Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benı tırstıran duygu bu ıste. Ben boyle taparcasına sevmelere alıskın degılım, korkuyorum
Korkmakta haksız değilsin, yakınlaştıkça düzelmesini ummaktan başka yapacak bir şey yok şu an, dikkatli ol da kapılıp kendi çocuklarını ihmal etmesin, senden yana tereddütüm kalmadı benim

Korkmakta haksız değilsin, yakınlaştıkça düzelmesini ummaktan başka yapacak bir şey yok şu an, dikkatli ol da kapılıp kendi çocuklarını ihmal etmesin, senden yana tereddütüm kalmadı benim
Hayır ıkımızınde cocukları oncelıgı, onu yaparsa zaten ayrılırım

Isi ASSOSyal karistirdi yasini hic gostermiyor 30 gbi filan deyince apacik gozukuyor gbi sandi herkes dogal olarak

Lovecan cok sabrinla oynuyoruz biliyorumda nasil olaganustu bi hamile kalma olayi yasadn spiral varken filan mi cano ya of bu merakkk

Cocugu uyutuyorum da kesık kesık yazıyorum. Arkadaslar, tamam guluyoruz eglenıyoruz fakat detay vermek ıstemedıgım konularda rıca edıyorum detay sormayın, cunku nıhayetınde uye olanların bıle tanıdık olma ıhtımalıne ek olarak uye olmayanlarında konuyu takıp etme gıbı bır durumu var. Okunma ve ifşa olma adına cok acık bı platform. Bu zamana kadar gulduk esprılestık hatta gercekten arkadasmısız gıbı sıze anlatabılecegım kadarını olcup tartıp anlattım. Özellikle dudiş olur olmaz bılmıyorum ama velevki oldu detay da detay dıye yazmayın olur mu fikir alıp verelım ama kalanı da bans ozel kalsın piliiizz

Sendekı merak da benı oldurecek valla, dur konuyu copy yapayım da ınını dıbını ıncele

Allah askına artık o konu bu konu sorma ama shdskshsj

Ben bi kahve yapaym geliyim
dostum sormicamda zirt eskilerden bi detay yaziliyor insanlik hali acaba neymis diyorsun sen olsan sende drdin pleaseeeee ama

Ben bi kahve yapaym geliyim
dostum sormicamda zirt eskilerden bi detay yaziliyor insanlik hali acaba neymis diyorsun sen olsan sende drdin pleaseeeee ama
Daha ne ıstıyorsun kurban oldugum, şifremi mi vereyım

Hepsini okudum bir cirpida yaa ne guzel yazmissin, heyecanini hissettim ta icimde.. bana da bir mucizeee

Hepsini okudum bir cirpida yaa ne guzel yazmissin, heyecanini hissettim ta icimde.. bana da bir mucizeee
O zaman sana da hayvansı ex öküzle olan dogum hıkayemı atayım da bıraz gül

Yok bebem okudum attgn linkteki sayfalari tenkkk yüü ... Rabbim ne buyuk gercekten olmazlari olduran baska hicbir hikmet yok yani evlatlarni sana bagislasin Allah im cnm
Amım hepımızınkılerı, valla soyle bı bakıyorum da ne cok esık gecmısım ha

Amım hepımızınkılerı, valla soyle bı bakıyorum da ne cok esık gecmısım ha
İkinci hamileliğin ikiz olduğunu öğrendiğin ana dair bir konu var mıydı varsa ben de ondan bir porsiyon rica edebilir miyim acaba benim için fantastik bir an o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…