Lovebombing mi tanımak mı istiyor?

İlk aydan yüzük almasını abartı buldum ama bilemedim. Sen yine de kendini çok fazla kaptırma

Bu Pandora çok mu pahali altın elmas yakut mu satıyor? Herkesin dilinde bir Pandora gidiyor

Zamana bırakın biraz karar vermek için erken. Ama yüzik alıcam Pandora falan demesi çok ergence

Tek merak ettiğim şey lovebombing ne? Teşekkürler

Bu yaşta neden böyle şeyler için bu kadar acele ediyor insanlar anlamıyorum. Daha üniversitede öğrencisin. Bi üniversitenin tadını çıkar. Sonra çalışmaya başladığında para kazanan bekar bir kadın olmanın tadını çıkar. Nedir yani bu acele? Neden bu kadar sorgulama? Anı yaşa yani, biraz gençliğinizin tadını çıkarın.

Tek merak ettiğim şey lovebombing ne? Teşekkürler
Love bombing, karşıdaki kişiyi kontrol etmek için aşırı iltifat, ilgi veya şefkat göstermeyi içeren bir duygusal manipülasyon tekniğidir. Türkçeye aşk veya sevgi bombardımanı olarak da çevrilen love bombing aynı zamanda bir psikolojik ve duygusal taciz biçimi şeklinde de ifade edilebilir.

Bizim zamanımızla söylersek kıçı başı ayrı oynuyo yani bebenin

Daha yaşınız genç üstelik kötü bir ilişkiden çıkmış daha nefes almadan uzak mesafe ilişkisine başlamışsınız yetmemiş peşinizde sürüklediğiniz kötü ilişkinin suçunu yeni adamı tanımadan onun üzerine atıyorsunuz .İlişkiyi mantıklı yorumlamaktan çok uzaksınız.Sizin koştur koştur bir ilişkiye değil kendinize zaman ayırmaya,geliştirmeye sevgili aşk harici insan ilişkilerini geliştirip gözlemlemeye ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…