Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben neden bu topiği gördümki.. görmeden önce kendi halinde,kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışan gariban bir kızdım:ecrin_bebek: kafamdaki soruların cevabını;doğru yada yanlış, az çok bulmuştum ne güzel..hihoyyytben ne yaptım da bu topiği gördüm..fisfisfisbu sorduğunuz sorunun cevabını nasıl anlatacağım ben..:uhm:

jacob;adaya sırayla şu kişileri aldı..
ilk kate'i aldı:işaret olarakta ona dokunması yeterliydi..onu dükkandan,çaldığı kutunun ücretini ödeyerek kurtardı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi..
2.sawyer'i: aldı ve ona mektubu yazması için kalem verdi..
3.sayid'e: caddeden geçerken adres sordu..sevgilisine araba çarpmasına sebep oldu..
4.ilona'yı: hastane de ziyaret etti..yüzü sargılı kız ona dokunmadı,ondan yardım istedi..herkese yardım ederken,ondan yardım istedi..çünkü;o da,ada halkından biri ve ilona'nın da kendine has özellikleri var ve jacob;ateşe atılacağını bildiği için onu ateşten, özel güçleriyle kurtaracak kişi; ''ilona'' olduğu için ondan yardım istedi..
5. john lock: babası tarafından camdan atıldığında jacob,ordaydı ve ona dokunarak,bunlar sana olduğu için özür dilerim dedi..
6.jin ve sun:evlenirken onların düğününde yer aldı ve her ikisinin koluna dokundu..
7.dr jack: çikolata makinasına takılan çikolatayı jacob,ona vererek,ona dokundu..
8.hugo:yu ceza evinden çıkışta takside bekledi ve 316 sayılı uçağa binmek kendi tercihin dedi..
bu kişilerin hepsine dokunarak bizlere bu kişilerin ada için seçilmiş özel insanlar olduğunu gösterdi..
jacop'un,ateşe atılırken;GELİYORLAR dediği bu kişilerdi..ada için seçilmiş özel insanlar..ve o geliyorlar dediği kişiler arasında; richard da var ve richard da adaya gemi ile geliyor..çünkü;jacob'a göre,savaşın ve ada da olan olayların seyrini değiştireceklerine inanıyor..bizimkiler vede ilona..ilona da adadaki özel kişilerden biri,tıpkı richard gibi..çünkü;richard'la konuşurlarken,çevredekiler anlamasın diye kendilerinin anladığı dilde konuştular..bu ada halkının yada ada'ya,zaman makinesi sayesinde geçmişe giderek olayları değiştirerek,geleceği de değiştireceklerine inanan bilim adamlarıysa..ben kendi düşüncem; kesinlikle kader ve alın yazısı değiştirilemez..eninde sonunda o mutlak son yaşanır..doğacak doğar,ölecek olan ölür kimse bunu değiştiremez..çünkü kalem yazacağını yazmıştır..bakalım bu dizide bazı şeyler değişecek mi? yoksa doğa kanunları koyduğu kanunları er yada geç yerine getirecek mi izleyip göreceğiz..
umarım sorunuza cevap olmuştur..ama benim kafamdaki o kaderi bir şekilde değiştirip değiştiremeyecekleri sorusu kafamı karıştırıp duruyor..cevabı ne kadar bu imkansız desemde cevabımı yukarıda versemde..CADIARZU

bu soruya cevap verdin..hadi bir de şuna cevap verde tam olsun semuş;diğer kardeşin, jacob'dan nefret etme sebebi ne?
cevap:bilmiyorum ama tahminen;ilona, jacob'un eşiydi ve diğer kötü kardeşin de,kız kardeşi..bunlar; 2 kız 2 erkek,olmak üzere 4 kardeşler..diğer kardeş kim bilmiyorum..jacob; iyi kalpli, merhametli birisi olduğu için herkes tarafından dinlenilen,sevilen,sayılan bir liderdi ve babası tarafından da jacob daha çok sevilen kardeşti..durum böyle olunca da kötü kalpli siyah kardeş;jacob'u çekemedi,kıskandı ve onu öldürmeyi çok istedi..hemde liderliğini ele geçirmek istiyordu ve sonunda da ''ben'' sayesinde bunu başardı..siyahlı kardeşin jacob'dan nefret etme sebebinin bu olduğunu düşünüyorum..ve ilona ile jacob'un bir çocukları var o da richard..ayrıca ilona kötü kardeşle de birlikte olduğu içinde ondan da bir çocuğu var..ilona'nın da kendine has özellikleri olduğu ve jacob ateşe atılacağını bildiği için ve bu konuda ona bir tek ilona yardım edebileceği için, jacob; sırf bu yüzden ondan yardım istedi..diye düşünüyorum..jacob'la ilona'nın bir çocukları var ve o çocukta richard..yanlış hatırlamıyorsam;küçük ben, vurulduğunda sawyer vede kate, ben'i richard'a teslim etmişlerdi ve o çocuğu kucağına alıp bir tapınağa girerken yüzü güneş gibi parlamıştı..bunun sebebi kendisinin sahip olduğu güçten kaynaklanmaktaydı..buda babası jacob'dan kaynaklanmakta,tıpkı richard'ın yaşlanmasına engel olması gibi..ve adanın yeni lideri richard..

