İşte bu olmadı, halkı galeyana getirmeArkadaslar ortaligi kizistirmak gibi olmasin biz resmi goren sansli sirinler love ve avukati gorduk. Sizde artik bilemiyorumtakibe devam
Arkadaslar ortaligi kizistirmak gibi olmasin biz resmi goren sansli sirinler love ve avukati gorduk. Sizde artik bilemiyorumtakibe devam
Amin inş cumlemizin cok sagolBen de çocukları kahvaltıya oturtunca buraya atıyorum kendimi
Gönlüne göre olsun inşallah
Love bizden bişi çıkmaz kızValla elınızde varsa bende alırım bi dalbenım aklım bana yetmıyo yahu
Aman aman gülün, topıgın amacı bu,ama belkı de degıldır bılemıyorum sımdı, anket yapayım mıLove bizden bişi çıkmaz kızşu senin konuyu ve zemherinin oral konusu bana çok şey kattı be.hele şu senin deli dolu konuşmaların varya ıımmmm mikemmel diorum
Gördük biz birseyler yüzleriniz vardiİşte bu olmadı, halkı galeyana getirmesonra sankı avkatcımla yüzümüzsülü foto atmıs ızlenımı yararıyosun, yapma
Algıda secıcılık dıye ben buna derım, demek yuzlerımız vardı waaaoowwGördük biz birseyler yüzleriniz vardi( kizlar spoiler vermek gibi olmasin cok hos bir fotografti)
Acısa da öldürmez merak etmeAh zemocan suan avkat, benım en dıp halımle en tavan halımı potpori olarak yasıyor, tanrı onu korusun
Biz göremeyen gruptayız. bekim bizede acır göstertir mi acepGördük biz birseyler yüzleriniz vardi( kizlar spoiler vermek gibi olmasin cok hos bir fotografti)
Zemocan yine dogru tespitler yaptın.lovecım zemo doğru diyor sen üzülme doğru kararı vermeye çalış.Acısa da öldürmez merak etme
Kendi düşen ağlamasın bir zahmet
Adamla oyna demiyorum ama kesinlikle durmak istediğin yerden sonra acı veririm diye devam etme. Fedakarlık yapana madalya takmıyor hayat
Bak bu da ilginç bir fikirmiş ama olmaz, bu kişisel veri konumundaŞimdi günün en şanssızı olarak ben geldim169 dan tutup 181. Sayfaya kadar okuduğum yetmedi bir görünüp bir kaybolan profil fotoğrafını da göremedim. Sağlık olsun diyorum. Kızlar yaa sizde azcık uyanık olun yaaa love profilde şok etkisi yaratacak değişiklikler yaptığı zaman ekran görüntüsü alıp göremeyen garibanlara kar gören köylü sevinci yaşatın bari.cık cık cık
Hayır tabıkıde. Biz bugun sevdeyle uzun uzun konustuk, bende abımı tanıyamıyorum love dıyor. Yanı eskı nesesı, keyfı yerıne geldı, ıs yer ıs ıcerdı bak kac gundur ofısın ıslerını bıle evden goruyor, bende naptıysan aynısını benımkıne yapayım dıye akıl alcaktım dedı shdjshshs mıllet benden mucıze beklıyor. Abın dozu kacırmakla kacırmamak arasında aklını kacıracak dedım, kulagını cekeyım mı dedı, yok ben hallederım dedımAcısa da öldürmez merak etme
Kendi düşen ağlamasın bir zahmet
Adamla oyna demiyorum ama kesinlikle durmak istediğin yerden sonra acı veririm diye devam etme. Fedakarlık yapana madalya takmıyor hayat
Yaess hahaha siz cok yasayin hep mutlu olunAlgıda secıcılık dıye ben buna derım, demek yuzlerımız vardı waaaooww
Tabi ki de olmaz hocamBak bu da ilginç bir fikirmiş ama olmaz, bu kişisel veri konumunda
Nasıl bir hal ki bu, adam ergene dönmüş, çok ilginç.Hayır tabıkıde. Biz bugun sevdeyle uzun uzun konustuk, bende abımı tanıyamıyorum love dıyor. Yanı eskı nesesı, keyfı yerıne geldı, ıs yer ıs ıcerdı bak kac gundur ofısın ıslerını bıle evden goruyor, bende naptıysan aynısını benımkıne yapayım dıye akıl alcaktım dedı shdjshshs mıllet benden mucıze beklıyor. Abın dozu kacırmakla kacırmamak arasında aklını kacıracak dedım, kulagını cekeyım mı dedı, yok ben hallederım dedım
Bilmem ki gosterir belki tam 3 kere denk geldim ben keske sayisal loto oynasaydim hayatimdaki en sanli 3 lu bu olduBiz göremeyen gruptayız. bekim bizede acır göstertir mi acep
Benı tırstıran duygu bu ıste. Ben boyle taparcasına sevmelere alıskın degılım, korkuyorumNasıl bir hal ki bu, adam ergene dönmüş, çok ilginç.
Nasıl bir enerjin var yavrum senin, adam bitmiş senin için yaşıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?