Lovebombing mi tanımak mı istiyor?

ceyyceyy_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
209
35
13
21
İyi geceler hanımlar size bir konu ile danışmaya geldim 1,5 aydır görüştüğüm biri var 22 yaşında bende 21 ikimizde öğretmeniz flörtüz uzak mesafe benim için kalkıp geldi yüz yüzede görüştük gayet saygılı beyefendiydi hareketleri hoşuma gitti cıvık değildi çiçekle gelmişti ve birkaç hediye ile sarılırken izin istedi felan çok hoştu şimdi diyeceksiniz ki ee sorun ne? Buluştuk o bindi gitti birden sürekli özledim felan demeye başladı hani gereksiz bir samimiyet oldu aramızda bende uyardım özür diledi ve her şeyin ben nasıl istersem öyle olacağını söyledi ben buna tanıştığımız ilk gün 2 yıl en az tanıma süremdir demiştim senin istediğin gibi 2 yıl tanıyalım dedi geldiği günde 1.ay hediyesi olarak pandora yüzük alacağını söyledi alıp almaması çokta önemli değilde sizce bu arkadaş tanımak mı istiyor lovebombingci mi? Ama ilgisi hiç azalmadı hani hevestir desem aksine benim azaldı şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi ne desem bilemedim ama biz burda ne söylersek söyleyelim o ilişkiyi yaşayan, enerjiyi alan sizsiniz. Huzursuz olduğunuz bir şey varsa o duygunun peşine gitmenizi tavsiye edebilirim sadece. Bizler hislerimizde kolay kolay yanılmıyoruz çünkü.

Huzursuz olduğum bir şey yok ama içime sinmeyen bir şey var zamana bıraktım olursa olur

Huzursuz olduğum bir şey yok ama içime sinmeyen bir şey var zamana bıraktım olursa olur
Aslında bu kafaya girdiysen çok daha kolay. Sadece uzakta dur ve izle.
Bu arada 2 sene sadece tanıma süremdir falan gibi lafları çok büyük buluyorum. Yani akışta kalmaya çalışın biraz. Kendinizi kaptırmadan, sakin sakin her şey olacağına varacaktır.

O da doğru teşekkür ederim

21-22 yaşındasınız akışına bırak yaşa gitsin

2 sene tanışma sürem demişsiniz de fazla değil mi 2 sene? Bir de ilgim azaldı da demişsiniz bence azaldıysa onun ne düşündüğünü boşverin görüşmeyi kesin.

Sizin ki azaldıysa gereken o elektriği alamamışsınız ilk görüşmede alamadıysanız sonra alamıyorsunuz
Zamana bırakın daha 1,5 ay çok erken ustelık uzak mesafe

Sizin ki azaldıysa gereken o elektriği alamamışsınız ilk görüşmede alamadıysanız sonra alamıyorsunuz
Zamana bırakın daha 1,5 ay çok erken ustelık uzak mesafe
İlk görüşmede yalan yok alamadım temiz bir çocuk belli her şeyde izin istedi belkide deccal ex yüzünden oldu ama onun faturasını buna kesmek istemiyorum günah napacağım bilmiyorum

Bana çocuğun davranışları, yazdıkları normal, senin onu itmen anormal geldi. Ayrıca 2 sene tanışma mı olur? Ortalama 3 ayda tanıyıp sevgili olursun. 2 sene sevgililikten sonra nişan, nikah düşünülebilir, normali budur.

2 sene sevgili olmayıp sadece arkadaş kalacaksanız bunu kimse istemez, çünkü aşırı saçma.

Bişi dicem bana ilk buluşmaya bir kaç hediye ile gelip sonra ay dolunca sana pandora yüzük alcam demesi iğreti geldi
Bu detayı atlamışım. Evet bu abartı ama diğer halleri normal bence. Ben genel olarak konu sahibini anormal buldum. Gönlü bu işe yok gibi, bence çocuğu oyalamasın.

Maalesef benim güven problemleri hat safhada bana kalsa 3 yıl tanıma 2 yıl sevgililik sonra isteme söz nişan ama bunu ona yapamam çünkü öğretmen,mezun oldu okuldan benim 1 senem var mezuniyetimde kendi kafasına göre evlenme teklifi planlamış arkadaşlarımda sen itiyorsun itme ilk kez bu kadar düzgünü çıktı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…