Evet dün 1.ayımızdı yani bugün aslında gece kutladı erken uyumak istedi duşa girdi iyi geceler dedi sabah her yerden engellemişNasıl yani durduk yere mi engelledi?
Zaten hevesi alınca engeli bastı ama bende hatalıyım son zamanlarda antrenmandan çıkmıyordum ve vakit ayırmıyordum pek gelir gelmez yemek uyku duş sabah yine antrenman ve ilgim alaka azdı bende oğlaklık var haritada işim herkesten önce mantığı varEvet lovebombing
Yok değilde hevesim yok öylesine alelade konuşuyorum belki tanıdıkça severim diye yanlış anlaşılma olmasın yüzüğü ben istedim çiçek alacaktı normalde yanına takı ne istersin dedi bende yüzük olur dedim pandorayı kendi seçmiş marka olarak
Yani işte her yeni eklediğiniz ayrıntıyla daha da haklı çıkarıyorsunuz bizi de neyse. Zaten açıklama yapmaktan sıkıldım çünkü dinlemiyor gibisiniz verdiğiniz cevaplardan anlaşılan, yine de son kez söyleyeceğim bu ilişki meselelerini bi süre salıp kendinize odaklanın size tavsiyem.Engellemiş zaten bugün sebepsizce
Bu kadar farkındalıksızlık ve içgörü eksikliği bana fazla yeminle fenalaşmak üzereyim şuanZaten hevesi alınca engeli bastı ama bende hatalıyım son zamanlarda antrenmandan çıkmıyordum ve vakit ayırmıyordum pek gelir gelmez yemek uyku duş sabah yine antrenman ve ilgim alaka azdı bende oğlaklık var haritada işim herkesten önce mantığı var
Bu Pandora çok mu pahali altın elmas yakut mu satıyor? Herkesin dilinde bir Pandora gidiyor
Niye ne alaka?Durup dururken gitmesi kahpelik bana ağlayıp karşımda benden sebepsizce gideceksin diye çok korkuyorum demeseydi o zaman valla kendi keyfi bilir yaptığı şey pekte umrumda değilYani işte her yeni eklediğiniz ayrıntıyla daha da haklı çıkarıyorsunuz bizi de neyse. Zaten açıklama yapmaktan sıkıldım çünkü dinlemiyor gibisiniz verdiğiniz cevaplardan anlaşılan, yine de son kez söyleyeceğim bu ilişki meselelerini bi süre salıp kendinize odaklanın size tavsiyem.
Ama çocukla ilgili “ucube değişik biri” lafımı geri alıyorum, akıllıca bir şey yapmış şaşırdım kdkdkdkdk
Ava giderken avladı sanırım zaten aman aman umrumda bir tip değildi ben onu azda olsa tanıdıysam ilgi manyağı bir şey büyük ihtimal haftanın 3 günü antrenmanda olmama katlanamadıSizin derdiniz guven filan degil tamamen cocuktan hoslanmiyorsunuz ama boş durmaktansa takiliyorsunuz.
Akli olan kimse kimseyi 2 sene boyunca duygulari oluşacak mi diye de beklemez.
Iliski yaşamak icin 2 sene istiyorsunuz ama iş hediyeye gelince hic" olmaz ne olacagimiz belli degil " filan demiyorsunuz yüzük istiyorsunuz ilk aydan
Karsinizdaki ya asiri saftirik bisey ya da tam cakal ava giderken avlayabilir. Ikisinden biri.
Aslında ne alaka olduğunu yazdım ama.. Normal davranmıyorsunuz, ilişkilere vs dair bakış açınız /yaklaşımınız /tavırlarınız sağlıklı değil. Bu yüzden de karşınıza normal insan kolay kolay çıkmaz. Çıksa da kaçar/engeller aynen böyle. Veya saçma sapan tavırlar görürüsünüz ne yazık ki. O yüzden dön bi kendine bak kendini geliştir kafanı değiştir diyoruz ya, yaşınız gencecik daha.Niye ne alaka?Durup dururken gitmesi kahpelik bana ağlayıp karşımda benden sebepsizce gideceksin diye çok korkuyorum demeseydi o zaman valla kendi keyfi bilir yaptığı şey pekte umrumda değil
Da de aynı zamanda ta te olabilir sayın psikolog hanım ve ta te hali bitişik yazılır :)Aslında ne alaka olduğunu yazdım ama.. Normal davranmıyorsunuz, ilişkilere vs dair bakış açınız /yaklaşımınız /tavırlarınız sağlıklı değil. Bu yüzden de karşınıza normal insan kolay kolay çıkmaz. Çıksa da kaçar/engeller aynen böyle. Veya saçma sapan tavırlar görürüsünüz ne yazık ki. O yüzden dön bi kendine bak kendini geliştir kafanı değiştir diyoruz ya, yaşınız gencecik daha.
