Gercekten ıyı kı daha fazla katlanmamısım cocuklarım var dıye, bak cocuklar gayet mutluIyi ki de yapmis bunlari birakmissin su okuzu.. benim bile icime okuz oturuyo okudukca
Adam sana kahve yaptirmiyo allasen soruon muBdv de ustte sevgılıyle aynı evde yasarken masraflar nasıl bolusuluyor konusu var, ahdjsshsk ben aynı evde yasasam nasıl bolusulurdu acaba
Evet 6yıl öküzle evlı kalınca ınsan bıraz da janjanlı kısma gecmek ıstıyor, o da mukafatı olsun ama kımse ozenmesın yanı suan guluyoruz fakat surec cok yıpratıcıAy ne bileyim kiz aklıma geldi yalan yokniye oyle dion bu arada tabiki yasadiğin zorluklar vardir ama biz simdi burda hep janjanlı kısımları konusuyoz ondan etkilenmiş olabilir ben etkilendim mesela bune dedim leyla kalk heyacnlı biseyler yap bırak brokoliyi hayat mi bu
Shdlssjsj o zaman oyle mı olur be, aksamları hayat bilgisindeki mennan gibi yerlerı paspaslıyomus ahdkshshsjshsjsskAdam sana kahve yaptirmiyo allasen soruon mu
Valla zor tabiki ama sevdik seni anlatilacak sorunlarin olmaz inş da hep boyle seviyeli denk huzurlu devam eder yaa valla ben oyle gidecekmiş gibi hissediyorum nedenseEvet 6yıl öküzle evlı kalınca ınsan bıraz da janjanlı kısma gecmek ıstıyor, o da mukafatı olsun ama kımse ozenmesın yanı suan guluyoruz fakat surec cok yıpratıcı
Anlatsan roman olur loveKız soruyu yarım cevaplamısım, dustan cıkmıstım da kremlenıyodum adhskshsj
Avkat o zaman bosanmıstı yanı sadece cocukları vardı dugunde, bızım aynı karede pozumuz bıle var bılıyomuydun bılmıyodun ogrendın sımdı adhslshsjsj
Insallah bakalım evlenecem vermezlerse kacacam demeyeyım de fılmın sonunda ahdkshsksjValla zor tabiki ama sevdik seni anlatilacak sorunlarin olmaz inş da hep boyle seviyeli denk huzurlu devam eder yaa valla ben oyle gidecekmiş gibi hissediyorum nedense
Ayyy Allah seni yaaInsallah bakalım evlenecem vermezlerse kacacam demeyeyım de fılmın sonunda ahdkshsksj
Len neden acıyosun boyle konuları sımdı cay6 arkadas damlayıp, 'ya love, o konuyu merakımdan adamın yanına yatamadım, gecmısınden bı lınk atar mısın' dıcek ahdkshsksksAnlatsan roman olur lovenerden nereye yaa o zamanlar aklının ucundan geçmezken şimdi ver davulu çal darbukayı
Olamaz mı olabılır hahaha ay sus be daha nelerAyyy Allah seni yaadiyedebilirsin emin olduğunda o zmn biz şok tabi avukatta
Allahtan etiket yapmadın loveLen neden acıyosun boyle konuları sımdı cay6 arkadas damlayıp, 'ya love, o konuyu merakımdan adamın yanına yatamadım, gecmısınden bı lınk atar mısın' dıcek ahdkshsksks
Evlenmek isteyeceğini düşünemiyorum benOlamaz mı olabılır hahaha ay sus be daha neler
Bu da burda dursun beeelki hatirlatirim sana ilerdeOlamaz mı olabılır hahaha ay sus be daha neler
Bılerek etıketlemedım, ama onun bayragını gece bu saatlerde sen alıyosun ahssjshAllahtan etiket yapmadın love
Çekzel kız çakgel degıl adhskshBu da burda dursun beeelki hatirlatirim sana ilerdeay gerçi sanki büyüsü bozulacak evlenince korkman normal senin tabirinle beyle çakgel
Bizi ekşınlara sen alıştırdın lovecan, bugunkuleri en azından ben yeni öğrendimBılerek etıketlemedım, ama onun bayragını gece bu saatlerde sen alıyosun ahssjshneyse kı uykumun ıcıne ettıler de bunları gogusleyebılıyorum suan
Zemocanın branş turkçe herhalde hiç sevmiom türkçe ogretmenlerini atanmayan birisi olarak hemen ataniyolar onlarÇekzel kız çakgel degıl adhskshanlam kayması olmasın zemocan zabağnan fırcalar valla virgül kullanmamıssın dıye
Shdkshssj o zaman sıkı dur sana bi kuble ikramda bulunayımBizi ekşınlara sen alıştırdın lovecan, bugunkuleri en azından ben yeni öğrendim
Evet turkceZemocanın branş turkçe herhalde hiç sevmiom türkçe ogretmenlerini atanmayan birisi olarak hemen ataniyolar onlargormez inş bu arada
SüpersinShdkshssj o zaman sıkı dur sana bi kuble ikramda bulunayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?