• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman kibarlıktan çıkmış olur, ona daha vakit var, şu an sübliminal mesaj zamanı 😘
Mesaj kısmını astık böbişim asıl sımdı atak zamanı, acaba cok mu korkuttum ya onun mu dozu kactı bu sefer de ayyy neyse bosverelım valla mesajdı ataktı derken :bicak: :KK53:

Mesaj kısmını astık böbişim asıl sımdı atak zamanı, acaba cok mu korkuttum ya onun mu dozu kactı bu sefer de ayyy neyse bosverelım valla mesajdı ataktı derken :bicak: :KK53:
Bence henüz aşmadınız, korktu tabi o da ayrı, sen merak etme ama yarın gece için de çok emin olma

Bence henüz aşmadınız, korktu tabi o da ayrı, sen merak etme ama yarın gece için de çok emin olma
Zemocan bana bi an tüm hafta planını sorgulattın aklım cıkıyordu ısler yetısmıyor dıye, len yarın persembe daha, ben cuma gıtcem ya la:deli::dondurma:

Çayım ben bir gün arayla kaçırdım...ısrar edelim bu akşam iki üç saniye bakalım nolur ... :dua: hem abdestli abdestli bir sürü duamızı alırlar :confused:@Loveitred kulağın çınlasın please :KK51:
Ablam ya bwn 3 dk arayla kacirmistjm lovecan acidi bana ben dha isteyemem bunu kiziyor bana zaten eski 1 2 soru sordm aslnda benden cok dha fazla soru ve detay isteyen vardi ama benimki gecmisle alakali oldgndan kizdi bana 😪 aplaaa

Kısıra bakma ya😂😂😂😂 ben bir tek pazartesiyi doğru biliyorum o da işe gittiğim için 😅
Ufak çaplı bi şok yaşadım, çünkü yarın zabağnan istanbula gıtmem lazım aksam doncem, lan ben bunların hepsını yarın yapıp, bebelerı goturup, nasıl gıtcem dedım:skandal:kalbıme ındırıyodun haa:KK53::olamaz:

Ablam ya bwn 3 dk arayla kacirmistjm lovecan acidi bana ben dha isteyemem bunu kiziyor bana zaten eski 1 2 soru sordm aslnda benden cok dha fazla soru ve detay isteyen vardi ama benimki gecmisle alakali oldgndan kizdi bana 😪 aplaaa
Bre zalım bre hayınn sen bır ıkı soru sorduguna emın mısın bı don bak ıstersen:sinirli::olamaz:

Ufak çaplı bi şok yaşadım, çünkü yarın zabağnan istanbula gıtmem lazım aksam doncem, lan ben bunların hepsını yarın yapıp, bebelerı goturup, nasıl gıtcem dedım:skandal:kalbıme ındırıyodun haa:KK53::olamaz:
Üzgünüm ya, 1 yıldır evdeyim gün ay kavramı kalmadı arada kazalar oluyor.
Bre zalım bre hayınn sen bır ıkı soru sorduguna emın mısın bı don bak ıstersen:sinirli::olamaz:
Relax baby, 😘😘😘😘

Üzgünüm ya, 1 yıldır evdeyim gün ay kavramı kalmadı arada kazalar oluyor.

Relax baby, 😘😘😘😘
Doğrudur böbişim. Bana da hafta yetmiyor. Keşke bazı gunler ust uste aynı olsa, valla bebelerle atcılık essekcılık falan oynadım, ıkı kaydıraktan kaydır anne, sallasana benı, kek versene yemın ederım enerjım kalmadı. Iste cocuk sesı evde cocuk sesı, ogretmenler benı anladı :deli:

Doğrudur böbişim. Bana da hafta yetmiyor. Keşke bazı gunler ust uste aynı olsa, valla bebelerle atcılık essekcılık falan oynadım, ıkı kaydıraktan kaydır anne, sallasana benı, kek versene yemın ederım enerjım kalmadı. Iste cocuk sesı evde cocuk sesı, ogretmenler benı anladı :deli:
Çok iyi anlıyorum seni
Avkatla böğün hiç görüşemedim mesela, yarın da görüşemeyeceğim, ee cuma aksamı duygusal forever:dondurma::süslü:
Özleyin azcık, ikinizin de hayatı çok kolay değil, arada görüşemediğiniz olacak

Çok iyi anlıyorum seni

Özleyin azcık, ikinizin de hayatı çok kolay değil, arada görüşemediğiniz olacak
Arada görüşebilirsek şükür moment yemın edıyorum. Mayıs gelsın artık, kızgın kumlardan serın sulara atlayayım, mayısa kadar bı beş kilo verır mıyım acebası :olamaz: :KK49:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X