melis sormuş: ilona kim diye ? yukarda ki açıklamam yeterli olmuştur umarım..ama açık
yazmak gerekirse..bence, ilona; jacob'un vede diğer siyah kötü kardeşin, kız kardeşi,hemde jacob'un eşi,richard'ın annesi..
ammada karıştı ortalık değilmi :1shok: benimde kafamı iyice karıştırdınız şimdi bildiğim herşey yine birbirinin içine girdikafamçokkarıştı

soruların ardı arkası kesilmiyor;şimdide firstday sormuş: ben'in göremediği ama kulubede help me diye bağıran kim?? o kara duman kötü kardeşti..o jacob tarafından o kulubeye bir şekilde hapsedilmiş..fakat kötü kardeş gözetleme deliği her ne ise onu bulmuş ve ordan kurtulmayı başarmış..jacob'la karşılaştıklarında söylediği şey buydu gözetleme deliğini bulmuşsun..evet buldum buraya gelinceye kadar da benim neler çektiğimi bilemezsin demişti jacoba,john locke nin bedenindeyken..kafamı iyice allak bullak ettiniz uleeeeyn..:çok üzgünüm::mymeka:

sormuşken şunu da soralım; heykeller ne peki ?? biliyorum ya soracaksınız?? cevap vermişken hepsine toptan cevap veriyim istedim..bir daha da soru soran olursa ahanda şu sopaynanklava: peşi sıra koşarım..yakalarım ve :mymeka::mymeka: sonrada alır kaydirigubbakcemile taaaaa uzaklardaki o adaya götürüp bırakıp kaçar gelirim..:roflol:
en son bölümde;sun'ın,ben'e heykelin gerisine ne oldu? dediği.. bizlerin sadece ayak olarak gördüğümüz heykel hakkında düşüncelerim; bu heykel ada da;hamile kadınların,bebeklerin koruyucusu olan jacob'la diğer kötü kardeşin annesine aittir..bir dönem adada çocukların dünyaya gelememesinin sebebi bu heykelin parçalanmasından kaynaklanmaktadır..jacob'un anne ve babası kim diye sormayın bu soruların da cevabını biliyorum daha doğrusu tahmin ediyorum..ama sizlere bunu asla vede kat'i surette söylemem,söylemem..banane,banane söylemiycem..:icecream: ayrıca ada da iki heykel var biri anneye,biri babaya ait heykeller bunlar..anneye ait olanı söyledim ; parçalanmış jacob'un içerisinde yaşadığı yer..babasınıda bi zahmet siz bulun..:jeyyar:
biraz daha soru sorarsanız bu topiği ateşe veririm.. sonra da yangın vaaaaaaar diye bağırırım..delikafadulden hem ada halkından olanlar; benim bu sırlarını açığa vurduğum için beni, cezalandırırlarsa da sizden bilirim..kaydirigubbakcemile3 ay nediyorum ben ya, kafayı yedim sonunda iyimi.. ben böyle bir kız değildim, beni ne hale getirdi bu lost ve bu topik..:roflol::roflol:

jacob; maşallah oturmuş adanın, hemde deniz'in keyfini sürüyor..yanında ki şahısla birlikte bizde burda; kim kimdir? necidir kafayı yemek üzereyiz..kimse tutmasın beni ben o adaya gidiyorum..byyyyy

Son düzenleme:
semuş;

"ilona, jacob'un eşiydi ve diğer kötü kardeşinde,kız kardeşi" demişsin. Bu ensest bir ilişki oluyor, senaristlerin olayları bu şekilde bağlayacağını hiç sanmıyorum, hatta 5 sezondur izlediğimden azcık bişey anladıysam imkan yok.

Ayrıca siyahlı vatandaşınmı kötü yoksa Jacob'ınmı kötü olduğunu nerden biliyorsunki? Senaristlerin çoğu olayda bizi ters köşeye yatırdığını unutmamak lazım.

