- 6 Mart 2024
- 9.133
- 14.986
- 168
Oğlan 2 sene oyalanmayı göze almış ne diyelimBu detayı atlamışım. Evet bu abartı ama diğer halleri normal bence. Ben genel olarak konu sahibini anormal buldum. Gönlü bu işe yok gibi, bence çocuğu oyalamasın.
Yok değilde hevesim yok öylesine alelade konuşuyorum belki tanıdıkça severim diye yanlış anlaşılma olmasın yüzüğü ben istedim çiçek alacaktı normalde yanına takı ne istersin dedi bende yüzük olur dedim pandorayı kendi seçmiş marka olarakBu detayı atlamışım. Evet bu abartı ama diğer halleri normal bence. Ben genel olarak konu sahibini anormal buldum. Gönlü bu işe yok gibi, bence çocuğu oyalamasın.
3 yıl tam olarak neyi tanıyacaksın? Bir insan 1 sene içinde az çok kendini belli eder. Sen önce güven problemini çöz, ondan sonra ilişki düşün . Çünkü ben ilişki konusundaki fikirlerini doğru bulmadım.Maalesef benim güven problemleri hat safhada bana kalsa 3 yıl tanıma 2 yıl sevgililik sonra isteme söz nişan ama bunu ona yapamam çünkü öğretmen,mezun oldu okuldan benim 1 senem var mezuniyetimde kendi kafasına göre evlenme teklifi planlamış arkadaşlarımda sen itiyorsun itme ilk kez bu kadar düzgünü çıktı dedi
Biliyorumda elimde değil akrep burcuyum ve kendi gölgeme bile güvenmiyorum normali zaten max 3 ay tanıma sonra sevgililik ama elimde değil güven problemimi çözmem imkansız ama onu darlamıyorum tabii ki aksine haber veriyor saatli kukla gibi her şeyi oraya gittim şurdayım çıktım geldim gibi3 yıl tam olarak neyi tanıyacaksın? Bir insan 1 sene içinde az çok kendini belli eder. Sen önce güven problemini çöz, ondan sonra ilişki düşün . Çünkü ben ilişki konusundaki fikirlerini doğru bulmadım.
Kusura bakma ama ikiniz de çocuksunuz daha, olgunlaşmanız lazım. Senin güven problemin var ama yeni ilişki istiyorsun, bir şeyler almasını istiyorsun, oğlan daha bismillah ilk kez seni görmüş ama şifre verme peşinde. Enteresan cidden.Birde yüz yüze geldiğimiz gün bana sosyal medya şifresini verdi istemiyorum al dedim sende kalsın dedi hani güven sağlamaya çalışıyor hep o gün bir kız gördüm hesapta kalkıp gitmek istedim oturttu açıkladı tek tek çabası felan varda ilişki işlerine hevesim kalmamış
Sen yüzük istersen oda mezuniyette evlenme teklif etmek isterYok değilde hevesim yok öylesine alelade konuşuyorum belki tanıdıkça severim diye yanlış anlaşılma olmasın yüzüğü ben istedim çiçek alacaktı normalde yanına takı ne istersin dedi bende yüzük olur dedim pandorayı kendi seçmiş marka olarak
Ay zaten onun için yazdım buraya garip geliyor bazı davranışları değişik birisiKusura bakma ama ikiniz de çocuksunuz daha, olgunlaşmanız lazım. Senin güven problemin var ama yeni ilişki istiyorsun, bir şeyler almasını istiyorsun, oğlan daha bismillah ilk kez seni görmüş ama şifre verme peşinde. Enteresan cidden.
Güven problemini çözmen imkansızsa ( ki sanmıyorum ama doğru bir ilişkin hiçbir zaman olmayacak. Konunun burçla zerre ilgisi yok.Biliyorumda elimde değil akrep burcuyum ve kendi gölgeme bile güvenmiyorum normali zaten max 3 ay tanıma sonra sevgililik ama elimde değil güven problemimi çözmem imkansız ama onu darlamıyorum tabii ki aksine haber veriyor saatli kukla gibi her şeyi oraya gittim şurdayım çıktım geldim gibi
Hayır bu arkadaş benden önce kızlara istek atıyormuş hep,sebebide -asla yemedim yemiş gibi yaptım- ciddi ilişki bulmakmış bu kızlarda kabul ediyormuş biz tanıştığımız vakit 200 tane tanımadığı kız ekliydi bende 7 tane erkek hepsi tanıdık çevremden hepsini çıkartırdım doğal olarak gavat değilim sonuçtaSen yüzük istersen oda mezuniyette evlenme teklif etmek isterelleme ilin çocuğunu nörecen tanışma süresinde yüzük filan neyin istiyipte . Buluşun oturun dadlınızı yin kakın gidin evinize
Önce şifreyi istemem diyip sonra instegramda bi tenecik kız ekli die trip mi attınızöğretmen arkadaşları öğrencileri akrabaları falan olma ihtimali . Yani kız arkadaşı da olabilir üniversite arkadaşlıkları falan çok iyi oluyor ben bayılıyorum arkadaşlıklarını seviyeli bi biçimde yaşayan kendını bilen insanlara
Psikoloğa gittim 3 ay bana ailemle alakalı olduğunu söylediGüven problemini çözmen imkansızsa ( ki sanmıyorum ama doğru bir ilişkin hiçbir zaman olmayacak. Konunun burçla zerre ilgisi yok.