"pekte" değil "pek de" olmalı sayın öğretmenim, esen kalın:)
De da “durum eki” ise birleşik yazılır ve Te ta şeklinde sertleşebilir. “Bağlaç” olan de da ise her durumda ayrı yazılır ve Te ta şeklinde sertleşmez. Kısacası söylediğiniz “pek de” doğru değil. Bir şeyi yanlış biliyor olabiliriz ama doğrusu söylendiğinde diretmeden önce bi teyit etmenizi tavsiye ediyorum, bu konu özelinde değil hayatınızın her alanında.Da de aynı zamanda ta te olabilir sayın psikolog hanım ve ta te hali bitişik yazılır :)
Bu kadar farkındalıksızlık ve içgörü eksikliği bana fazla yeminle fenalaşmak üzereyim şuanablacım, bakın ablacım diyorum yaşınız benden çok küçük, 1aylık uzak mesafe ilişkisinde neyin hevesini almış olabilir ki hevesini alınca engellesin sizi? Sizce olay cidden kendinizi antrenmanlara vermiş olmanız mı? Yoksa zaten en başından beri çocuğu beğenmeyip oldurmaya çalışırken abuk subuk davranmanız mı? Ki geçmiş konularınızdan aklımdan kalana göre, beğenseniz de pek mantıklı davranmıyorsunuz, beğenmediğinize ne yaptınız tahayyül edemedim şuan
Nasıl mı olunuyor 5 yaşında ilkokula başladığım için erken mezun oldum liseden 18 yaşında mezundum 1 sene mezuna bıraktım diğer yıl kazandım 19 yaşında 2027 de mezunum üniversitedenBen şunu anlamadım 21 22 yaşında nasıl öğretmen olunuyor bir de 2 yıl tanıma süresi nedir.
Önlisanstan öğretmen olamazsınız ki.Nasıl mı olunuyor 5 yaşında ilkokula başladığım için erken mezun oldum liseden 18 yaşında mezundum 1 sene mezuna bıraktım diğer yıl kazandım 19 yaşında 2027 de mezunum üniversiteden
İyi misiniz?Önlisans okuduğumu nerenizden çıkardınız 4 yıllık Edebiyat Öğretmenliği okuyorum son sınıf olucamÖnlisanstan öğretmen olamazsınız ki.
Öğretmenim dediniz çünkü öğrenciyim demedinizİyi misiniz?Önlisans okuduğumu nerenizden çıkardınız 4 yıllık Edebiyat Öğretmenliği okuyorum son sınıf olucam
Son sınıf olacağım ve artık öğretmen sayıyorum kendimiÖğretmenim dediniz çünkü öğrenciyim demediniz
Ben de 9 senelik edebiyat öğretmeni olarak meslektaşıma yorum yapayım. Öncelikle çocuğun daha ilk zamanlarda sürekli aşk sözleri söyleyerek yüzük muhabbetine girmesi evet lovebombing. İlk zamanlarda yüzük, evlilik muhabbetine giren erkekler bana hiç samimi gelmiyor. Kaldı ki kendisi de 23 yaşında. İlk zamanlarda en sağlıklı davranış herhangi bir vaatte bulunmadan karşındakini tanımaya çalışmaktır. Bu hangi yaşta olursa olsun öyledir. Ama bana sizin davranışlarınız da tutarlı gelmedi. Bence bir şey hissetmiyorsunuz, sırf çocuğun ilgisi hoşunuza gidiyor diye hayatınızda tutuyordunuz. Çocuk da artık sizden ekmek çıkmayacağını anlamış, davranışlarınızdan rahatsız olmuş ki engellemiş.Son sınıf olacağım ve artık öğretmen sayıyorum kendimi
Bir de böyleleri kızları etkilemek için ilk aylarda uçar da uçar. Yok çiçekler, yok yüzükler, yok sevgi sözleri, ilgiler. Ki konu sahibine de böyle olmuş. Sonra çocuk nedense birden her yerden engellemiş. Büyük ihtimal çocuk başka birini buldu. O kız da bunu engelletti, sildirdi her yerden. Senaryo hiç şaşmıyor.22 yaşındaki çocuk ciddi ilişki bulmak için takribi 200 kıza istek atmış demek edep aen ne güzel şeysin… şu mesajı okuyana kadar belki ben yanılıyorumdur dedim ama bu çocukta tam elde edene kadar her türlü yavşaklığı yapıp elde ettikten sonra ağzına mıçacak erkek tipi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?