şu yazdıklarından tek çıkardığım kardeş kardeşlemi evlenmişkafamçokkarıştı

şimdi bunu size şöyle izah edeyim;ilk insan;adem babamız ve eşi havva annemiz cennetten kovulduktan sonra yeryüzünde bir adaya indirilmişlerdi..bir zaman sonra çocukları oldu..ikiz çocuklardan birinin adını: kabil, kızın ismini de: iklima koydular..bir süre sonra; bir ikiz çocukları daha oldu.. onların ismi de: habil ile liyuza idi..o zaman da Allah; böyle uygun gördüğü için,aynı batında doğan kardeş, birbirleriyle evlenemiyordu..bir batında doğan kardeş, bir başka batında doğan kardeşle evlenebiliyordu..bu yasağı delen kabil kardeşi habil'i öldürerek yeryüzünde ilk insan katili olmuştur..ve kendisine haram kılınan kız kardeşi iklima ile evlenmiş..ondan da bir çocuğu olmuş adını da: hanok koymuşlardır..konuyu nerden nereye bağladım ..biran için öyle olabileceğini düşündüm..çünkü; didisim, senin bir kaç sayfa öncesinde yazdıklarında bunu bir şekilde doğrular şekilde..yanlız orada anlatılanlar mısır mitolojisine bağlanmakta..mısır mitolojisinide biraz bildiğim için öyle diyorum..isteyenler araştırabilirler..

didisim ; şimdi senin yazdıklarında ki taşları yerli yerine oturtunca çıkan sonuç benim yazdıklarım çıkmıyormu??
osiris: jacob olunca, isis:ilona olunca,seth:kötü kardeş olunca,oğlu horusta :richard olmuyormu??..oluyor..
peki böylesi bir yaşam tarihte kimler yaşamış diye düşününce;habil ile kabil kardeşler,karşıma çıkıyor..
dediğim gibi bunlar sadece benim dizi için olan tahminlerim.. doğru olma olasılığıda var olmama olasığıda..
yanlız habil ile kabil hakkında yazdıklarım tamamiyle doğrudur..

Son düzenleme:
ozaman senin anlattıklarına göre lostun senaristleri bizim adem babamız ve havva anamızdan esinlenmişler enterasan gerçi ben daha 2. sozonun 21, bölümündeyim 6. sezona kadar size yetişebilirsem ne anladıysam bende sizlere bu konuda aktarımlarda bulunacam inşallahşakkıdı

Son düzenleme:

Çok doğru, senaristler sol köşe yapar.

Ve bir çok lost sitesinde alınan duyumlar hep doğru çıktığı için semuş son teorin benimde aklıma yatmadı

kızlar okadar çok teori üretiyoruz ki bakmışsınız dünya çapındaki lost dizisini biz burdan, kadınlar kulubunden çözmüşüzkaydirigubbakcemile3

Locke'ın cesedini boş yere önce kulübeye sonra da heykelin altına getirmediler herhalde, Jacop = Locke olacak .

Diye okudum bir sitede haberiniz olsun naniknanik

----------------------

Bundan sonrası ağır spoiler içeriyor, tercihiniz okumaksa seçip okuyunuz :smiley-cool:

Oyunu oynayıp bitirdim ve oyunun sonunda fena sinirlenmiştim. Dizinin son halini göz önüne aldığımızda finalinde tıpkı oyundaki gibi olacağı şüphesiz ama bu oyunu oynamayanlar için fena spoiler oldu.

Oyununu oynuyorum yarısındayım bitirmemiştim dahaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Oyunda ben zaten görevleri pek yapamıyorum sahilde gezip sawyeri bulup yanına sokuluyorum:roflol::roflol:

Bundan sonrası ağır spoiler içeriyor, tercihiniz okumaksa seçip okuyunuz :smiley-cool:

Oyununu oynuyorum yarısındayım bitirmemiştim dahaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Oyunda ben zaten görevleri pek yapamıyorum sahilde gezip sawyeri bulup yanına sokuluyorum:roflol::roflol:

Bak senin için alıntı yaptım, bir daha oku ne demişim naniknanik

:arkasına bakmadan kaçarken ceylan gibi seken kuzu smayli:

nerde oynuyon bu oyunu merak ettim :icecream:
bana da yolla isteyenin bi yüzü yollamayanin iki yüzü naniknanik

nerde oynuyon bu oyunu merak ettim :icecream:
bana da yolla isteyenin bi yüzü yollamayanin iki yüzü naniknanik

babanne yurt dışına kargo 18 günde anca gidiy beklicen misenağlama

Bilgisayar oyunu var lostun ama resmen sahilde onlarlasın uçağın içinde kara duman geliyor kaçıyosun çok güzeldelikafadulden

anam bu michael ana lucia ile libby niye öldürdü:1shok: ben onalrın da daimi olacaklarını düşünmüştüm CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…