En sabırlı insan bile 2 sene arkadaşlığı kabul etmez. Oğlan şimdi he dese bile çabuk sıkılır. İçi geçmiş 50 yaşında göbekli dayılar bile bu kadar naza niyaza gelemez, elini sallasa ellisi olacak gencecik oğlan mı dayanacak!?Oğlan 2 sene oyalanmayı göze almış ne diyelim
Açıkça söylemek gerekirse son zamanlar da aşırı derece de piyonlastırılmış prenses ruhlu erkekler çoğalıyor. Şimdiki heriflerin ev gecındırmeye gıçı yok hanımın parasını yiyelim kendı param biriksin son model araba alayım kafasında bir çok erkek okuyorum burda da . memur maaşlı garantili hatun bulunca her nazını niyazını cekıyorlar sonra da evlenınce başlıyor sorunlarEn sabırlı insan bile 2 sene arkadaşlığı kabul etmez. Oğlan şimdi he dese bile çabuk sıkılır. İçi geçmiş 50 yaşında göbekli dayılar bile bu kadar naza niyaza gelemez, elini sallasa ellisi olacak gencecik oğlan mı dayanacak!?
İşte başta naz çekiyorlar sonra çektiriyorlar ama bu konuda konu sahibinden dolayı oğlanın nazlanacak tek bir anı bile olmaz.Açıkça söylemek gerekirse son zamanlar da aşırı derece de piyonlastırılmış prenses ruhlu erkekler çoğalıyor. Şimdiki heriflerin ev gecındırmeye gıçı yok hanımın parasını yiyelim kendı param biriksin son model araba alayım kafasında bir çok erkek okuyorum burda da . memur maaşlı garantili hatun bulunca her nazını niyazını cekıyorlar sonra da evlenınce başlıyor sorunlar
İşte başta naz çekiyorlar sonra çektiriyorlar ama bu konuda konu sahibinden dolayı oğlanın nazlanacak tek bir anı bile olmaz.
sizin ıcın yol gelmıs birini öylece masada bırakıp gidebilecek kadar bencil olmanızın anksiyetenizle ne alakası var üstelikte kendi sifresını veren biriPsikoloğa gittim 3 ay bana ailemle alakalı olduğunu söyledi
22 yaşındaki çocuk ciddi ilişki bulmak için takribi 200 kıza istek atmış demek edep aen ne güzel şeysin… şu mesajı okuyana kadar belki ben yanılıyorumdur dedim ama bu çocukta tam elde edene kadar her türlü yavşaklığı yapıp elde ettikten sonra ağzına mıçacak erkek tipi varHayır bu arkadaş benden önce kızlara istek atıyormuş hep,sebebide -asla yemedim yemiş gibi yaptım- ciddi ilişki bulmakmış bu kızlarda kabul ediyormuş biz tanıştığımız vakit 200 tane tanımadığı kız ekliydi bende 7 tane erkek hepsi tanıdık çevremden hepsini çıkartırdım doğal olarak gavat değilim sonuçta
Bu kişi o idi flörtüm diye yazmadım..sizin ıcın yol gelmıs birini öylece masada bırakıp gidebilecek kadar bencil olmanızın anksiyetenizle ne alakası var üstelikte kendi sifresını veren biri
Güven probleminiz varsa önce bunu çözün kimseye eziyet olmayın . Sizinde erkek arkadaşınız var daha geçen akşam hakkını helal et dedi korktum die konu açmıştınız . bu durumda arkadası olabileceği düşüncesi neden aklınıza gelmedi de direk masayı terk etmeye kalktınız .
İyi tamam da insanların karşı cinsten arkadaşı olamaz mı abartmıyor musunuz biraz ? Yani ilk bulusmada uzak mesafeden sizin için gelmiş biri bu davranışı mı hakediyor . Gönderirsin sonra o özledim yazar sende kusura bakma elektrık alamadım der efendice bitirirsin .Bu kişi o idi flörtüm diye yazmadım..
Terazi burcu ise evet hakkediyorİyi tamam da insanların karşı cinsten arkadaşı olamaz mı abartmıyor musunuz biraz ? Yani ilk bulusmada uzak mesafeden sizin için gelmiş biri bu davranışı mı hakediyor . Gönderirsin sonra o özledim yazar sende kusura bakma elektrık alamadım der efendice bitirirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?