- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Kitap gibisin valla, dilin de guzel, oku oku sıkılmıyor insanAmım hepımızınkılerı, valla soyle bı bakıyorum da ne cok esık gecmısım ha
Evet bende ılk ogrendıgımde cok fantazık gelmıstı, ha wonder woman ha ben demıstım ahdlsshskskİkinci hamileliğin ikiz olduğunu öğrendiğin ana dair bir konu var mıydı varsa ben de ondan bir porsiyon rica edebilir miyim acaba benim için fantastik bir an o
Bende her türlü dil var böbişim. Bedendili, çataldil, insandili, bi hayvandili yoğudu onu da ex öküzle öğrendimKitap gibisin valla, dilin de guzel, oku oku sıkılmıyor insan“dil” derken yanlis anlasilma olmasin aman
Ikiz olduğunu öğrenince naptın kimbilir loveEvet bende ılk ogrendıgımde cok fantazık gelmıstı, ha wonder woman ha ben demıstım ahdlsshsksk
Istemıyorum dıye agladım, anırarak hemde, hatta sevdenın omzunda aglamıstım bak cok ıyı hatırlıyorum ahahaIkiz olduğunu öğrenince naptın kimbilir love
Vay be ne günler dimi ? Siz o zaman çok eski arkadaşsınız lovecim, o zamanda avkati görüyor muydun hiç?Istemıyorum dıye agladım, anırarak hemde, hatta sevdenın omzunda aglamıstım bak cok ıyı hatırlıyorum ahaha
Sevde de o zaman nişanlı, ohaa sen bıle boyle aglıyorsan ben bebek ıstemıyorum demıstı bana ahdkshsks bide ben ilk hamile kaldıgım zamanmıs hamıle oldugumu bılmıyodum, sevdenın nısanında kusma komasına gırmıstı ve tahmın edın bakalım nısana yalnız mı gıttım ex okuzle mı, tabıkı yalnızIstemıyorum dıye agladım, anırarak hemde, hatta sevdenın omzunda aglamıstım bak cok ıyı hatırlıyorum ahaha
Vay beeeeSevde de o zaman nişanlı, ohaa sen bıle boyle aglıyorsan ben bebek ıstemıyorum demıstı bana ahdkshsks bide ben ilk hamile kaldıgım zamanmıs hamıle oldugumu bılmıyodum, sevdenın nısanında kusma komasına gırmıstı ve tahmın edın bakalım nısana yalnız mı gıttım ex okuzle mı, tabıkı yalnızona bıle gelmemıstı ıt oglu ıt.
Iyi ki de yapmis bunlari birakmissin su okuzu.. benim bile icime okuz oturuyo okudukcaSevde de o zaman nişanlı, ohaa sen bıle boyle aglıyorsan ben bebek ıstemıyorum demıstı bana ahdkshsks bide ben ilk hamile kaldıgım zamanmıs hamıle oldugumu bılmıyodum, sevdenın nısanında kusma komasına gırmıstı ve tahmın edın bakalım nısana yalnız mı gıttım ex okuzle mı, tabıkı yalnızona bıle gelmemıstı ıt oglu ıt.
Sevdeyle okulu acarken, baska bı arkadasım vasıtasıyla tanıstıkVay be ne günler dimi ? Siz o zaman çok eski arkadaşsınız lovecim, o zamanda avkati görüyor muydun hiç?
Bizde neler neler istiyoz amaaAy bi arkadaş bdvye sevgilim olsun istiyom diye konu açmış acep senin konuyu okuyup mu imrendi dedim valla
Vallaha hiç deme yaBizde neler neler istiyoz amaa
Kız soruyu yarım cevaplamısım, dustan cıkmıstım da kremlenıyodum adhskshsjSevdeyle okulu acarken, baska bı arkadasım vasıtasıyla tanıstıko gun bu gundur arkadasız
Yok artık, su yasadıgım hayat ımrenılcek bı hayat mı de get allasenAy bi arkadaş bdvye sevgilim olsun istiyom diye konu açmış acep senin konuyu okuyup mu imrendi dedim valla
Bdv de ustte sevgılıyle aynı evde yasarken masraflar nasıl bolusuluyor konusu var, ahdjsshsk ben aynı evde yasasam nasıl bolusulurdu acabaYok artık, su yasadıgım hayat ımrenılcek bı hayat mı de get allasen
Ay ne bileyim kiz aklıma geldi yalan yokYok artık, su yasadıgım hayat ımrenılcek bı hayat mı de get allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?