Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar ortaligi kizistirmak gibi olmasin biz resmi goren sansli sirinler love ve avukati gorduk. Sizde artik bilemiyorum takibe devam
İşte bu olmadı, halkı galeyana getirme sonra sankı avkatcımla yüzümüzsülü foto atmıs ızlenımı yararıyosun, yapma

Love bizden bişi çıkmaz kız şu senin konuyu ve zemherinin oral konusu bana çok şey kattı be.hele şu senin deli dolu konuşmaların varya ıımmmm mikemmel diorum
Aman aman gülün, topıgın amacı bu,ama belkı de degıldır bılemıyorum sımdı, anket yapayım mı

İşte bu olmadı, halkı galeyana getirme sonra sankı avkatcımla yüzümüzsülü foto atmıs ızlenımı yararıyosun, yapma
Gördük biz birseyler yüzleriniz vardi ( kizlar spoiler vermek gibi olmasin cok hos bir fotografti)

Ah zemocan suan avkat, benım en dıp halımle en tavan halımı potpori olarak yasıyor, tanrı onu korusun
Acısa da öldürmez merak etme
Kendi düşen ağlamasın bir zahmet
Adamla oyna demiyorum ama kesinlikle durmak istediğin yerden sonra acı veririm diye devam etme. Fedakarlık yapana madalya takmıyor hayat

Şimdi günün en şanssızı olarak ben geldim 169 dan tutup 181. Sayfaya kadar okuduğum yetmedi bir görünüp bir kaybolan profil fotoğrafını da göremedim. Sağlık olsun diyorum. Kızlar yaa sizde azcık uyanık olun yaaalove profilde şok etkisi yaratacak değişiklikler yaptığı zaman ekran görüntüsü alıp göremeyen garibanlara kar gören köylü sevinci yaşatın bari.cık cık cık

Adamla oyna demiyorum ama kesinlikle durmak istediğin yerden sonra acı veririm diye devam etme. Fedakarlık yapana madalya takmıyor hayat
Zemocan yine dogru tespitler yaptın.lovecım zemo doğru diyor sen üzülme doğru kararı vermeye çalış.

Bak bu da ilginç bir fikirmiş ama olmaz, bu kişisel veri konumunda

Hayır tabıkıde. Biz bugun sevdeyle uzun uzun konustuk, bende abımı tanıyamıyorum love dıyor. Yanı eskı nesesı, keyfı yerıne geldı, ıs yer ıs ıcerdı bak kac gundur ofısın ıslerını bıle evden goruyor, bende naptıysan aynısını benımkıne yapayım dıye akıl alcaktım dedı shdjshshs mıllet benden mucıze beklıyor. Abın dozu kacırmakla kacırmamak arasında aklını kacıracak dedım, kulagını cekeyım mı dedı, yok ben hallederım dedım

Algıda secıcılık dıye ben buna derım, demek yuzlerımız vardı waaaooww
Yaess hahaha siz cok yasayin hep mutlu olun cok hos bir bayansiniz ne de olsa arkadaslar ben gördum sizde isyan cikartin tam 3 kere koymus olmasi lazim 4. Neden olmasin love cok hoss bir bayann

Nasıl bir hal ki bu, adam ergene dönmüş, çok ilginç.
Nasıl bir enerjin var yavrum senin, adam bitmiş senin için yaşıyor gibi

Nasıl bir hal ki bu, adam ergene dönmüş, çok ilginç.
Nasıl bir enerjin var yavrum senin, adam bitmiş senin için yaşıyor gibi
Benı tırstıran duygu bu ıste. Ben boyle taparcasına sevmelere alıskın degılım, korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…