bizim tnt miz bile yok:1closedeyes:
bizdee var da noliiyarın akşama beter böcek var bi o yararı dokuncak iştemirmirmirmir
aa bi ara var yaa stephan king veriyodu pazar akşamları bi filmi 3 e bölüyodu 3 hafta pazarları bölük pörçük film:mymeka:
Amanim yarın akşam tnt de beter böcekmi vaaarkaydirigubbakcemile2
Küçüklük aşkımkaydirigubbakcemile3
Uzun zaman olmuştu izliyemiyeli :ecrin_bebek:
Ben baya çocukken ilk izleyişimde korkmuştum beter böcek filminden biliyomusunuz:roflol:
Sonradan aştım kendimi şimdi işkence filmlerine bile bayılır oldum benneyaptımki
Ben baya çocukken ilk izleyişimde korkmuştum beter böcek filminden biliyomusunuz:roflol:
Sonradan aştım kendimi şimdi işkence filmlerine bile bayılır oldum benneyaptımki
Amanim yarın akşam tnt de beter böcekmi vaaarkaydirigubbakcemile2
Küçüklük aşkımkaydirigubbakcemile3
Uzun zaman olmuştu izliyemiyeli :ecrin_bebek:
Anlamıştım zati sende bi mokluk olduğunubenneyaptımki
Ben işkence , korku filmlerine bayılırım kaydirigubbakcemile2
Çocukluğumdan beri kaydirigubbakcemile3
En zevkli filmlerde bunlar oluyii zatii-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3sana cvp yazmadan önce bi tnt ye yayın akışına bakiim dedim emin olmak için
açtım tnt yi bi de baktım jacopkaydirigubbakcemile3çöm hali kuzey ışıkları diye bi filmkaydirigubbakcemile3
emin oldum varmış beter böcek bu akşamgamyoncuiremsu
Saol canım yarın akşamı iple çekiyorum
Çok severim , ne komedi filmdir Beter Böcekkaydirigubbakcemile2
Jacob şu sarışın çirkin olanmı , beğenmiyim ben onu :CüvCüv:
yarın akşam değill bu akşam film senin ilk alıntıladığın mesajı ben gece yazdıydım 12yi geçtiği için bugüne geçmiş ondan karışıklık olmuşbenneyaptımki
jacop sarı olan bende öylelikle tanıdım zatı sarılığından bayaa bi küçükmüş çünkü galna sanırsamgamyoncuiremsu
Hımm ben hiç yazdığın saate bakmamıştım:1ninca:
Bu akşamda uyar bana saat kaçta peki şekerim ?kaydirigubbakcemile2
sevgili nevbahar;seninde dediğin gibi;senaristlerin sağ gösterip,soldan vurmaları hep olan birşey..haklısın sana katılıyoruma.sÇok doğru, senaristler sol köşe yapar.
Ve bir çok lost sitesinde alınan duyumlar hep doğru çıktığı için semuş son teorin benimde aklıma yatmadı
sevgili nevbahar;seninde dediğin gibi;senaristlerin sağ gösterip,soldan vurmaları hep olan birşey..haklısın sana katılıyoruma.s
ama benim bir önceki mesajım da sizler tarafından yanlış anlaşılmamın sebebi; mısır mitolojisindeki osirisi:geb ve nut'un oğlu yeraltı dünyasının hakimi,ölümsüz yaşam için diriliş tanrısı,kural koyucu,koruyucu;ölülerin yargıcı..osirisin,nut ve geb’in ilk çocuğu olması ve seth,nephthys ve İsis’in kardeşide olunca,aynı zamanda isis’in kocası da olunca..horus,isis'ten oğlu olunca..bende bu olayı anlatırken dizinin kahramanları; jacob'usiris..seth'i:karaduman kötü kardeş..isis'i: ilona..ve jacob ile ilona'nın çocuklarını :horus:richard olarak anlatınca olay yanlış anlaşıldı..enses bir ilişki var ortada senaristler bunu yapmazlar denilince bende bunu en iyi habil ile kabil kardeşleri örnek vererek açıklamak istedim..elbetteki bu dizinin senaristleri, kesinlikle konuyu habil ile kabil kardeşlere vede onların kavgalarına bağlamayacaklar..çünkü onlar mısır mitolojisinde ki tanrılardan,tapınaklardan,mısır da yaşanan olaylardan bahsediyorlar..benim habil ile kabil'i örnek vermekteki amacım;mısır mitolojisinde de yer alan osiris,seth,isis'in durumunu tam olarak dizideki oyunculara aktaramadığım için..bizim şuan enses olarak adlandırdığımız olay ortaya çıktı,bende aslını anlatabilmek için o örneği verdim..bunu en iyi bu şekilde anlatabilirdim..başka türlü bu olayı açıklayamazdım..o yüzden yaşanmış gerçek bir olayı anlattım ama yanlış anlaşıldım buda benden benim anlatım yetersizliğimden kaynaklandı..:çok üzgünüm:
dizi karmaşık olunca anlatmasıda bir o kadar zor oluyor..:çok üzgünüm:
kızlar diziyi izlerken :1shok:böyle sizleri okuyuncakafamçokkarıştıaha böyle oluyorum :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?