- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Ayy gecmiş olsunn hemen iyileş yerin belli oluyor burdaBütün gün sustunuz nen derse girince coşmuşsunuz 7 sayfa da olmaz ki be ya, hepsini omuyacağım azimliyim
Tabi tabi tam kaos
Ev işleri, hafif kırgınlık, banyo yapıp yatmak yaramıyor banabastım zencefil keçiboynuzunu iyileşmem lazım.
Hahah toparlan kızım senın benım hasta olmaya hakkımız mı var allasenBütün gün sustunuz nen derse girince coşmuşsunuz 7 sayfa da olmaz ki be ya, hepsini omuyacağım azimliyim
Tabi tabi tam kaos
Ev işleri, hafif kırgınlık, banyo yapıp yatmak yaramıyor banabastım zencefil keçiboynuzunu iyileşmem lazım.
Aç kalmadan ver kiloyu yoksa misliyle geri dönüyor.Bıkınılerı ekran fotosu yaptım ahdskshsksj offf zafere gıden yolda çile yemın ederım su dıyet
eski konu ama başına da sonuna da ekleme yaptım.Bu arada sevgiliZemheriPoyraz gurumuz yeni bir kamuspotu paylasmis, reglim bitsin onu denicem hazir bir suru kür yüklenmişken
Kegel egzersizi ve cinsellik
Merhaba hanımlar Öncelikle fake değil on yıllık üye olduğumu yazayım da linç olmayayım. Merak edenler geçmişime de bakabilir. Çok merak ettiğim bir şey var. Birliktelik esnasında kegel egzersizini kullanmanın size ve karşıdakine etkisi nedir? Bunu deneyen ve eşinden dönüt alan var mı? Ben...www.kadinlarkulubu.com
hem başına kegelin açıklandığı bir link ekledim hem de sonuna son keşfettiğim kullanım alanını yazdımBu eskı konusu be eklememı yapmıs
Her şey mutlu yatak odaları ve kadın sağlığı içinevett:)) arastirmis, okumus, denemis sonra da ekleme yapmis bizler icin koca yurekli Zemocan
Dersteydim, bu akşam artçı yapacak halim var mı emin değilim. Korona değildir inşallah. Pazartesi işe gittim. Önceki gece de banyo sonrası uyudum, çarpılmış da olabilirim.Hersey halk ıcın ahskshdkssj, helal olsum zemocan, nerdesın kız artcılarını mı yapıyosun yoksa
Değil mi, yüzük neden hele alyams yerine de takılabilen yüzük hele ultra hataBu kadar zıynet esyası varken neden benım en sevmedıgım tur sureklı karsıma cıkıyo bı sekılde acebası, mega bılezık deyın, gerdanlık deyın neden alyans yanı
Merakla bekliyoruz ama Ben ne hissettiğimi söylememHee deveye cılve yap demısler, tutmus cadırı devırmıs, ıstemez anacım cılve falan ben cılve hakkımı cuma aksamına saklıyorum, kutuma gıdıp actırcam artık nasıbımde ne varsa hsdkshskshb
Çocuk uyutuyorum kendim de uyumak üzereyimEe siz nörüyonuz bakalım, ses soluk cıkmıyo, malzeme hep bende mı olacak bıraz da sız anlatın len
Öpücüğün ateşi rotayı çizerLan ben 6yıl evlı kaldım hangı adımdan sonra ne gelecek bılıyorum o kadar da degıl
Arkası yarın misali kaptırdık gidiyor ciddenSagol hemsıre benden sızdenresmen onlıne sevgılı yapma gunlugum oldu yehuu
Sen de döktürdün maşallah, ne güzel anlatmışsın acıktırdı beniKendi pisirecekse isimiz var... Valla benim saldırı yemeğim karides güveçtir. Hem afrodizyak hem içki istetiyor hem proteinsos işi de tam kıvamında adamı üzmez bakalım beyfendi neye oynayacak
Yokmuş galiba yeni farkettimHahah toparlan kızım senın benım hasta olmaya hakkımız mı var allasen
Kiz love buluşmadayken söyle bize love 'a soyleme ama boze soyle yütfeennHer şey mutlu yatak odaları ve kadın sağlığı için
Dersteydim, bu akşam artçı yapacak halim var mı emin değilim. Korona değildir inşallah. Pazartesi işe gittim. Önceki gece de banyo sonrası uyudum, çarpılmış da olabilirim.
Değil mi, yüzük neden hele alyams yerine de takılabilen yüzük hele ultra hata
Merakla bekliyoruz ama Ben ne hissettiğimi söylemem
Çok yazmayın yetişemiyorum okumaya
OlmaaazzKiz love buluşmadayken söyle bize love 'a soyleme ama boze soyle yütfeenn
Külliyen hata hemde, bende sola taktım ama sıze gostertmek ıcın yoğsam sagda duruyo yanisiHer şey mutlu yatak odaları ve kadın sağlığı için
Dersteydim, bu akşam artçı yapacak halim var mı emin değilim. Korona değildir inşallah. Pazartesi işe gittim. Önceki gece de banyo sonrası uyudum, çarpılmış da olabilirim.
Değil mi, yüzük neden hele alyams yerine de takılabilen yüzük hele ultra hata
Merakla bekliyoruz ama Ben ne hissettiğimi söylemem
Çok yazmayın yetişemiyorum okumaya
En güzelini yapmışsın.Külliyen hata hemde, bende sola taktım ama sıze gostertmek ıcın yoğsam sagda duruyo yanisi
Bunlar da sanıyor kı ben bekarlıktan adım atıyorum hey yavrum heyOlmaaazzdediğim gibi öpücüğün ateşi rotayı çizer
O zaman uzaya çıkacak ilk Türk belli oldu hayirli olsunOlmaaazzdediğim gibi öpücüğün ateşi rotayı çizer
Ben büyük hissediyorum, eril, dişil bütün enerjiler birbirine geçmiş, kan görüKiz love buluşmadayken söyle bize love 'a soyleme ama boze soyle yütfeenn
Aslında ipler senin elinde, istersen konuşturursun kadınlığını, tabi karşı tarafın adımlarını görmek önemliBunlar da sanıyor kı ben bekarlıktan adım atıyorum hey yavrum hey
Korkuyorum parçalayacaksın adamıBen büyük hissediyorum, eril, dişil bütün enerjiler birbirine geçmiş, kan görüyorum, vahşet görüyorum hojam
Mınık bır ısık yeterlı, ben triatlona hazırımAslında ipler senin elinde, istersen konuşturursun kadınlığını, tabi karşı tarafın adımlarını görmek önemli
Insallah gorunur bı zaiyat vermem aminKorkuyorum parçalayacaksın adamı
Dili kalsin love adam onunla para kazanıyorInsallah gorunur bı zaiyat vermem amin
Sen alma da görünür zayiat, o kravat gömlek kurtarır durumu, boğazlı kazak senin tarzın değil gibiInsallah gorunur bı zaiyat vermem amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?