oynuyodu ben bi türlü yakalayamıyorumfisfisfis
ve haka soruma kimse yanıt vermedi:dilcikar:
Çünkü bizim tnt den izlemiyoruz kisenağlama
bizim tnt miz bile yok:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?